1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τι να θυμάσαι στις κακές σου μέρες, βάσει ζωδίου


Κακές μέρες δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει. Το ζήτημα είναι να ξέρεις να τις παλεύεις σωστά, και να βγαίνεις αλώβητος. Και υπάρχουν ορισμένα πράγματα που τα άστρα θέλουν να θυμάσαι εκείνες τις μέρες, για να την παλέψεις. Επειδή όλοι έχουμε τα κουμπιά μας.

Κριός
Κάνε κάτι σωματικό. Είτε λίγη γυμναστική, είτε λίγο σεξ, ακόμα και μια βόλτα στην γειτονιά. Το να κουνήσεις το σώμα σου είναι 100% αποτελεσματικός τρόπος να συγκεντρωθείς για εσένα.

Ταύρος
Φρόντισε λίγο τον εαυτό σου. Όταν μια μέρα φαίνεται από το πρωί πως θα πάει χάλια, αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου, κάνε ένα ζεστό μπάνιο ή φάε ένα φαγητό που αγαπάς.

Δίδυμοι
Στείλε μήνυμα σε δυο-τρεις φίλους για να πείτε χαζομάρες και να ξεχαστείτε. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα για αυτό το ζώδιο από την επικοινωνία.

Καρκίνος
Το ίδιο με τους Διδύμους, με την διαφορά ότι εσύ αρκείσαι και σε ένα μόνο έμπιστο άτομο, και έχεις ανάγκη για λίγη ώρα απλά να ξεσπάσεις. Ένα καλό ξέσπασμα συνήθως είναι αρκετό για εσένα.

Λέων
Κακές μέρες για εσένα είναι οι μέρες χωρίς αυτοπεποίθηση. Και αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα άτομο που αγαπάς, για να σου θυμίσει όλους τους λόγους που είσαι ξεχωριστός.

Παρθένος
Όταν κάτι συμβαίνει και σε ρίχνει, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις την ημέρα σου. Ο εγκέφαλός σου, ευτυχώς, μπορεί να επεξεργάζεται το στρες καλύτερα όσο κάνεις δουλειές.

Ζυγός
Απλά και ξεκάθαρα: Ζήτα από ένα κοντινό σου άτομο να σε ακούσει. Είναι το μόνο που χρειάζεσαι, είτε το παραδέχεσαι, είτε όχι.

Σκορπιός
Βγες από το σπίτι. Απλά βγες από το σπίτι, επειδή οι τέσσερις τοίχοι μπορούν να σε πνίξουν πολύ πιο γρήγορα από οποιοδήποτε ζώδιο. Ο καθαρός αέρας είναι το φάρμακό σου.

Τοξότης
Πάρε την συμβουλή του Σκορπιού, και πολλαπλασίασέ την. Επειδή μια βόλτα στην γειτονιά δεν πρόκειται να σε βοηθήσει. Βέβαια, με την καραντίνα οι επιλογές σου περιορίζονται: Άρα, μια δίωρη βόλτα στην γειτονιά ίσως να βοηθήσει.

Αιγόκερως
Κάνε ένα διάλειμμα από αυτό που σε προβληματίζει και θυμήσου όλες σου τις επιτυχίες και τα εμπόδια που έχεις ξεπεράσει μέχρι τώρα. Λίγη παραπάνω πίστη στον εαυτό σου χρειάζεται, και το ‘χεις.

Υδροχόος
Όταν η μέρα είναι χάλια, αυτό που έχεις ανάγκη περισσότερο από κάθε τι είναι να ξεχαστείς, αλλιώς το στρες δεν θα σε αφήσει να ολοκληρώσεις ούτε μία σκέψη. Συνεπώς, είτε με γνωστό είτε με κάποιον άγνωστο στο ίντερνετ, πιάσε μια φιλοσοφική συζήτηση.

Ιχθείς
Δεν είσαι άνθρωπος που του αρέσει να τα περνάει τα προβλήματα μόνος. Ο κολλητός σου ή η κολλητή σου είναι το άτομο που χρειάζεσαι για να αντέξεις τις δύσκολες στιγμές, ίσως περισσότερο από τον καθένα – ως ευαίσθητο ψαράκι.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα