1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Το trick που πρέπει να εφαρμόζεις στον γάμο σου για να είναι ευτυχισμένος!| Fay’s book


Καμία σχέση και κανένας γάμος δεν παραμένει ευτυχισμένος αν δεν υπάρξει προσπάθεια και από τα δύο μέλη. Υπάρχει ένα τρικ που μπορεί να σας βοηθήσει να σώσετε τη σχέση σας και να βοηθήσετε ώστε να παραμείνει υγιής στο πέρασμα των χρόνων.

Πρόκειται για το τρικ διαπραγμάτευσης που κάθε ζευγάρι πρέπει να εφαρμόζει. Στην καθημερινότητα δημιουργούνται και προκύπτουν πολλά θέματα που πρέπει να λυθούν και το να γνωρίζεις πώς να διαπραγματευτείς με τον σύντροφό σου είναι ένα σημαντικό χάρισμα που πρέπει να αναπτύξετε, τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου.

Σύμφωνα με τους ειδικούς το να μάθεις απλά να διαπραγματεύεσαι πάνω σε όλα τα θέματα της σχέσης σου δεν είναι η ιδανική λύση για τη σχέση σου. Αυτό που πρέπει να μάθεις όμως είναι να συνεργάζεσαι με τον σύντροφό σου και μαζί να διαπραγματευόσαστε τα θέματά σας.

Για να πετύχει αυτή η τακτική θα πρέπει να μπορείτε και οι δύο να δείτε τη σχέση σας λίγο πιο αντικειμενικά και κάθε πρόβλημα που προκύπτει να το αντιμετωπίζετε με έναν αντικειμενικό τρόπο, σαν να μην είστε εσείς μέσα στη σχέση, σαν να μην σας αφορά.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να καταφέρετε να δείτε ποια τακτική πρέπει να ακολουθήσετε και ποιος από τους δύο πρέπει να διαπραγματευτεί περισσότερο για να πετύχει τον στόχο του.

Μην ξεχνάτε μόνο να παραμένετε ομάδα καθ’όλη τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης για να μην μπείτε στον κίνδυνο να καταπατήσετε ο ένας τις ανάγκες του άλλου.

Διαβάστε ακόμα:

4 σκληρές αλήθειες που δείχνουν για ποιο λόγο δεν σου ζήτησε δεύτερο ραντεβού

10 σημάδια που θα σου δείξουν αν είσαι έτοιμη για γάμο!

Τα 3 σημάδια που θα σας πείσουν πως πρέπει να επισκεφτείτε Σύμβουλο Σχέσεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα