1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Το ιδανικό ρομαντικό πρωινό για κάθε ζώδιο


Υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να ξυπνάς δίπλα στον άνθρωπό σου; Να μουρμουράτε μισο-ξυπνημένα λόγια, να κάνετε «ντουπ» με τα κούτελά σας επειδή είστε ακόμα πολύ χουζούρηδες για σωστές κινήσεις…

Το πρωινό σας όμως μπορεί να γίνει ακόμα πιο ρομαντικό. Επειδή το κάθε ζώδιο έχει διαφορετική ιδέα για το τι είναι το τέλειο πρωί με τον σύντροφό του, και εμείς θα σου τα αποκαλύψουμε όλα.

Κριός
Είναι πολύ απλός: Το μόνο που θέλει είναι να κάτσετε στο κρεβάτι όσο περισσότερο γίνεται και να κάνετε αγκαλιές. Το σεξ είναι εντελώς προαιρετικό, για τις αγκαλιές νοιάζεται κατά βάθος.

Ταύρος
Μπορεί να σηκωθείτε από το κρεβάτι, αλλά μόνο για να μετακινηθείτε στον καναπέ και να δείτε μαζί καρτούν, σαν παιδιά. Προφανώς με τις πιτζάμες.

Δίδυμοι
Πρωινό σεξ, και μετά ντουζάκι παρεούλα – άμα κάτσει και δεύτερος γύρος στο ντους, ακόμα καλύτερα.

Καρκίνος
Παραδοσιακά, σπιτίσια πράγματα: Θέλει να μαγειρέψετε μαζί πρωινό. Όχι τοστάκι, τηλεοπτικά πράγματα, θέλει τηγανίτες, χυμούς φρεσκοστυμμένους, παρφέ με φράουλες και φραμπουάζ.

Λέων
Περιέργως οργανωτικός το πρωί ο Λέων, θέλει να σηκωθείτε και να στρώσετε παρέα το κρεβάτι, και με τον καφέ να τσεκάρετε τα email σας. Μετά τον καφέ, στρώνει.

Παρθένος
Ήρεμα, μετρημένα πράγματα: Καφεδάκι στην καφετιέρα να μυρίζει υπέροχα, κουβεντούλα στο τραπέζι. Ευτυχία.

Ζυγός
Είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγάλετε βόλτα τον σκύλο και να πάρετε καφεδάκι από έξω. Ή, αν είστε γατίσιοι άνθρωποι, να αράξετε με το γατί και να παραγγείλετε καφέ από έξω.

Σκορπιός
Θα περίμενες να διαβάσεις πρωινό σεξ, αλλά στην πραγματικότητα, ο Σκορπιός θέλει να βγείτε μαζί για πρωινό τρέξιμο. Επειδή είναι κίνκι ζώδιο.

Τοξότης
Θέλει να του φέρεις πρωινό στο κρεβάτι. Τρέχα.

Αιγόκερως
Θέλει να πεις «Καλημέρα» και μετά να κλείσεις το στόμα σου μέχρι να πιει καφέ και να γίνει πάλι άνθρωπος.

Υδροχόος
Θέλει να αράξετε στο κρεβάτι, να ανοίξετε μόνο όσο πατά η γάτα τα παντζούρια και να μην κάνετε απολύτως τίποτα.

Ιχθείς
Ρομαντικό ζώδιο, αλλά το ρομαντικό του πρωινό δεν χρειάζεται σιρόπια. Του αρκεί να πιείτε τον καφέ σας μαζί και να συζητήσετε το πρόγραμμα της ημέρας σας.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα