1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας έχει πολλές φίλες; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να ανησυχείς!


Πολλοί άντρες συνηθίζουν να έχουν φίλες κάτι που δημιουργεί μεγάλη ανασφάλεια στις συντρόφους τους. Είναι αυτό ένα γεγονός που πρέπει να σε ανησυχεί ή όχι; Για να καταλάβεις τι συμβαίνει αρκεί να διαβάσεις τους λόγους για τους οποίους ένας άντρας προτιμάει να έχει γυναίκες ως φίλες.

#1. Πολλοί άντρες αισθάνονται πως με τις γυναίκες φίλες τους μπορούν να είναι πιο ανοιχτοί με τα συναισθήματά τους κάτι που δεν μπορούν να κάνουν με τους άντρες φίλους τους. Έτσι προτιμούν να έχουν φίλες με τις οποίες μπορούν να είναι περισσότερο ειλικρινείς σχετικά με τα όσα αισθάνονται.

#2. Κάποιοι άντρες έχουν μεγαλώσει με πολύ έντονο το πρότυπο της μητέρας στη ζωή τους. Αυτό το γεγονός τους κάνει να αισθάνονται πολύ οικεία κοντά σε γυναίκες. Έτσι προτιμούν να έχουν φίλες παρά φίλους στη ζωή τους κάτι που είναι απολύτως κατανοητό και δεν θα πρέπει να σε φοβίζει ή να σε προβληματίζει γιατί δεν επηρεάζει τη σχέση σας.

#3. Άλλοι άντρες θέλουν γυναίκες φίλες στη ζωή τους με τις οποίες να μπορούν να συζητάνε τα προβλήματα της σχέσης τους χωρίς να χρειάζεται πάντα να αγχώνουν τις συντρόφους τους. Μια γυναίκα μπορεί να τους καταλάβει καλύτερα αλλά και να καταλάβει πιο σωστά τη γυναίκα σύντροφό τους και να τους δώσει τις πιο σωστές συμβουλές.

#4. Τέλος, υπάρχουν και οι άντρες που τους αρέσει να περιτριγυρίζονται από γυναίκες γιατί δίπλα τους αισθάνονται ως κυρίαρχοι. Το φλερτ μπορεί να υπάρξει σε αυτή την περίπτωση καθώς αυτοί οι άντρες έχουν έντονα την ανάγκη για επιβεβαίωση. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως θα σε απατήσουν, απλά θέλουν να νιώθουν ότι ακόμα και αν είναι σε σχέση έχουν δίπλα τους γυναίκες με τις οποίες μπορούν απλά να αλληλοπειράζονται.

Διαβάστε ακόμα:

9 σημάδια πως του έχεις πάρει το μυαλό και δεν μπορεί χωρίς εσένα

Tα 7 χαρακτηριστικά που έχει ο ΤΕΛΕΙΟΣ άντρας!

French Kiss: Τα 6 μυστικά του τέλειου…γαλλικού φιλιού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα