1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Το κατάλληλο καλοκαιρινό μπαράκι για κάθε ζώδιο


Το καλό με το να ζεις σε μια πόλη όπως η Αθήνα είναι ότι μπορείς να βρεις το μπαρ που είναι η αδερφή-ψυχή σου. Να είσαι εσύ, αλλά σε τόπο. Και ο τόπος έχει μουσικές και αλκοόλ και ακόμα περισσότερο κόσμο που ίσως να βρίσκεται εκεί για τον ίδιο λόγο – άρα ίσως να κάνατε καλή παρέα.

Και επειδή μας αρέσει να κάνουμε τέτοιες συνδέσεις (ψυχικές, καρμικές, πες το όπως θες), κάναμε τις μελέτες μας και καταλήξαμε να βρίσκουμε το κατάλληλο μπαράκι της Αθήνας για το κάθε ζώδιο. Επειδή ακόμα κι αν κάνεις καλοκαίρι στην πόλη, δεν χρειάζεται να λιώνεις στο σπίτι.

Κριός και Bolivar
Λεωφ. Ποσειδώνος, Άλιμος 
Θα σε στείλουμε προς παραλία, επειδή σε ξέρουμε. Και ξέρουμε ότι δεν θα την πάλευες οπουδήποτε έχει τοίχους. Θες το καλοκαίρι σου να το περάσεις αποκλειστικά έξω, και πού καλύτερα για “έξω” από δίπλα στο κύμα; Τα κοκτέιλ από 9€.

Ταύρος και Μπλε Παπαγάλος
Λεωνίδου 31, Μεταξουργείο 
Εσύ, από την άλλη, είσαι μια χαρά να μείνεις και εντός. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θες να νιώσεις λίγο mood παραλίας. Και ο Μπλε Παπαγάλος είναι μάλλον ό,τι πιο κοντινό θα βρεις στο κέντρο σε αυτό το mood. Τα κοκτέιλ στα 8€.

Δίδυμοι και Pop Up
Πλατεία Νέας Σμύρνης 
Η πλατεία της Νέας Σμύρνης ήταν και εξακολουθεί να είναι σημείο που γίνεται φάση. Εσύ ήσουν και για πάντα θα είσαι το ζώδιο που δεν θα λείπει από την φάση – και ίσως να την εκπροσωπεί και καλύτερα από όλους. Τα κοκτέιλ ξεκινούν από 7€.

Καρκίνος και Ιπποπόταμος
Δελφών 3Β, Κολωνάκι
Καρκίνε, είσαι ρομαντικός, λίγο παλαιάς κοπής (με τον καλό τρόπο, ευτυχώς) αλλά κουβαλάς και μια τρέλα μέσα σου άμα λάχει. Και ο Ιπποπόταμος είναι από τα μπαράκια που συνδυάζουν όλα αυτά τα στοιχεία, με εκπληκτικές μουσικές. Τα κοκτέιλ ξεκινούν στα 6,5€.

Λέων και Luxus
Βαλτετσίου 27, Εξάρχεια 
Οι Λέοντες είναι έντονες και φωτεινές προσωπικότητες και κολλάνε πολύ με την πιο “καλοντυμένη” – ας πούμε – πλευρά των Εξαρχείων. Όπως και η φάση του Luxus, που στην καρδιά των Εξαρχείων σερβίρει φάνκι κοκτέιλ. Είναι η ίδια ακριβώς ενέργεια με έναν Λέοντα στα Εξάρχεια. Τα κοκτέιλ ξεκινούν από 8€.

Παρθένος και Beauty killed the beast
Παραμυθίας 14, Μεταξουργείο 
Εξακολουθεί να είναι από τις πιο classy γωνιές της πόλης; Ναι, και υποθέτουμε δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Και, αλήθεια, όλη η αύρα του μαγαζιού φωνάζει “Παρθένος” – από το κλασικό μα πειραγμένο ντεκόρ, μέχρι τις καρέκλες που βοηθούν να έχει σωστή στάση η πλάτη σου. Τα κοκτέιλ από 7,5€.

Ζυγός και It’s a βίλατζ
Πλατεία Αγ. Γεωργίου, Κυψέλη 
Ζυγέ, είσαι ένα χαλαρό ζώδιο που θέλει χαλαρές καταστάσεις. Και το χωριό είναι τόσο ανεπιτήδευτα κουλ, που δεν θα μπορούσες να βρεις μέρος να σε εκφράζει καλύτερα στην πόλη. Στα συν ο φουλ ετερόκλητος κόσμος που μαζεύει, επειδή σου αρέσουν αυτές οι φάσεις. Τα κοκτέιλ από 8€.

Σκορπιός και 42 Barstronomy
Κολοκοτρώνη 3, κέντρο 
Είναι πανέμορφο, προσεγμένο, ελαφρώς μυστηριώδες αλλά καθόλου κρυφό. Περιγράψαμε το μπαρ ή την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου, Σκορπιέ; Σ’ αυτό το μπαρ θα νιώσεις ταυτόχρονα και το ανοιχτό βιβλίο που περιμένει να το προσεγγίσουν, και ο σέξι ξένος που ξαφνικά έχει όρεξη για διάβασμα. Τα κοκτέιλ ξεκινούν από 8€.

Τοξότης και Lot 51
Παπαδιαμαντοπούλου 24Β, Ιλίσια 
Είναι και δεν είναι στο κέντρο. Έχει φωτισμό 50s diner και μαζεύει κόσμο που δεν θα μπορούσε να ζει περισσότερο στο παρόν. Είναι underrated, αλλά το περηφανεύεται κιόλας. Προφανώς και θα σε στείλουμε τον Τοξότη εδώ, αν έχει μείνει κανένας Τοξότης στην Αθήνα. Τα κοκτέιλ ξεκινούν από 8€.

Αιγόκερως και Baba au rum
Κλειτίου 6, Μοναστηράκι 
Το πιο κομψό και καθωσπρέπει ζώδιο θα το στείλουμε σε ένα κομψό και καθωσπρέπει μπαράκι. Και μην πάρεις στραβά το “καθωσπρέπει” – άλλωστε κι εδώ κοκτέιλ θα πιείς, και όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει σ’ έναν Αιγόκερω μετά το δεύτερο κοκτέιλ. (Τα οποία ξεκινούν από 9€.)

Υδροχόος και Bios
Πειραιώς 84, Αθήνα 
Ταράτσα θέλεις; Έχει. Παράξενες μουσικές θέλεις, για να τις κάνεις Shazam ή να είσαι ο μόνος στην παρέα που τις ξέρει; Έχει και είναι σούπερ. Κοκτέιλ με θέα την Ακρόπολη θέλεις, επειδή όσο χιπ κι αν το παίζεις σου αρέσει να την χαζεύεις; Ίσως από τις πιο ωραίες θέες στην Ακρόπολη. Τα κοκτέιλ από 9€.

Ιχθείς και Hippy 3
Σπύρου Μερκούρη 22Α & Στράβωνος, Παγκράτι 
Είναι τόσο χαριτωμένο που το αγαπήσαμε απ’ την πρώτη στιγμή που άνοιξε. Βοηθούν τα φωτάκια (και ξέρουμε πόσο λατρεύεις οτιδήποτε έχει φωτάκια, Ιχθύ, μην κρύβεσαι) που του δίνουν μια ρομαντική αύρα. Βοηθά και ο πολύ ενδιαφέρων κόσμος και οι τέλειες μουσικές. Ποιος είπε ότι τα low profile πράγματα δεν είναι τέλεια; Τα κοκτέιλ ξεκινούν από 8€.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα