1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Τι να κάνεις αν σε παίζει

Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Ήσουν τόσο σίγουρη-ος ότι τον-ην έχεις μαγέψει και ότι οι τελευταίες φορές που βρεθήκατε ήταν ονειρικές. Και λογικά έτσι θα έγινε -δεν αμφιβάλλουμε. Αλλά αυτός-ή μία είναι έτσι, μία γιουβέτσι. Και όπως αυτή η λαϊκή φράση δεν βγάζει νόημα, έτσι δε βγάζει και η συμπεριφορά του-ης. Μία θέλει, μία φαίνεται να μη θέλει. Και εσένα τα νεύρα σου κουρέλια. Μη χάνεις την ψυχραιμία σου.

Κάνε ένα βήμα πίσω

Περάσατε τέλεια τα βράδια που ήσασταν μαζί και τώρα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Αρχικά, μην προδικάζεις τίποτα, ίσως να μη θέλει να σε πιέσει. Ή μπορεί να θέλει να περάσει και λίγο χρόνο με την παρέα του-ης. Έπειτα, γιατί αγωνιάς τόσο; Όλο κοιτάς υπάρχει ειδοποίηση που να γράφει το όνομά του-ης. Συνέχισε τη ζωή σου και αν θέλει να στείλει, θα στείλει. Κι αν δεν στείλει, δεν άξιζε.

Ασχολήσου με κάτι άλλο

Πήγαινε γυμναστήριο και άσε το κινητό σπίτι. Ξεκίνα τη σειρά που λες τόσο καιρό ότι θες να την ξεκινήσεις και βάλε το κινητό στο αθόρυβο. Θα σου στείλει όσο είσαι απασχολημένος-η, πάντα έτσι γίνεται.

Μην κλείνεις πόρτες

Δεν έχετε σχέση, απλώς περάσατε όμορφα. Αν φλέρταρες ή φλέρταρες διαδικτυακά και με άλλους-ες, μην εξαφανιστείς. Αν αποδειχθεί το ειδύλλιο σου έκανε ghosting, θα νευριάσεις με τον εαυτό σου.

Άσε τις ξινίλες

Εσύ τώρα κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα και προσπαθείς να μείνεις ψύχραιμος-η, αλλά αυτά τα κάρβουνα σε κάνουν να βράζεις. Έχεις κάνει πολλές υποθέσεις και σενάρια σχετικά με το τι μπορεί να έχει συμβεί -κι είναι όλα αρνητικά. Όταν εμφανιστεί, όλο αυτό το μένος που έχει μαζευτεί μέσα σου θα εκραγεί και θα γίνεις αυτός-ή ο-η αποκρουστικός-ή τύπος-ισσα που είναι ξινός χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Αν έχεις απελπιστεί κάν’ τον-ην να ζηλέψει

Όχι άμεσα όμως. Έμμεσα. Ανέβασε ένα στόρι, που θα δείχνει, για παράδειγμα, δύο κοκτεϊλάκια -προφανώς χωρίς να ταγκάρεις τον-η φίλο-η σου. Ή βάλε έναν ωραίο-α φίλο-η σου να ανεβάσει μία φώτο στο προφίλ σου και να κάνει και κάποιο μυστήριο σχόλιο. Εσύ βάλε καρδούλα∙ σίγουρα θα του-ης κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Έχεις και δουλειές να κάνεις

Αρνήσου αν σου πει να βρεθείτε. Όχι με passive aggressive ύφος. Για παράδειγμα Αυτός-ή: -Τι κάνεις; Θέλεις να τα πούμε; Εσύ: Το ΄ψηνα, αλλά έχω κανονίσει, αν θέλεις μιλάμε αύριο-μεθαύριο.

Κάνε την επίμαχη κουβέντα

Αν η υπομονή σου έχει εξαντληθεί, κάνε την άβολη κουβέντα, αλλά τουλάχιστον κάν’ την σωστά. Χωρίς δράματα, ξεκάθαρα και λογικά ρώτα αυτό που αναρωτιέσαι. Ρώτα τον-ην αν βγαίνει με άλλους-ες ή αν έχει σκοπό να το κάνει, και θα σου λυθούν οι απορίες. Καλό είναι να μη ρωτήσεις «Σε τι φάση είμαστε;», «Πώς το βλέπεις μεταξύ μας;», μείνε στην προηγούμενη ερώτηση∙ δε χρειάζεται να αιωρείται αμηχανία στην ατμόσφαιρα.

Κοίτα και λίγο τι γίνεται στα σόσιαλ

Είναι όλη την ώρα online και πατάει λάικ σε ό,τι βλακεία υπάρχει; Μην ξανασχοληθείς. Ανεβάζει στόρι για να δείξει ότι περνάει τέλεια Αν έχει χρόνο και όρεξη για να σκοτώσει τον χρόνο του-ης στα σόσιαλ, αλλά όχι για να δει τι κάνεις, μάλλον δεν σε γουστάρει τόσο.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα