1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τι συμβαίνει όταν θέλει να σε χωρίσει;

(*) Επειδή τα τον/την και του/της από ένα σημείο και μετά ακούγονται σαν καμπανάκια, και τα @ μας φαίνονται οπτική φασαρία, όλες οι αντωνυμίες παρακάτω είναι σε τυχαία γένη. Ισχύουν, όμως, για όλα τα φύλα. Προσάρμοσε ανάλογα με την περίπτωσή σου.

Κάποιοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν εγκαίρως ότι θέλουν να χωρίσουν. Τους παίρνει λίγο χρόνο να συνειδητοποιήσουν ότι δεν τρέφουν πια ερωτικά συναισθήματα για τον άνθρωπο που είναι μαζί. Ωστόσο η συμπεριφορά μπορεί να τα μαρτυρήσει όλα.

Η επικοινωνία αργοσβήνει

Ορισμένες φορές η καθημερινότητα και τα άγχη που πάνε αγκαζέ με αυτήν μπορεί να μην είναι και το πιο πρόσφορο έδαφος για κουβέντα. Ωστόσο, δεν νοείται αυτό να συμβαίνει συνέχεια, όλη ημέρα, κάθε μέρα. Ένα άνθρωπος που ενδιαφέρεται, ακόμη κι αν το βράδυ δεν έχει όρεξη για συζήτηση, μέσα στην ημέρα θα νιώσει την ανάγκη να μοιραστεί κάτι που του συνέβη με τον σύντροφό του. Αν ο δικός σου σύντροφος δεν μπαίνει στον κόπο να κάνει ούτε αυτό, τότε προετοιμάσου για κακά μαντάτα.

Το να περνάει χρόνο μαζί σου του φαίνεται υποχρέωση

Έχεις πιάσει τον εαυτό σου να πιέζει τον σύντροφό σου να βρεθείτε; Επαναλαμβάνουμε, πάντα υπάρχει καλός λόγος για να μην μπορεί ο άλλος να βρεθείτε. Αλλά αν ο λόγος πράγματι στέκει, θα το καταλάβεις. Εάν πάλι η δικαιολογία του είναι φθηνή, παρομοίως θα το καταλάβεις και θα ενώ θα προσπαθήσεις να το δικαιολογήσεις, μέσα σου θα ξέρεις ότι κάτι πάει στραβά. Είναι πολύ πιθανό να έχει στο μυαλό του τον χωρισμό.

Νευριάζει εύκολα

Τα νεύρα ίσως είναι το πιο τρανταχτό σημάδι της επιθυμίας του να χωρίσετε. Δε νευριάζει συνειδητά, νευριάζει είτε επειδή ενδόμυχα νιώθει ότι θα έπρεπε ήδη να έχετε χωρίσει, είτε επειδή έχει κάτι να κρύψει.

Δεν έχει καλό λόγο να πει

Όταν ένας άνθρωπος ενδιαφέρεται του βγαίνοουν αυθόρμητα τα κομπλιμέντα. Αν ο σύντροφός σου δε σου κάνει πια κομπλιμέντα, σημαίνει ότι δεν ανησυχεί ότι θα σε χάσει ή ότι κάπως πρέπει να σε κρατήσει.

Η αυτοκριτική του είναι συνέχεια αρνητική

Αυτό ξέρεις πώς αλλιώς μεταφράζεται; «Δεν είμαι τόσο καλός για εσένα» ή «Σου αξίζει κάτι καλύτερο». Ο άνθρωπος που θέλει να μείνει μαζί σου, ναι μεν αναγνωρίζει τα λάθη του, αλλά δε γίνεται φυγόπονος. Ίσως βαθιά μέσα του ξέρει ότι με την γκρίνια και το μοιρολόι θα σε κάνει να ξενερώσεις.

Δεν μπορεί να σου δείξει στοργή

Είναι διστακτικός όταν πρόκειται να σου δείξει στοργή; Εκλιπαρείς για τα χάδια του; Κάθεστε στον ίδιο καναπέ, αλλά στην άλλη άκρη; Αποφεύγει την επαφή, γιατί έχει κατά νου ότι θα πρέπει να σε πάρει αγκαλιά.

Αποφεύγει τα σχέδια για το μέλλον

Το τελευταίο και πιο τρανταχτό σημάδι ότι πρόκειται να σε χωρίσει είναι όταν αποφεύγει συζητήσεις που αφορούν τα επερχόμενα σχέδια σας. Ακόμα χειρότερα: ακυρώνει κάτι που έχετε ήδη κανονίσει, πχ. να πάτε σε μία γιορτή μαζί, χωρίς κάποιον προφανή λόγο. Είναι φανερό πια πως δε θέλει να δεσμευτεί σε οτιδήποτε αφορά τη σχέση σας.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα