1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Τι να κάνει το κάθε ζώδιο όταν βαριέται

Κυκλοφορούν πολλές συμβουλές για το πώς θα καταπολεμήσετε τη βαρεμάρα στο σπίτι, αλλά δε λειτουργούν όλες για όλους. Εδώ προτείνουμε μία δραστηριότητα για το κάθε ζώδιο.

Κριός

Αν ήδη δεν έχεις μετατρέψει το κατοικίδιο σου σε βάρη, ήρθε η ώρα να το κάνεις. Προς θεού, άσε κάτω το ζωντανό και άνοιξε Youtube ή Instagram. Πολλοί personal trainers δείχνουν ασκήσεις και μας γυρίζουν πίσω, τότε που η Μενεγάκη είχε στο πλατό γυμναστές να μας δείχνουν ασκήσεις.

Ταύρος

Ξέρουμε ότι δουλεύεις σκληρά Ταύρε και ότι δύσκολα θα βαρεθείς μέσα στη μέρα. Κάποια στιγμή όμως, όταν οι σειρές που ήθελες να δεις τελειώσουν θα βαρεθείς. Και ξέρεις τότε τι πρέπει να κάνεις; Μποτέ. Βάλε μάσκα, γέμισε τη μπανιέρα σου και θα νιώσεις υπέροχα.

Δίδυμοι

Το πιο πιθανό ότι μέχρι τώρα, σαν κοινωνικό ζώδιο που είσαι, θα έχεις κολλήσει με τη μύτη σου στην οθόνη του κινητού και θα μιλάς με όλες τις επαφές σου στα σόσιαλ, ενώ ταυτόχρονα πατάς like σε οτιδήποτε υπάρχει στο Instagram. Σύντομα θα κουραστείς και θα έρθει η ώρα να καταπιαστείς με τη δεύτερη αγαπημένη σου ασχολία: να μαθαίνεις καινούρια πράγματα.

Καρκίνος

Καρκίνε είσαι γεννημένος για να γίνεις γονιός ή τουλάχιστον να φροντίζεις τους αγαπημένους σου. Όταν όλες οι άλλες σου ασχολίες έχουν τελειώσει, σκέφτεσαι τους δικούς σου και πόσο θέλεις να τους κακομάθεις. Γι’ αυτό ξεκίνα τη ζαχαροπλαστική. Άλλωστε ό,τι μαγειρεύεις θέλει αγάπη και εσύ έχεις μπόλικη από αυτή.

Λέων

Ανεβάζεις πολλά στόρι, ανεβάζεις φωτό, ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις και το ταλέντο σου στο live. Εμείς πιστεύουμε σε εσένα, έχεις όλα τα φόντα να γίνεις ο επόμενος διάσημος youtuber. Αρκεί να το πιστέψεις κι εσύ. Και να βρεις μια ωραία θεματολογία.

Παρθένος

Ξέρουμε ότι είσαι πολύ οργανωτικός και ότι το σπίτι σου λάμπει, αλλά τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να το οργανώσεις τέλεια. Δε θα προτείναμε σε οποιοδήποτε ζώδιο να το κάνει αυτό, αλλά για εσένα η οργάνωση δρα όπως σε κάποιους το πλέξιμο∙ σε χαλαρώνει γιατί σου βγαίνει, δεν το προσπαθείς. Ήρθε λοιπόν η ώρα να τα βάλεις όλα στη θέση τους.

Ζυγός

Σου αρέσει τόσο να περιποιείσαι τον εαυτό σου, να βγαίνεις έξω και να καταπλήσσεις τα πλήθη. Δυστυχώς όμως τώρα δεν σου δίνεται αυτή η ευκαιρία. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν μπορείς να δοκιμάσεις ρούχα σπίτι σου, να κάνεις ηλίθιους συνδυασμούς και να καταπλήσσεις τα πλήθη μέσω των στόρι σου.

Σκορπιός

Είσαι μυστήριο πλάσμα Σκορπιέ και αυτός είναι ο λόγος που θέλεις να «διαβάζεις» τους άλλους. Τώρα είναι η ώρα να εντρυφήσεις περισσότερο σ’ αυτό. Ψάξε στο ίντερνετ πληροφορίες για το πώς μπορείς να κάνεις κάποιον να σου ανοιχτεί πιο εύκολα. Διάβασε για τη γλώσσα του σώματος. Έχεις πολλά να μάθεις.

Τοξότης

Όλοι νομίζουν ότι είσαι αυτό το ευχάριστο πλάσμα που δείχνεις ότι είσαι. Δεν ξέρουν όμως ότι είσαι πολλά περισσότερα από αυτό. Είσαι ένας άνθρωπος με δίψα για γνώση και τώρα είναι η ευκαιρία να ξεδιψάσεις. Ήρθε η ώρα να γκουγκλάρεις «μαθήματα εξ αποστάσεως» και να κάνεις μακροβούτι στη γνώση.

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα σου Αιγόκερε να ανασυνταχθείς γιατί δε θα μείνεις για πάντα στη δουλειά που είσαι τώρα. Ανανέωσε τον λογαριασμό σου στο LinkedIn, βγάλε εκείνη τη σέλφι που έχεις και βάλε μια πιο επαγγελματική. Γράψε ξανά το βιογραφικό σου, αφού αναζητήσεις online συμβουλές. Τώρα που έχεις χρόνο.

Υδροχόος

Άσε κάτω τις ταινίες και τις σειρές Υδροχόε. Τώρα ήρθε η ώρα να δεις τα καμένα ντοκιμαντέρ που έχεις προσθέσει στις λίστες σου από καιρό. Και ξέρεις τι άλλο μπορείς να κάνεις τώρα που βαριέσαι; Αντί να βλέπεις ντοκιμαντέρ, να επιλέξεις την ίδια θεματολογία και να την ακούσεις σε podcast ενώ ζωγραφίζεις.

Ιχθείς

Εσένα το μυαλό σου Ιχθύ τώρα που βαριέσαι διαρκώς τρέχει και πηδάει από το ένα θέμα στο άλλο. Τιθάσευσέ το λοιπόν. Πιάσε πινέλα, πλαστελίνες, κόλλες (και στεγανωτικάαα) και άρχισε να δημιουργείς. Αν είναι να ταξιδέψει το μυαλό σου, τουλάχιστον κάνε κάτι δημιουργικό.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα