1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τι φαγητό σου ταιριάζει βάσει ζωδίου;


Κάποια στιγμή στερεύουν τα θέματα που μπορείς να συνδέσεις με τα ζώδια. Αυτό δεν μας αρέσει, κυρίως επειδή τα ζώδια πλέον είναι τόσο ωραία ευκαιρία για κωμωδία. Συνεπώς, αυτό είναι ένα κείμενο που δικαιολογεί 100% τον τίτλο του: Διάβασε παρακάτω για να δεις τι φαγητό σκεφτήκαμε ότι σου ταιριάζει βάσει του ζωδίου σου.

Ελπίζουμε να έχεις ανοιχτό μυαλό, αλλά και άδειο στομάχι.

Κριός
Ο Κριός είναι μια φασολάδα, για δύο πολύ απλούς λόγους: Χρειάζεται μια τροφή που να του φέρει πολλή ενέργεια, με τόσα πράγματα που αναλαμβάνει, αλλά επίσης είναι το μόνο ζώδιο που θα καταφέρει να φορτώσει τις άβολες μυρωδιές αργότερα σε κάποιον άλλο.

Ταύρος
Το μοσχάρι είναι τόσο πλούσιο κρέας, αλλά σαν το μοσχάρι Kobe δεν έχει. Είναι τόσο ακριβό και χλιδάτο που μόνο αυτό μπορεί να ικανοποιήσει τις ορέξεις αυτού του ζωδίου.

Δίδυμοι
Σε όποια από τις δύο φάσεις τους και να τους πετύχεις (γενικά οι Δίδυμοι λειτουργούν σε δίπολα, ό,τι του λάχει του καθενός), οι άνθρωποι αυτού του ζωδίου έχουν την τάση να μιλούν απερίσκεπτα. Ένα μαλλί της γριάς είναι πολύ καλό για να τους βοηθήσει να κρατούν το στόμα τους κλειστό όταν πρέπει.

Καρκίνος
Είναι ένα ταψί παστίτσιο το πιο μαμαδίσιο φαγητό; Είναι ο Καρκίνος το πιο μαμαδίσιο ζώδιο; Είναι το παστίτσιο νόστιμο αλλά σούπερ βαρύ φαγητό; Βλέπεις που το πάμε.

Λέων
Οι Λέοντες θα θέλανε κάτι ελεγκάντ και παράξενο. Το ελεγκάντ δεν τους βγαίνει πάντα, οπότε ίσως οι Λέοντες στην πραγματικότητα είναι σαν τις μελιτζάνες παπουτσάκια. Παράξενα όντα, μα τόσο λαϊκά κατά βάθος.

Παρθένος
Μια κατσαρόλα πατάτες γιαχνί είναι κάτι πρακτικό και εύκολο – ακριβώς όπως θέλει να ζει την ζωή του ο μέσος Παρθένος. Η παραδοσιακότητα του πιάτου μόνο δυνατότερο κάνει αυτόν τον συσχετισμό με την προσωπικότητα του Παρθένου.

Ζυγός
Οι Ζυγοί είναι ταυτόχρονα γλυκά πλάσματα, αλλά και τόσο εύθραυστα. Είναι σαν ένα γαλλικό κρουασανάκι – έτοιμοι να γίνουν θρύψαλλα για να σου προσφέρουν μια απολαυστική, βουτυρένια μπουκιά.

Σκορπιός
Το μόνο φαγητό που πιθανότατα έχει εξίσου πολλές νευρώσεις με την ίδια του την ύπαρξη σε σχέση με τους Σκορπιούς είναι οι ομελέτες από ασπράδι. Και καλύτερα να το αφήσουμε εκεί.

Τοξότης
Οι Τοξότες γουστάρουν δύο πράγματα: Τα ταξίδια αλλά και την τεμπελιά. Και ο καλύτερος τρόπος για να τα συνδυάσεις αυτά είναι να παραγγείλεις σούσι από το σουσάδικο της γειτονιάς σου.

Αιγόκερως
Λέγονται πολλά για την εργασιομανία τους και την καθήλωσή τους σε κάθε είδους τύπο, αλλά στην πραγματικότητα αυτά είναι όλα μάρκετινγκ: Ένας πάτερ φαμίλιας θέλει να ‘ναι ο Αιγόκερως. Και τι πιο κατάλληλο για έναν πάτερ φαμίλια από μια κατσαρόλα κοκκινιστό;

Υδροχόος
Δεν υπάρχει κανένα νόημα ή συνδετικό μοτίβο στις συμπεριφορές των Υδροχόων. Είναι αψυχολόγητοι, σαν τοστάκι που τρως στις δύο το πρωί.

Ιχθείς
Τις περισσότερες φορές, οι Ιχθείς δεν έχουν την συναισθηματική δύναμη να μαγειρέψουν, συνεπώς τρώνε πατατάκια. Άρα είναι πολύ αναμενόμενο να ταυτιστούν με τα πατατάκια, όπου ισχύει λίγο-πολύ και ό,τι είπαμε πιο πάνω για τα γαλλικά κρουασανάκια.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα