1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Το τρικ που θα τρομάξει τους επίδοξους ληστές που προσπαθούν να εισβάλλουν στο σπίτι σας


Μένετε σε ξενοδοχείο και φοβάστε μήπως εισβάλλει κάποιος ξαφνικά στο σπίτι σας; Ή μήπως έχετε πάντα τον φόβο μήπως μπει κάποιος στο σπίτι σας ενώ κοιμάστε;

Σας έχουμε ένα τρικ που μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμάστε χωρίς φόβο. Αυτό το τρικ μπορεί εύκολα να δειώξει τους επίδοξους ληστές πριν καν εισβάλλουν στο σπίτι σας και δεν είναι άλλο από το «τρικ του ποτηριού».

Τοποθετήστε ένα γυάλινο ποτήρι στο πόμολο της πόρτας σας, οριζόντια, και στηρίξτε πάνω σε αυτό ένα γυάλινο ποτήρι, σε κατακόρυφη θέση.

Με το που πάει κάποιος να ανοίξει το πόμολο από την έξω πλευρά, τα ποτήρια θα πέσουν στο πάτωμα και θα σπάσουν. Με αυτόν τον θόρυβο εσείς θα ξυπνήσετε και οι επίδοξοι ληστές είναι πολύ πιθανόν να τρομάξουν και να φύγουν.

Το συγκεκριμένο τρικ είναι τέλειο γιατί μπορείτε να το εφαρμόσετε όπου κι αν είστε, καθώς παντού, ακόμα και σε ένα ξενοδοχείο, μπορεότε να βρείτε εύκολα δύο γυάλινα ποτήρια.

Tip

Αν δεν έχετε ποτήρια μπορείτε να στηρίξετε οτιδήποτε πάνω στο πόμολο της πόρτας σας. Ο θόρυβος που θα κάνει ένα αντικείμενο που πέφτει μπορεί να τρομάξει τους ληστές και θα ξυπνήσει και εσάς στα σίγουρα.

ΠΗΓΗ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα