1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Συνταγες

Το παράπονο της Βέφας Αλεξιάδου που όλοι την ξεχασαν στη γιορτη της- Η ιδιαίτερη συνταγή που μοιράστηκε


H Βέφα Αλεξιάδου είχε την Κυριακή 3/1 την ονομαστική της εορτή, αλλά όπως η ίδια παραπονέθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook δεν τη θυμήθηκε κανείς!

Ωστόσο εκείνη κέρασε για την γιορτή της, έστω και από μακριά, τους διαδικτυακούς φίλους της εκφράζοντας ταυτόχρονα το παράπονό της: «Σήμερα ήταν η γιορτή μου και κανείς δεν με θυμήθηκε! Εγώ όμως θα σας κεράσω την πιο αγαπημένη μου τούρτα, Μπλακ φόρεστ. Πάρτε πιατάκι και μαχαίρι και κόψτε. Τα χρόνια πολλά μου τα λέτε μετά» έγραψε η γνωστή μαγείρισσα κάτω από τη φωτογραφία με την μπλακ φόρεστ τούρτα.

Σήμερα ήταν η γιορτή μου. κανείς δεν με θυμήθηκε! Εγώ όμως θα σας κεράσω την πιο αγαπημένη μου τούρτα, Μπλακ φόρεστ.Πάρτε πιατάκι και μαχαίρι και κόψτε.Τα χρόνια πολλά μου τα λέτε μετά.

Δημοσιεύτηκε από Vefa Alexiadou στις Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2021

Μετά την ανάρτηση αυτή, οι ευχές άρχισαν να πέφτουν βροχή. Έτσι η Βέφα Αλεξιάδου, αφού ευχαρίστησε όλους όσοι τη θυμήθηκαν, μοιράστηκε και μία εύκολη συνταγή για την τούρτα Black Forest! Αναλυτικότερα αναφέρει: «Με γεμίσατε πάλι γλυκόλογα αγάπης και ευχές. Εγώ εκτός από το ευχαριστώ βγαλμένο από την καρδιά μου θα σας δώσω την απλή συνταγή της τούρτας που αγαπώ μετά την Μπλακ φόρεστ. Ενα παντεσπάνι με 4 αυγά σε 25άρι ταψί , κρέμα ζαχαροπλαστικής με 6 κουταλιές άνθος αραβοσίτου βανίλιας ή κορν φλάουρ και μία βανίλια 6 κουταλιές ζάχαρη, 2 κροκάδια και 2 1/2 κούπας γάλα. Σαντιγί που θα φτιάξετε ή θα πάρετε έτοιμη και αμυγδαλάκι εφικτέ ψημένο».

Η ανάρτηση έχει ως εξής:

Με γεμίσατε πάλι γλυκόλογα αγάπης και ευχ ές. Εγώ εκτός από το ευχαριστώ βγαλμένο από την καρδιά μου θα σας δώσω την…

Δημοσιεύτηκε από Vefa Alexiadou στις Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2021


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα