1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Τι χαρακτήρες ελκύει το κάθε ζώδιο;

Κριός

Ο Κριός ελκύει τους ανθρώπους που αγαπούν την περιπέτεια, είναι δραστήριοι και ζωηροί. Βλέπουν τον Κριό σαν έναν θαρραλέο κυνηγό εμπειριών που μπορεί να τους βγάλει από το καβούκι τους. Παράλληλα οι άνθρωποι που γοητεύονται από τον Κριό δε θέλουν να παίρνουν αποφάσεις και γι’ αυτό ο Κριός είναι ο ιδανικός σύντροφος γι’ αυτούς.

Ταύρος

Οι άνθρωποι που «τραβάει» ο Ταύρος συνήθως είναι άνθρωποι που θεωρούν πως η εμπιστοσύνη είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε μία σχέση. Ξέρουν ότι αν ο Ταύρος αποφασίσει ότι του αρέσει πραγματικά κάποιος, δύσκολα θα αλλάξει γνώμη. Τέλος, αυτοί που θα γοητευτούν από έναν Ταύρο είναι άνθρωποι χαλαροί και αυτό ακριβώς είναι που θα εκτιμήσουν περισσότερο σε αυτό το ζώδιο: το ζεν του.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμοι ελκύει τους ανθρώπους που αναζητούν τρόπους να ενθουσιαστούν. Κι αυτό το ζώδιο είναι αρκετά συχνά ενθουσιασμένο με κάτι –είτε αυτό είναι ένα άθλημα, μία καινούρια σειρά ή μία μπάντα. Ο Δίδυμος θα γοητεύσει αυτούς τους ανθρώπους που θέλουν συνέχεια κάτι νέο στη ζωή τους.

Καρκίνος

Οι άνθρωποι που γοητεύει ο Καρκίνος είναι αυτοί που ενθουσιάζονται με οτιδήποτε ρομαντικό. Ο Καρκίνος είναι το καταλληλότερο ζώδιο για να τους προσφέρει κάτι τέτοιο. Ξέρουν ότι στον Καρκίνο μπορούν να βρουν το άτομο με το οποίο θα περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους μαζί, χτίζοντας μια σχέση πάνω σε ισχυρά θεμέλια.

Λέων

Οι άνθρωποι που ελκύει ο Λέων είναι αυτοί που ψάχνουν έναν σταρ. Είναι αυτοί που θέλουν να είναι με έναν άνθρωποι δημιουργικό και έξυπνο ο οποίος θα ξέρει πώς να προβάλει τον εαυτό του. Εκείνος που θα επιλέξει τον Λέοντα για σύντροφό του είναι η ήρεμη δύναμη που θέλει σαν μάνατζερ να αναδείξει τα ταλέντα του Λέοντα.

Παρθένος

Οι άνθρωποι που την «πατάνε» με έναν Παρθένο είναι εκείνοι που ψάχνουν στη ζωή τους έναν σοβαρό άνθρωπο να στηριχτούν –το ακριβώς αντίθετο από κάποιον με το σύνδρομο του Πίτερ Παν. Ο Παρθένος έχει τρομερά δημοφιλής στα άτομα που ψάχνουν κάποιον που να έχει βρει τι θέλει στη ζωή του –τους εμπνέει να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι.

Ζυγός

Ο Ζυγός ελκύει πολύ τους ανθρώπους που πιστεύουν στις ισότιμες σχέσεις και βλέπουν τον σύντροφό τους σαν σύμμαχό τους στην επίτευξη των στόχων τους. Ο Ζυγός είναι ιδανικός για κάτι τέτοιο καθώς έχει την ικανότητα που του προσφέρει η συναισθηματική του νοημοσύνη να κατευθύνει προς τον σωστό δρόμο τον συνάνθρωπό του.

Σκορπιός

Οι άνθρωποι που ελκύει ο Σκορπιός είναι εκείνοι που αναζητούν το ωμό πάθος τη ζωή τους. Κανείς δεν μπορεί να φτάσει τον Σκορπιό στην ορμητικότητα όταν έχει βάλει στόχο να πετύχει κάτι. Και εκείνοι που γοητεύονται από έναν Σκορπιό έχουν την περιέργεια να μάθουν πώς θα ήταν αν αυτό το «κάτι» είναι εκείνοι.

Τοξότης

Ο Τοξότης έχει μεγάλη πέραση στους συντηρητικούς ανθρώπους που ψάχνουν κάποιον να τους ανεβάζει τη διάθεση και να τους κάνει να γελούν. Ξέρουν ότι ο Τοξότης έχε τη δυνατότητα να το κάνει αυτό και ταυτόχρονα να είναι ένας υπέροχος φίλος. Γενικά, αυτό το χαρούμενο ζώδιο είναι το ιδανικό ταίρι για κάποιον που θέλει ο σύντροφός του να είναι και φίλος του.

Αιγόκερως

Ένας ρεαλιστής και εκλεπτυσμένος άνθρωπος θα ψάχνει τον έρωτα της ζωής του μέχρι να πέσει πάνω σε έναν Αιγόκερω. Ξέρει ότι ο Αιγόκερως θα του δώσει αυτά που δεν μπορούν να του δώσουν τα περισσότερα ζώδια: κάποιον με γούστο, αξιόπιστο, ο οποίος δύσκολα θα τον ντροπιάσει.

Υδροχόος

Αυτοί που γοητεύονται από έναν Υδροχόο, ψάχνουν έναν άνθρωπο που θα δώσει νόημα στη ζωή τους. Ξέρουν πως η ζωή με τον Υδροχόο θα είναι γεμάτη ενδιαφέρουσες συζητήσεις, εσωτερικές αναζητήσεις και πνευματικές εμπειρίες.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς μαγνητίζει τους ανθρώπους που θέλουν να βάλουν λίγη δημιουργικότητα στη ζωή τους. Ξέρουν ότι ο Ιχθύς ενθουσιάζεται με ό,τι αφορά τις τέχνες. Στην ουσία, τα άτομα που θέλουν να είναι με έναν Ιχθύ, ψάχνουν στη ζωή τους κάποιον που θα τους βοηθήσει να εκφραστούν με διαφορετικούς τρόπους από τους συνηθισμένους.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα