1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τι να κάνεις αν κρατάς το φανάρι


Δεν είναι ευχάριστο να έχεις βγει με έναν φίλο ή μια φίλη σου και να κουβαληθεί μαζί και το ταίρι του. Ή, έστω, να έχουν βγει αυτοί και να κουβαληθείς εσύ. Νιώθεις κάπως άκυρος. Δεν μπορείς να εκφραστείς πολύ ελεύθερα. Κάποιες φορές συμβαίνει επειδή το ταίρι δεν έχει πού αλλού να πάει. Άλλες φορές κανονίζετε όντως να βγείτε οι τρεις σας, αλλά το ζεύγος δεν έχει και την καλύτερη συναίσθηση στον κόσμο, και καταλήγεις να αισθάνεσαι σαν να κρατάς το φανάρι.

Αν βρεθείς, λοιπόν, σε αυτήν την θέση, έχουμε μερικές συμβουλές. Και, ναι, δεν είναι όλες σούπερ ευγενικές. Πράξε αναλόγως την περίσταση.

Πες το στα μούτρα τους
“Εχμ, παιδιά, σπίτι δεν έχετε;” είναι μια καλή ατάκα για να πεις αν αρχίσουν τα σιρόπια μπροστά σου ξεδιάντροπα. Επειδή, αλήθεια, εδώ είναι μια καφετέρια/ένα πάρκο/μια βόλτα και θα ήταν πολύ ωραίο να πιούμε έναν ρημαδοκαφέ και να πούμε τα νέα μας. Αυτό δουλεύει καλύτερα αν έχεις άνεση και με τους δύο συντρόφους.

Παίξε με το κινητό σου
Αν σε αγνοούν σε τόσο μεγάλο βαθμό, που το επόμενο βήμα είναι να σηκωθείς και να φύγεις χωρίς να χαιρετήσεις, τότε βγάλε απλά το κινητό σου και ξεκίνα να σκρολάρεις. Πιθανότατα θα το πάρουν χαμπάρι επειδή “ω, είναι τόσο αγενές”. Ναι, είναι αγενές, αλλά σε τέτοιες καταστάσεις λειτουργεί καλά το οφθαλμόν αντί οφθαλμού.

Ξεκίνα να εξιστορείς το δράμα σου
Σε τελική ανάλυση, δεν γίνεται να έχεις βγει εσύ, μόνος κι έρημος, με ένα ζευγάρι και να μην κάτσεις να κλαφτείς λίγο για τα προσωπικά σου. Ακόμα καλύτερα, αυτό θα σας φέρει και πιο κοντά ως φίλους, επειδή το ξέρεις πως κάθε ζευγάρι λατρεύει την αίσθηση “Κοίτα τι γ#μάτοι που είμαστε” όταν δίνουν γκομενοσυμβουλές σε μπακούρια.

Πες “Ωραίος καιρός σήμερα”
Στην καλύτερη, θα καταλάβουν ότι δεν σου δίνουν αρκετή προσοχή και βαριέσαι. Στην χειρότερη, θα σου απαντήσουν ειλικρινά για τον καιρό, κι εσύ θα έχεις να ανεχτείς πέντε λεπτά σαχλής κουβέντας μέχρι να πληρώσεις τον καφέ σου και να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια.

Ξεκίνα να μιλάς για πολιτική
Τίποτα δεν θα φορτίσει το κλίμα πιο γρήγορα από μια κουβέντα για πολιτική. Μην το δοκιμάσεις με ζευγάρια που ξέρεις ότι διαφωνείτε σε αυτά τα ζητήματα – εκτός κι αν σε έχουν εκνευρίσει τόσο πολύ που θες να τους σπάσεις κι εσύ τα νεύρα. Δεν σου το προτείνουμε, εμείς απλά λέμε ότι είναι κάτι που μπορείς να κάνεις.

Σήκω φύγε
Μερικές φορές, οι άνθρωποι είναι κάφροι. Τόσο κάφροι, που τίποτα δεν τους σώζει. Και εκείνες τις φορές το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τα μπογαλάκια σου και να φύγεις, για να τους δείξεις ότι αλήθεια σε έχουν ενοχλήσει. Προσοχή: Καν’ το μόνο αν είσαι έτοιμος να χαλάσεις την σχέση σου με αυτά τα άτομα, επειδή αμφιβάλλουμε ότι θα παίξει συζήτηση και συγγνώμες μετά.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα