1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τι παίρνουν μαζί τα ζώδια στην παραλία;


Τι παίρνει ο μέσος άνθρωπος μαζί του στην θάλασσα; Μαγιό, πετσέτα, ψάθα και ομπρέλα. Ένα μπουκάλι νερό που θα έχει ζεσταθεί μέχρι να φτάσεις. Αυτά είναι τα βασικά, όλοι πρέπει να τα έχουν. Μετά έχουμε και τα επιμέρους, τα προαιρετικά που θα σχηματίσουν καλύτερα την εμπειρία σου στην παραλία.

Ή θα κάνουν τους γύρω σου να σε μισήσουν. Ποτέ δεν ξέρεις. Αυτά είναι τα πράγματα που κάθε ζώδιο θεωρεί αναγκαίο αξεσουάρ παραλίας, αλλά ίσως δεν θα έπρεπε.

Κριός
Ρακέτες, με σκοπό να παίξει όσο πιο ενοχλητικά για όλους μπορεί. Επίσης, αν η μπάλα καταλήξει δεύτερη φορά “τυχαία” στα πόδια σου, είναι πέσιμο.

Ταύρος
Τάπερ με κεφτεδάκια, πλαστικό πιρουνάκι, υγρά μαντηλάκια που θα γεμίσουν άμμο και θα κάνουν τα πάντα χειρότερα, τον ομφάλιο λώρο του.

Δίδυμοι
Προϊόν για τα μαλλιά, το οποίο θα ανανεώνει μετά από κάθε βουτιά.

Καρκίνος
Αντηλιακό με τον υψηλότερο δείκτη που μπόρεσε να βρει, το οποίο θα σπρώχνει στην παρέα με την απόγνωση ντίλερ σε πάρτι στις πέντε το πρωί.

Λέων
Γυαλιά-καθρέφτη, για να αντιμετωπίζει τα αδιάκριτα βλέμματα με μια ματιά στην ίδια τους την λαιμαργία.

Παρθένος
Βιβλίο τουαλέτας, στο οποίο θα περάσει εξώφυλλο από βιβλίο Πούλιτζερ.

Ζυγός
Τις ελπίδες του ότι θα βρει γκόμενα.

Σκορπιός
Προφυλακτικά, επειδή είναι πιο πρακτικό μυαλό από τον Ζυγό. Αλλά έχει αποδεχτεί και καλύτερα την φάση του.

Τοξότης
Φτηνά bluetooth ηχεία για να παίξει την αγαπημένη του λίστα psytrance στις έντεκα το πρωί ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΤΙΓΚΙ ΝΤΙΓΚΙ ΝΤΙΓΚΙ ΝΤΙΝ ΝΤΙΓΚΙΝΤΙΓΚΙΝΤΙΓΚΙΝΤΙΝ

Αιγόκερως
Την ανανεωμένη του αίσθηση αυτοπεποίθησης, η οποία θα πεθάνει με το που δει ΕΝΑ άτομο να του κάθεται καλύτερα το μαγιό από πίσω.

Υδροχόος
Σύνεργα για κατάδυση, επειδή ο βυθός έχει ησυχία, αλλά επίσης επειδή θα βάλει τα κλάματα αν μείνει στην επιφάνεια με τόσο κόσμο.

Ιχθείς
Τα κουβαδάκια του.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα