1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Τι λένε τα άστρα για το 2020;

Η χρονιά του 2020 είναι μία σημαντική χρονιά για τις αρχές του 21ου αιώνα. Σημειώνεται με την έναρξη του έτους αμέσως αμέσως μία σημαντική σύνοδος, αυτή του Κρόνου με τον Πλούτωνα.
Αν και για πολλά χρόνια φοβόμασταν αυτή τη σύνοδο, τώρα που ήρθε πιο κοντά παραμένουμε κάπως στο σκοτάδι, για το αν τελικά θα φέρει το τέλος του κόσμου, όπως νομίζαμε. Σίγουρα πάντως αν συνδυαστεί με τα άλλα αστρολογικά γεγονότα των αρχών του έτους, εκλείψεις, πολλαπλή παρουσία πλανητών στον Αιγόκερω, κλπ, δεν μπορούμε να πούμε ότι θα περάσει απαρατήρητη.

Η χρονιά όμως είναι σημαντική γιατί έχουμε και την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω. Έτσι θα βρεθούμε σε μία χρονιά που τέσσερις μεγάλοι πλανήτες, ο Δίας, ο Κρόνος, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας θα είναι σε ζώδια της Γης. Αυτό μας δείχνει πόσο σημαντική θα είναι αυτή η χρονιά για πρακτικά θέματα. Είναι μία χρονιά που θα κληθούμε όλοι να υποστηρίζουμε αυτά που λέμε με στοιχεία και όχι απλά με θεωρίες.

Βασίλης Παπαδολιάς


Κριός

Από τον Μιχάλη Αντιώτη

Ο Κριός, όντας το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού, χαρακτηρίζεται από τα ξεκινήματα. μιας και είναι η πρώτη σπίθα της δημιουργίας. Αποτελεί το σημείο έναρξης, την αρχή, και συμπίπτει με την εαρινή ισημερία – άνοιξη, το ξεκίνημα της ζωής με όλη την θέρμη και τον ενθουσιασμό της.

Σαν ζώδιο αρσενικό με κυβερνήτη πλανήτη τον Άρη του αρέσει να ηγείται και να ρισκάρει γι’ αυτό πολλές φορές πετυχαίνει σαν επιχειρηματίας. Με τον Ήλιο – προσωπικότητα σε έξαρση ο εγωισμός τονίζεται περισσότερο. Θετικά στοιχεία: Θέρμη, ενθουσιασμός, βραχυπρόθεσμες ηγετικές τάσεις. Αρνητικά στοιχεία: εγωισμός, ωμότητα, βία.

Έχοντας μια ιδέα για το πώς λειτουργεί ένας Κριός ας δούμε τις τάσεις του 2020 γι’ αυτό το ζώδιο.
Ο Κρόνος θα συνεχίσει να φέρνει ευθύνες ξεκαθαρίσματα στα επαγγελματικά σε εσάς του τρίτου δεκαημέρου μέχρι τον Μάρτιο και το διάστημα Ιουλίου έως το τέλος του έτους. Επαναπροσδιορισμό στόχων σε εσάς του πρώτου από τον Μάρτιο και εύνοια γενική και στα επαγγελματικά και σταδιακά σε όλα τα δεκαήμερα μέσα στο χρόνο για νέα ξεκινήματα και πρωτοβουλίες.

Εσείς πάλι του τρίτου δεκαημέρου δεν παύει και το 2020 να δεχτείτε την αναμόρφωση ως απαραίτητη, για να συνεχίσετε ομαλά. Εγωισμοί και πείσματα δεν βγάζουν πουθενά.

Τα οικονομικά έχουν μπει σε άστατη τροχιά με ξαφνικά έσοδα αλλά και ξαφνικές απώλειες. Η πίστη, τα προφητικά όνειρα και η διαίσθηση μπορεί να σας βοηθήσουν ιδιαίτερα.

Η είσοδος του πολεμόχαρου Άρη στο ζώδιο σας στις 28 Ιουνίου μέχρι το τέλος περίπου του έτους σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα αλλά και ρήξεις διαπληκτισμούς και ατυχήματα λόγω παρορμητισμού. Ιδιαίτερη προσοχή από 23 έως 27 Αυγούστου και από 27 έως 30 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε τον πλήρη Αστρολογικό Οδηγό για το 2020 εδώ.

Ταύρος

από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Ο Ταύρος ανήκει στα γήινα ζώδια, μαζί με την Παρθένο και τον Αιγόκερω. Είναι το 1ο ζώδιο της γης και σηματοδοτεί την καρδιά της Άνοιξης. Εκφράζεται αργά αλλά σταθερά. Εναρμονίζεται με τους φυσικούς ρυθμούς και αφουγκράζεται τα πάντα. Οι ανεπτυγμένες του αισθήσεις, είναι η δύναμή του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η καλή του φωνή.

Οι Ταύροι σε γενικές γραμμές, είναι οι άνθρωποι που αγαπούν τη φύση. Έχουν καλή πρόθεση, αλλά κάτι τέτοιο θα εξακριβωθεί από τη συνολική εικόνα του αστρολογικού χάρτη.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του γνωρίσματα είναι τα εξής: Κυβερνήτης: Αφροδίτη, Φύλο: Θηλυκό, Στοιχείο: Γη, Ποιότητα: Σταθερό. Σύμβολό τους: ένας κύκλος μ’ ένα ημικύκλιο πάνω του. Η κερασφόρα αγελάδα ή το κεφάλι του Ταύρου. Η εικόνα της τρυφερής μητέρας αγελάδας, ως σύμβολο της ζωοδότριας και τροφού μάνας Γης.

Ο κυριότερος σωματικός συσχετισμός έχει να κάνει με το λαιμό και το σβέρκο. Η εποχή που αντιστοιχεί με τον Ταύρο, είναι η στιγμή που ριζώνουν και δυναμώνουν τα φυτά. Μια από την αρχετυπική του εικόνα, είναι ο αγρότης. Μυθολογικό του μοτίβο, ο Μινώταυρος, η Ευρώπη. Όπως μας ενημερώνει και ο Hajo Banzhaf / Anna Haebler, o Ταύρος είναι το Ζώδιο του ριζώματος και της μεγαλύτερης ακινησίας. Χαρακτηρίζεται από αγάπη και πίστη σε ό,τι γνωρίζει.

Φροντίζει ό,τι μεγάλωσε και δοκιμάστηκε στο χρόνο και μπορεί να περιμένει περισσότερο από κάθε άλλο Ζώδιο. Από την ικανότητά του αυτή και μόνο, μπορεί να πετύχει αρκετά. Του αρέσει να πατά σε στέρεο έδαφος και φυλάγεται καλά από ξαφνικούς νεωτερισμούς και άσκοπους κινδύνους. Είναι πρακτικός και προσγειωμένος, αποφασιστικός και επίμονος. Ξεκινά αργά, αλλά στην πορεία ταυτίζεται με ό,τι κάνει. Η σκέψη του είναι κυρίως λογική. Δεν του αρέσουν οι μπερδεμένες ιδέες. Όταν ζυγίζει μια κατάσταση, σκέφτεται πρώτα τη χρησιμότητά της.

Το 2020 είναι μια σημαντική χρονιά για τον σταθερό σταυρό (Ταύρος, Σκορπιός, Λέοντας, Υδροχόος). Η νέα αυτή χρονιά, δημιουργεί αξιόλογες επιχειρηματικές σχέσεις και συνεργασίες για όλους τους Ταύρους. Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου, καλό θα ήταν να αλλάξουν ότι κριθεί αναγκαίο. Οι επιχειρηματίες και στυλοβάτες Δίας και Κρόνος από τον Αιγόκερω, θα δώσουν όρεξη, στήριγμα, σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Ενδέχεται οι κόποι σας να αποδώσουν καρπούς, αλλά θα πρέπει να είστε διορατικοί.
Η ενεργοποιημένη συγκλίνουσα όψη συνόδου Κρόνου – Πλούτωνα, επηρεάζει εσάς (κυρίως) του 3ου δεκαημέρου έως και τον Μάρτιο του 2020. Η νέα θέση του Κρόνου (στην παραδοσιακή του θέση Υδροχόος) από τις 22/3 έως την 1η Ιουλίου θα αποδώσει καρπούς, για τους Ταύρους των πρώτων 2 ημερών (εάν έχουν ήδη προετοιμάσει το έδαφος).

Από τις 2 Ιουλίου έως και τις 16/12, ο Κρόνος επιστρέφει και πάλι στο ζώδιο του Αιγόκερω, ενεργοποιώντας αυτή τη φορά τους Ταύρους του 3ου δεκαημέρου. Μια δηλαδή σημαντική εποχή, που καλό θα ήταν να αξιολογήσετε σφαιρικά, αλλά πάντα με σύνεση και προσοχή. Είναι η περίοδος που οριστικοποιούνται πολλά. Η εμπειρία σας θα παίξει πρωταρχικό ρόλο.

Από τις 13/5 – 25/6, η κυβερνήτης σας Αφροδίτη βρίσκεται ανάδρομη από την 21η, φτάνοντας στην 5η μοίρα των Διδύμων. Αυτό για εσάς σημαίνει ό,τι οι Ταύροι του 3ου δεκαημέρου, θα κάνουν γενέθλια έχοντας την Αφροδίτη ανάδρομη (στην Ηλιακή τους επιστροφή). Το γεγονός αυτό μπορεί να αφήσει πολλές – κυρίως εκκρεμότητες κυρίως στα προσωπικά και τα οικονομικά σας από την προηγούμενη γενεθλιακή τους χρονιά προς τη νέα.

Διαβάστε τον πλήρη Αστρολογικό Οδηγό για το 2020 εδώ.

Δίδυμοι

από την Εσμεράλδα Δόσι

Για σας τους Διδύμους ο Δίας θα βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών που σχετίζεται με τους άλλους και θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε σημαντικά τα οικονομικά σας είτε με χρήματα από τη δουλειά σας, είτε από κάποια κληρονομιά, από κάποιο δάνειο που θα ζητήσετε ή από χρήματα του συντρόφου σας.

Ο Κρόνος με τον Πλούτωνα, θα βρίσκονται στον τομέα των οικονομικών και θα σας βοηθήσουν να έχετε πειθαρχία, τόσο στα οικονομικά θέματα όσο και στα αισθηματικά, για να τα βάλετε σε τάξη, να ανακαλύψετε τον εαυτό σας και να αντιμετωπίσετε τους φόβους και τις ανασφάλειές σας. Θα είστε εσωστρεφείς, θα έχετε την ανάγκη να δείτε βαθιά μέσα σας, να κάνετε έναν απολογισμό των πράξεών σας, εάν οι επιλογές που κάνετε στη ζωή σας συμβαδίζουν με τις επιθυμίες σας, εάν αυτό που έχετε στη ζωή σας εκφράζει και σας κάνει χαρούμενους.

Από τις 22 Μαρτίου έως τις 2 Ιουλίου ο Κρόνος θα κινείται στον 9ο οίκο σας, στον Υδροχόο και ίσως φέρει καθυστερήσεις, δυσκολίες στις σπουδές, εάν έχετε αφήσει εκκρεμότητες στην απόκτηση πτυχίων, στην αντιμετώπιση νομικών θεμάτων, θα είναι ένα διάστημα που θα βοηθήσει να κατανοήσετε τους νόμους της κοινωνίας και να προσπαθήσετε να αναλύσετε πιο βαθιά τον εαυτό σας, πιθανόν να αλλάξετε και την φιλοσοφία για τη ζωή σας.

Ο Ουρανός από τον 12ο ηλιακό οίκο σας βοηθάει να ανακαλύψετε τον εαυτό σας, να κλείσετε κύκλους με το παρελθόν, να ανοίξετε και να ετοιμάσετε νέους δρόμους για το μέλλον. Ο Ουρανός φέρνει στην επιφάνεια στοιχεία από το παρελθόν που βρίσκονται βαθιά στο υποσυνείδητο σας και δεν αντέχετε να αντιμετωπίσετε. Η καλύτερη λύση θα ήταν η ψυχοθεραπεία και η δημιουργικότητα, προσπαθήστε να μην έχετε ενοχές και να μην πιέζετε τον εαυτό σας.

Ο Ποσειδώνας από τον 10ο ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθάει στη δημιουργία, την καλλιτεχνία, όμως θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί σε πιθανόν εξαπατήσεις από άτομα που σας περιβάλλουν στον επαγγελματικό τομέα. Πιθανόν να αποκαλύψουν κάποιο μυστικό σας και να σας εκθέσουν, με αποτέλεσμα να χάσετε ότι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα. Προσπαθήστε να είστε σεμνοί, ταπεινοί και ειλικρινής, αποφύγετε να είστε εγωιστές και ματαιόδοξοι γιατί θα αντιμετωπίσετε πολλές δυσκολίες.
Η επιρροή της Σεληνιακής και της Ηλιακής έκλειψης στο Τοξότη στις 5 Ιουνίου 2020 και στις 14 Δεκεμβρίου 2020 θα ενεργοποιήσουν τον έβδομο οίκο σας, θα σας βοηθήσουν να κάνετε αλλαγές και θα φέρουν ευκαιρίες στο τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών.

Η Σεληνιακή έκλειψη στους Διδύμους στις 30 Νοεμβρίου θα ανοίξει δρόμους για ταξίδια, σπουδές, για να ανοίξετε νέους ορίζοντες. Ίσως θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο άτομο, να αλλάξετε τη φιλοσοφία της ζωής σας και να εξελιχτείτε.

Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στους Διδύμους από 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου, αυτό το διάστημα θα έχετε την ανάγκη να επανεξετάσετε προσωπικά σας θέματα, ίσως έχετε έλλειψη αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης, αποφύγετε να κάνετε αλλαγές στην εμφάνισή σας ή αισθητικές επεμβάσεις.

Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον 11ο οίκο σας το φθινόπωρο, που σχετίζεται με τις φιλίες, τις ομάδες, την τεχνολογία, μπορεί να έχετε προβλήματα με κάποιον φίλο σας ή μπερδέματα με κάποια ομάδα. Ίσως ένας φίλος σας αλλάξει τη συμπεριφορά του απέναντι σας, να είστε χαμηλών τόνων, ίσως αναθεωρήσετε τη συμμετοχή σας σε κάποια ομάδα και απομακρυνθείτε για λίγο.

Διαβάστε τον πλήρη Αστρολογικό Οδηγό για το 2020 εδώ.

Καρκίνος

από την Χριστίνα Φούσκα

Μια άκρως ενδιαφέρουσα χρονιά ξεκινάει για εσάς, όπου σημαντικές πλανητικές συγκυρίες έρχονται να σας δώσουν εκείνη την ώθηση που χρειάζεστε για μεγάλες προσωπικές αλλαγές αλλά και να ανατρέψουν πολλά από τα δεδομένα σας με σκοπό μια διαφορετική πορεία ζωής.

Ήδη από τον Δεκέμβρη του 2019 ο Δίας έχει κάνει την είσοδό του στον Αιγόκερω και μέσα στον 7ο ηλιακό σας οίκο, γεγονός που θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στις συνεργασίες αλλά και στη σύσφιξη των σχέσεων σας μέσω των κοινωνικών επιταγών. Ένας γάμος, μια συνεργασία ή ένα δικαστικό θέμα φαίνονται να παίρνουν εκείνη την πορεία που θα καθορίζεται από ένα πλαίσιο ή μια οργάνωση και θα σας βοηθήσει στην προοπτική μιας σημαντικής σας εδραίωσης. Ο Δίας στον Αιγόκερω είναι αυτός που θα μπορέσει να σας ενθαρρύνει αυτή την χρονιά για μια ουσιαστική δέσμευση απέναντι στα οράματά σας.

Ο Κρόνος συνεχίζει την πορεία του μέσα στον Αιγόκερω, γεγονός που για πολλούς από εσάς έχει ήδη βάλει σε κάποιο κλυδωνισμό τις σχέσεις και συνεργασίες σας. Ό,τι στηρίζεται σε σταθερές και υγιείς βάσεις θα είναι αυτό που θα μπορέσει να συνεχιστεί και να διατηρηθεί στο χρόνο.

Συγκεκριμένα από τις 16/2 μέχρι και τις 21/3 του 2020, ο Άρης, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα βρίσκονται μέσα στον 7ο ηλιακό σας οίκο ωθώντας σας σε σημαντικές αλλαγές. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε έντονες διαμάχες και αποφασίστε να δείτε τα πράγματα μέσα από μια άλλη οπτική. Πολλά είναι αυτά που θα αλλάξουν κι εσείς καλείστε να τα αντιμετωπίσετε σθεναρά και με διάκριση, μιας και πολλοί από εσάς θα αναζητήσετε τη δύναμη αλλά και την υλική εξασφάλιση σε μια μόνιμη σχέση ή σε άτομα που επιθυμείτε την συνεργασία τους. Προηγείται όμως μια άκρως εκκαθαριστική σύνοδος, αυτή του Κρόνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στις 12/1, γεγονός που θα σας βάλει σε μια δοκιμασία και σε ένα τεστ αντοχής. Μαζί με την Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στο ζώδιό σας στις 10/1 και σε σύνοδο με Κρόνο και Πλούτωνα, οι γεννημένοι γύρω στις 11 – 16 Ιουλίου, καθώς και όσοι έχετε ωροσκόπο στην 20η 23η μοίρα του Καρκίνου – Αιγόκερου, ή μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες κοντά σε αυτή τη μοίρα, καλό θα ήταν να κάνετε μια βαθιά αναδρομή στα πεπραγμένα σας και να εξετάσετε το παρελθόν σας σε σχέση με τους άλλους.

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο (21/6 – 1/7), έχετε την θετική συνεισφορά του Ουρανού μέσα στον 11ο ηλιακό σας οίκο, γεγονός που σας ωθεί, ήδη από την προηγούμενη χρονιά, σε ένα καινούριο άνοιγμα ζωής, σε νέες επαφές και σε συνδέσεις με ομοϊδεάτες σας. Οι δύο πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου θα μπορούσαν να είναι ιδανικές για έναν γάμο αλλά και για την θέσπιση νέων βάσεων στη ζωή σας.

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο (1/7 – 12/7) έχετε μπροστά σας μια σημαντική χρονιά, με επίκεντρο το καλοκαίρι, όπου η Σεληνιακή Έκλειψη στις 5/7 στην 13η μοίρα του Αιγόκερου και μέσα στον 7ο ηλιακό σας οίκο, έχει τη δύναμη να σας ωθήσει σε νέα και σημαντικά ξεκινήματα. Προβάλετε όμως τη διάκρισή σας γιατί πολλά από αυτά μπορεί να εξελιχθούν λίγο πιο περίπλοκα στη συνέχειά τους απ’ ότι τα περιμένατε. Οι φιλίες σας δοκιμάζονται αλλά κι ένας καινούριος κοινωνικός κύκλος φαίνεται να ανοίγει τώρα για εσάς.

Για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο (12/7 – 22/7) αυτή είναι αδιαμφισβήτητα η χρονιά σας. Μια μεταμορφωτική διαδικασία σε θέματα σχέσεων ίσως και να είναι το πιο δυνατό σημείο της χρονιάς. Η ακεραιότητά σας είναι αυτή που θα δοκιμαστεί είτε από κοντινούς σας ανθρώπους είτε από εχθρούς. Δώστε τη μάχη σας με τιμιότητα και να είστε σίγουροι πως μετά από αυτή τη χρονιά μια καινούρια εποχή θα ανατείλει για εσάς.

Διαβάστε τον πλήρη Αστρολογικό Οδηγό για το 2020 εδώ.

Λέων

από τον Βασίλη Παπαδολιά

Για σας τους Λέοντες το 2020 η χρονιά ξεκινάει με ενδιαφέρον, αλλά ίσως και λίγο βαρετή. Εμπλέκεστε σε κάποιες αλλαγές εργασιακές, οι οποίες δείχνουν να σας ωφελούν οικονομικά, αναταράσσουν όμως τα γνωστά πατήματα σας, ειδικά για αυτούς του α’ δεκαημέρου.

Η άνοιξη σας βρίσκει να ασχολείστε περισσότερο με την εμφάνιση σας, ξεκινώντας ίσως μία δίαιτα, γιατί για άλλη μία φορά αισθάνεστε άσχημα και ψειρίζεστε με την εικόνα του εαυτού σας. Στο μεταξύ τα προβλήματα σε σπίτι και δουλειά τρέχουν και οι άνθρωποι που εξαρτώνται από σας αγανακτούν που ασχολείστε πάλι μόνο με τον εαυτό σας.

Το καλοκαίρι παρουσιάζεται μία ευκαιρία να είστε με την οικογένεια σας σε ένα καινούριο χώρο, ίσως ένα σπίτι που θα νοικιάσετε για το καλοκαίρι, εκεί που θα γνωρίσετε και αρκετό νέο κόσμο.
Η επιστροφή το φθινόπωρο σας βρίσκει να αγωνίζεστε να φέρετε βόλτα τα οικονομικά σας, πιθανόν λόγω αυξημένης φορολογίας.

Η χρονιά κλείνει θετικά για σας με θετικά νέα από τα επαγγελματικά σας και την ανάληψη ίσως μίας υψηλότερης θέσης εργασίας με τα αντίστοιχα οικονομικά οφέλη.

Τη χρονιά αυτή δεν έχετε να φοβάστε σημαντικά πράγματα από τις εκλείψεις, κάποιες μάλιστα όπως αυτές της 5ης Ιουνίου, της 30ης Νοεμβρίου και της 14ης Δεκεμβρίου ίσως και να σας ευνοούν. Είναι χρονιά που βελτιώνεται το εργασιακό περιβάλλον και ανακουφίζεται κάπως η καταπίεση που νιώθατε αρκετό καιρό.

Μόνο οι γεννημένοι στις 22 και 23 Ιουλίου ίσως πρέπει να δείξετε προσοχή στις επαγγελματικές σας σχέσεις από το Μάρτιο ως τον Ιούνιο, γιατί κάποιες σχέσεις ίσως αρχίζουν να κλυδωνίζονται. Ακόμα και οι αναδρομές του Άρη και της Αφροδίτης, το φθινόπωρο και την άνοιξη δεν αναμένεται να δημιουργήσουν προβλήματα, παρά κυρίως να παρατείνουν ταξίδια, εξορμήσεις και καλή παρέα.

Διαβάστε τον πλήρη Αστρολογικό Οδηγό για το 2020 εδώ.

Παρθένος

από τον Βασίλη Παπαδολιά

Για σας τους Παρθένους η χρονιά ξεκινάει με μία αποδιοργάνωση, που ίσως οφείλεται και σε θέματα που αντιμετωπίζετε στο σπίτι. Δεν μπορείτε να συγκεντρώσετε το μυαλό σας σε αυτά που πρέπει και σκέφτεστε διαρκώς και μόνο τη διαφυγή.

Η άνοιξη σας βρίσκει σε φάση ακόμη μεγαλύτερης εσωστρέφειας να παρεξηγείτε εύκολα πράγματα που λένε οι άλλοι για σας, αλλά και να διαδίδετε τα παράπονα σας με εύσχημο τρόπο σε ώτα ευνοϊκώς ακουόντων.

Το καλοκαίρι βρίσκεστε μπροστά σε κάποια προβλήματα που έχουν ίσως σχέση με τα παιδιά σας, ενώ κάποιοι μπορεί να επανασυνδεθείτε με κάποιο παλιότερο φλερτ.

Το φθινόπωρο κινείστε πιο δημιουργικά, κυνηγώντας κάποια επιμόρφωση που θα σας δώσει και περισσότερα χρήματα, αντιμετωπίζοντας όμως εμπόδια και άρνηση των άλλων να σας βοηθήσουν.
Η χρονιά τελειώνει αρκετά θετικά με την κατάληψη κάποιας καλύτερης θέσης εργασίας, που ίσως φέρει και έκτακτα έσοδα, δίπλα σε κάποιον άνθρωπο που στη δουλειά σας θα έχει κύρος.

Θετικό της χρονιάς η επιρροή του Δία που τον Ιανουάριο θα βοηθήσει το πρώτο δεκαήμερο να αποκαταστήσει σχέσεις με παιδιά και να χαρεί περισσότερο τη δουλειά του. Το μεγαλύτερο κέρδος βέβαια το έχει το δεύτερο δεκαήμερο, που απαλλάσσεται από την επιρροή του Κρόνου και θα έχει από το Φεβρουάριο ως το Νοέμβριο τη βοήθεια του Δία στους ίδιους τομείς.

Οι του τρίτου δεκαημέρου θα περιμένουν τους δύο τελευταίους μήνες του χρόνου για να δρέψουν καρπούς από την πίεση που θα δεχτούν κατά τα άλλα στα θέματα των παιδιών και της προσωπικής δημιουργίας από την παρουσία του Κρόνου και του Πλούτωνα στον 5ο ηλιακό τους οίκο.

Οι εκλείψεις της χρονιά επιφυλάσσουν και κάποιες ειδοποιήσεις αλλαγών στην ζωή σας. Η έκλειψη της 5ης Ιουνίου κυρίως για το δεύτερο δεκαήμερο στα οικογενειακά θέματα, η έκλειψη της 30ης Νοεμβρίου για το πρώτο δεκαήμερο σε θέματα δουλειάς και η έκλειψη της 14ης Δεκεμβρίου για το τρίτο δεκαήμερο σε οικογενειακά θέματα. Οι εκλείψεις συνιστούν παράλληλα ευκαιρίες και κρίσεις και απαιτούν προσαρμογή.

Εκμεταλλευτείτε τη βοήθεια του Δία για να ξεπεράσετε τις αλλαγές με λιγότερες απώλειες, γιατί δε θα την έχετε το 2021. Προσοχή σε τυφλές συναισθηματικές συγκρούσεις το διάστημα της αναδρομής του Άρη το φθινόπωρο και σε άστοχες συνεννοήσεις την περίοδο της ανάδρομης Αφροδίτης στο τέλος της άνοιξης.

Διαβάστε τον πλήρη Αστρολογικό Οδηγό για το 2020 εδώ.

Ζυγός

από τον Μιχάλη Αντιώτη

Ο Ζυγός είναι το έβδομο ζώδιο και όπως τα υπόλοιπα παρορμητικά Ζώδια συμπίπτει με την φθινοπωρινή ισημερία όπου το φως αρχίζει να χάνεται. Απέναντι από τον Κριό που εκφράζει το απόλυτο εγώ ο ζυγός με σύμβολο τη ζυγαριά έρχεται να ισορροπήσει τα πράγματα και να μεταθέσει το εγώ στους άλλους.
Με κυβερνήτη την Αφροδίτη αναζητά την αρμονία στις σχέσεις και έχει εξάρτηση από αυτές δεν λειτουργεί ποτέ αυτόνομα εγωιστικά χωρίς να υπολογίζει τη γνώμη του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτό είναι απαραίτητα καλό…

Η φετινή χρονιά βρίσκει εσάς του τελευταίου δεκαημέρου σε έντονα οικογενειακά προβλήματα ξεκαθαρίσματα μέχρι το Μάρτη κι ύστερα από τον Ιούλιο έως το τέλος περίπου της χρονιάς.

Ένα άλλο αστρολογικό γεγονός που θα χαρακτηρίσει τη χρονιά είναι η πολύμηνη παραμονή του πολεμοχαρή Άρη στο απέναντι ζώδιο σας τον κριό από 28 Ιουνίου έως το τέλος της χρονιάς που θα φέρει σε δοκιμασία τις σχέσεις προσωπικές και διαπροσωπικές.

Από το Μάρτη προσοχή σε θέματα παιδιών ότι έχει σχέση με κατοικίδια. Εσείς του τελευταίου δεκαημέρου συνεχίζετε την μεταμόρφωση σας πολλές φορές μέσα από δύσκολες καταστάσεις.
Ανατροπές ξαφνικά γεγονότα σε οικονομικά κληρονομικά. Τάσεις φυγής μέσα στη καθημερινότητα αποφυγή της ρουτίνας με κάθε τρόπο.

Διαβάστε τον πλήρη Αστρολογικό Οδηγό για το 2020 εδώ.

Σκορπιός

από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Ο Σκορπιός ανήκει στα ζώδια του νερού, μαζί με τον Ιχθύ και τον Καρκίνο. Είναι το 2ο ζώδιο του νερού και σηματοδοτεί την καρδιά του Φθινόπωρου. Εκφράζεται σπάνια και ελέγχει τα πάντα. Εναρμονίζεται με την έννοια παγκόσμιος και άγραφος νόμος και σηματοδοτεί τον πυρήνα του υποσυνειδήτου.

Τα ανεπτυγμένα του ένστικτα, είναι η δύναμή του. Προστατεύει ότι αγαπά, με ζήλο αλλά και με απόλυτη θέρμη. Οι Σκορπιοί σε γενικές γραμμές, είναι οι άνθρωποι που αγαπούν το δίκαιο. Το δίκαιο σε κάθε επίπεδο. Είτε φανερό, είτε αόρατο, δηλαδή, ψυχολογικό. Έχουν δυνατή και απόλυτη πρόθεση, και είναι οι θεματοφύλακες της ψυχικής υγείας.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του γνωρίσματα είναι τα εξής: Κυβερνήτης: Άρης, Φύλο: Θηλυκό, Στοιχείο: Νερό, Ποιότητα: Σταθερό. Αρχέτυπο: Ο μάγος, ο σαμάνος Αποστολή: Ο αληθινός θεραπευτής. Κίνητρο: Έλξη για τα βάθη. Παγίδα: Η μέθη της εξουσίας. Ο κυριότερος σωματικός συσχετισμός έχει να κάνει με τα γεννητικά όργανα. Η εποχή που αντιστοιχεί με τον Σκορπιό, είναι η μεταμόρφωση της φύσης σε οργανική ουσία, κάτω από τη γη, για την επερχόμενη αναγέννηση.

Μυθολογικό του μοτίβο: ο Γκιλγκαμέζ και ο λαός των Σκορπιών, Πλούτωνας (Ελληνική Μυθολογία). Όπως μας ενημερώνει και ο Hajo Banzhaf/Anna Haebler, o Σκορπιός είναι το Ζώδιο του βάθους και των άκρων. Ο κόσμος του Σκορπιού είναι κρυφός.

Έλκεται ασταμάτητα από την αναγκαιότητα να εξερευνήσει ό,τι είναι απαγορευμένο, μυστικό, κρυμμένο, ακόμη και από τα κοινωνικά ταμπού. Το φάσμα των συναισθημάτων του κινείται μόνο στα άκρα, όπως π.χ. ο έρωτας και το μίσος. Δεν γνωρίζει τους μετριοπαθείς τόνους. Κατέχει ανεξάντλητες ψυχικές δυνάμεις …που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για το καλό άλλων. Μπορεί να είναι ο θεραπευτής και ο σωτήρας, αλλά εξίσου έντεχνα μπορεί να εξαρτήσει τους άλλους. Η ικανότητα της υπεύθυνης διαχείρισης της δύναμης γίνεται το κύριο και εκρηκτικό θέμα αυτού του ζωδίου. Είναι βαθύς και αναλυτικός.
Το 2020 είναι μια σημαντική χρονιά για τον σταθερό σταυρό (Ταύρος, Σκορπιός, Λέοντας, Υδροχόος). Η νέα αυτή χρονιά, αναζητά λύσεις. Θέματα επικοινωνίας και κατανόησης, αλλά και αναγκαστικές αλλαγές στον τομέα των σχέσεων είναι το ζητούμενο. Η αυτοκριτική σας σε σχέση με το παρελθόν θα είναι έντονη, αλλά το δίκαιο πάντα στην πρώτη γραμμή.

Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου, καλό θα ήταν να αλλάξουν ότι κριθεί αναγκαίο. Η βοηθητική στήριξη του Δία του Κρόνου και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα δώσει τις σωστές αποφάσεις.
Η ενεργοποιημένη συγκλίνουσα όψη συνόδου Κρόνου – Πλούτωνα, επηρεάζει εσάς (κυρίως) του 3ου δεκαημέρου έως και τον Μάρτιο του 2020.

Η νέα θέση του Κρόνου (στην παραδοσιακή του θέση Υδροχόος) από τις 22/3 έως την 1η Ιουλίου θα αποδώσει καρπούς, για τους Σκορπιούς των πρώτων 2 ημερών (εάν έχουν προετοιμάσει το έδαφος).
Από τις 2 Ιουλίου έως και τις 16/12, ο Κρόνος επιστρέφει και πάλι στο ζώδιο του Αιγόκερω, ενεργοποιώντας αυτή τη φορά τους Σκορπιούς του 3ου δεκαημέρου. Η εμπειρία σας θα παίξει πρωταρχικό ρόλο. Εμπιστευτείτε τις ενορατικές σας ικανότητες, και μετασχηματίστε ότι χρειάζεται, …με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση σε κάθε επίπεδο.

Διαβάστε τον πλήρη Αστρολογικό Οδηγό για το 2020 εδώ.

Τοξότης

από τον Βασίλη Παπαδολιά

Η χρονιά ξεκινάει για σας με αναγνώριση και επιτυχίες, οι οποίες μεταφράζονται και σε χρήμα, οι οποίες όμως καταρχήν δε φαίνεται να σας ικανοποιούν και ιδιαίτερα γιατί μάλλον σας προκαλούν πλήξη. Η άνοιξη σας βρίσκει προσδεμένους στο άρμα κάποιου ισχυρού παράγοντα, ο οποίος επηρεάζει καταλυτικά μία ομαδική προσπάθεια.

Ελάχιστες αλλαγές συμβαίνουν στο σκηνικό το καλοκαίρι, από το φθινόπωρο όμως περνάτε σε δράση περισσότερο από το παρασκήνιο.

Η συμμετοχή σας σε μία κοινή προσπάθεια συνεχίζεται και το τέλος του χρόνου αλλά και στις αρχές του 2021 και μάλιστα σε μία πιο υγιή και πιο δημοκρατική πλέον βάση.

Η επιρροή του Δία γενικότερα δείχνει να γεμίζει το υλικό σας περιβάλλον με αφθονία. Όμως υπάρχει και μία επιλεκτικότητα κι ίσως μία αίσθηση ανωτερότητας συνάμα.

Οι εκλείψεις της χρονιά έχουν από κάτι για τον καθένα με το πρώτο δεκαήμερο να επηρεάζεται περισσότερο από την έκλειψη στις 30/11, το δεύτερο δεκαήμερο από την έκλειψη στις 5 Ιουνίου και το τρίτο δεκαήμερο από την έκλειψη στις 14 Δεκεμβρίου. Και στις τρεις περιπτώσεις η επιρροή έχει να κάνει με σχέσεις και συνεργασίες, οι οποίες από ότι φαίνεται θα αρχίσουν να διακατέχονται από ένα αίσθημα πιθανής προδοσίας, ιδιαίτερα για αυτούς του δευτέρου δεκαημέρου.

Ευτυχώς ο Άρης στον Κριό από τον Ιούλιο και μετά αλλά και η Αφροδίτη στους Διδύμους νωρίτερα που θα παρατείνουν την παραμονή τους και οι δύο σε ζώδια φιλικά για σας, θα κάνουν ότι μπορούν να μειώσουν τις συνέπειες των εκλείψεων.

Διαβάστε τον πλήρη Αστρολογικό Οδηγό για το 2020 εδώ.

Αιγόκερως

από τη Χριστίνα Φούσκα

Ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές αυτής της χρονιάς είστε εσείς οι Αιγόκεροι όπου εδώ και δυο τουλάχιστον χρόνια πολλοί από εσάς έχετε ήδη μπει σε μια νέα ρότα ζωής.

Τόσο η προσωπική σας ταυτότητα όσο και η εξωτερική σας εμφάνιση έχουν υποστεί σημαντικές αλλαγές και μέσα στο 2020 φαίνονται να οριστικοποιούνται κι εσείς να περνάτε πλέον σε μια νέα εποχή. Κρόνος και Πλούτωνας διασχίζουν το ζώδιό σας και οι αλλαγές στη ζωή σας είναι βαθιές και καθοριστικές. Σε αυτό το σκηνικό ήδη από τον Δεκέμβρη του 2019 προστέθηκε και ο Δίας, σημειοδοτώντας για εσάς μια από τις πιο σημαντικές χρονιές σας.

Αποτοξίνωση, καθαρισμός και αφύπνιση είναι οι λέξεις κλειδιά που θα συντελέσουν στην μεταμόρφωσή σας. Οι αλλαγές θα αρχίσουν από την αρχή του χρόνου και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο, όπου η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα έρχεται να επισημάνει έναν βαθύ μετασχηματισμό, πιο πολύ για τους γεννημένους 10 – 15/1, όπου μαζί με την Σεληνιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 10/1, θέματα οικογένειας και σχέσεων αναμένεται να υποστούν μια βαθιά αλλαγή. Ίσως σας ζητηθεί να προστατέψετε εσείς κάποια μέλη της οικογένειάς σας ή να συμβάλλετε στη βοήθειά τους.

Άρης – Δίας – Κρόνος και Πλούτωνας συναντιούνται στο ζώδιό σας τον Μάρτιο του 2020 φέρνοντας σημαντικές αλλαγές και εκκαθαρίσεις, καθιστώντας και αυτόν τον μήνα σταθμό για την μετέπειτα πορεία σας.

Ο Δίας από τον Αιγόκερω και για όλη τη χρόνια θα σας δίνει μηνύματα επέκτασης, πλούτου και εξουσίας, ειδικά στις συναντήσεις του με τον Πλούτωνα στις 5/4, 30/6 και 12/11, κάτι που θα πρέπει να δείτε με μια πιο ώριμη ματιά, μιας και όλο αυτό κρύβει και αρκετά σκοτεινά κομμάτια του εαυτού σας που θα πρέπει να αναγνωρίσετε και να μεταμορφώσετε.

Ο Άρης θα βρίσκεται στον Κριό και μέσα στον 4ο ηλιακό σας οίκο ένα ολόκληρο εξάμηνο, από την 1/7 μέχρι και το τέλος του χρόνου, φορτίζοντας με εντάσεις αλλά και σκληρές αλλαγές το οικογενειακό σας περιβάλλον, θέματα γονεϊκής εστίας, αλλά και ακινήτων. Στις 5/7 έχουμε την Σεληνιακή Έκλειψη στις 13η μοίρα του Αιγόκερω όπου οι σχέσεις σας και πάλι θα περάσουν την δοκιμασία τους κι εσείς καλείστε να δείξετε την συναισθηματική σας δύναμη.

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο (22/12 – 31/12) ίσως να είστε και οι πιο ευνοημένοι γι’ αυτήν την χρονιά, έχοντας τον Ουρανό σε τρίγωνο με το ζώδιό σας να φέρνει στη ζωή σας μια ευχάριστη αλλαγή σε σχέση με τα δημιουργικά σας σχέδια, τα παιδιά σας ή ακόμα και σε σχέση με ξαφνικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Μαζί με τον Δία στον Αιγόκερω, ο πρώτος μήνας του χρόνου σας ευνοεί για προωθήσεις καινούριων σχεδίων με θετικές αλλαγές και αρκετή τύχη κι εδώ μπορείτε να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας τις συμπτώσεις που θα παίξουν έναν καθοριστικό ρόλο.

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο (1/1 – 10/1) έχετε το εξάγωνο του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς να σας καλεί σε ένα πιο πνευματικό σκηνικό και στην ενασχόλησή σας με τα ανάλογα ενδιαφέροντα μέσα από ταξίδια ή σπουδές. Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 5/7 στην 13η μοίρα του Αιγόκερω σας αφορά άμεσα σε σχέση με θέματα της οικογένειας όπου οι τεταμένες σχέσεις θα σας κουράσουν συναισθηματικά. Επικαλεστείτε την διαίσθησή σας αλλά και την εσωτερική σας δύναμη για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε.

Τέλος οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο (11/1 – 20/1) είστε εσείς που βρίσκεστε μέσα στο επίκεντρο των μεγάλων αλλαγών και θα βιώσετε τις πιο έντονες εμπειρίες με σκοπό μια βαθιά προσωπική αλλαγή. Η αποφασιστικότητα και η φιλοδοξία σας μπορούν να σας οδηγήσουν στη θέση που επιθυμείτε, όμως έχετε κατά νου κι εκείνα τα κομμάτια του εαυτού σας που μπορεί να γίνουν αδίστακτα μπροστά σε θέσεις εξουσίας. Αποφύγετε τον έλεγχο κι αναζητήστε μέσα από τις όποιες αλλαγές επιδιώξετε, εκτός από την δύναμη και τον πλούτο και την αξία του εσωτερικού σας εαυτού.

Διαβάστε τον πλήρη Αστρολογικό Οδηγό για το 2020 εδώ

Υδροχόος

από τον Βασίλη Παπαδολιά

Προβλήματα οικονομικής φύσης για τους περισσότερους από σας με την έναρξη του χρόνου. Άλλοι αναγκάζεστε να κάνετε στυγνές οικονομίες, άλλοι κάνετε αυτό που σας αρέσει αλλά με πενιχρές αποδοχές. Προβλήματα υγείας που πρέπει να προσέξετε ίσως και με σωματικούς πόνους. Η άνοιξη σας βρίσκει σε φάση αποκλεισμού ατόμων που δε σας κάνουν κοινωνικά ή εν πάσει περιπτώσει δεν καταλαβαίνουν την κατάσταση σας. Η οικονομική ανασφάλεια παραμένει και σας κάνει να μην έχετε όρεξη να δραστηριοποιηθείτε κοινωνικά. Τα πράγματα βελτιώνονται κάπως το καλοκαίρι, αν μη τι άλλο βρίσκετε πιο σοβαρούς ανθρώπους και πιο κοντά στα μέτρα σας να επικοινωνήσετε.

Από τον Σεπτέμβριο δυσκολεύει και πάλι η ψυχολογία σας, ίσως και με μία επαναφορά προβλημάτων υγείας και με μία διάθεση να κυκλοφορήσετε σε μέρη που δε σας ξέρει κανένας. Το τέλος της χρονιάς πάντως είναι πιο ελπιδοφόρο, με βοήθεια από φίλους και ηθική στήριξη από όσους σας υποστηρίζουν. Η χρονιά γενικά παρέχει επαγγελματική ανασφάλεια και πολλές αλλαγές που δεν είναι απαραίτητα για την πρόοδο σας. Η ψυχολογία σας που εδώ και καιρό δεν είναι καλή, θα βρει ένα στήριγμα σε κάποιο φίλο που θα προσπαθήσει να σας στηρίξει στις πολλές προσωπικές σας υποχρεώσεις, ενδεχομένως και μέσω των γνωριμιών του.

Το διάστημα από τον Ιούλιο και μετά δε θα είναι εύκολο για την επικοινωνία σας με συγγενείς ή γείτονες στην πολυκατοικία, ενώ οι εκλείψεις της 5/6, 30/11 και 14/12 αναμένεται να πλήξουν τη συμμετοχή σας σε ομαδικές προσπάθειες. Το κυριότερο όμως που πρέπει να προσέξετε είναι οι εκλείψεις της 10/1, 5/7 και 21/6 γιατί μπορεί να επιδεινώσουν σοβαρά προβλήματα υγείας δικά σας ή δικών σας ανθρώπων.

Διαβάστε τον πλήρη Αστρολογικό Οδηγό για το 2020 εδώ.

Ιχθείς

από τον Βασίλη Παπαδολιά

Λίγο ρευστή η κατάσταση με την έναρξη της χρονιάς στα επαγγελματικά σας. Ενώ δείχνει να στηρίζεστε πάνω σε κάποιον άνθρωπο με κύρος, πολλά ψιθυρίζονται και πολλά λέγονται γύρω σας που δεν ελέγχετε.

Η άνοιξη σας βρίσκει να έχετε κατοχυρώσει τη θέση σας στηριγμένοι σε μία συμπαγή ομάδα συναδέλφων, σε σημείο που μάλλον θα έχετε χαλαρώσει υπερβολικά και θα αμελείτε τις υποχρεώσεις σας.

Η κατάσταση δεν αλλάζει σημαντικά το καλοκαίρι – μέχρι να έρθει η έκλειψη της 5/6 όμως και για το δεύτερο δεκαήμερο κυρίως να ταράξει τα επαγγελματικά νερά σας. Το φθινόπωρο ίσως σας βρει σε διακοπές ή να είστε μπλεγμένοι σε μυστικές συμφωνίες, όμως οι οικονομικές υποσχέσεις που θα σας δοθούν ίσως να μην ισχύσουν.

Η χρονιά θα κλείσει περίεργα με μείωση της επιρροής των ανθρώπων που σας στηρίζουν και με ανάγκη να κρατήσετε πιο χαμηλό προφίλ για να μην εκτεθείτε στο πλήθος των συναδέλφων. Για το πρώτο δεκαήμερο κρίσιμη θα είναι η έκλειψη της 30/11 για τέτοια θέματα, ενώ για το τρίτο δεκαήμερο αυτή της 14/12.

Η επιρροή του Άρη στον Κριό από τον Ιούλιο ως το τέλος του έτους πιθανόν επίσης να σας φέρει σε μία θέση να βγάζετε αρκετά λεφτά, αλλά να τα ξοδεύετε κιόλας.

Διαβάστε τον πλήρη Αστρολογικό Οδηγό για το 2020 εδώ.

Βιογραφικά Συντελεστών

Χριστίνα Φούσκα

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Σπούδασα βρεφονηπιοκόμος, δραματοθεραπεία, παιγνιοθεραπεία και art-therapy και εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα για αρκετά χρόνια. Η ενασχόλησή μου με την αστρολογία ξεκίνησε σε μικρή ηλικία ίσως απ’ την ανάγκη μου να κατανοήσω και να ερμηνεύσω δύσκολες προσωπικές καταστάσεις. Το 1988-1990 παρακολούθησα μαθήματα Κλασικής Αστρολογίας με την Κατερίνα Σουτλόγλου. Από το 1997-2002 συνέχισα στο σπουδαστήριο συμβολισμών «Αστρώον» με μαθήματα Καρμικής και Ιατρικής Αστρολογίας, Κηρύκειο του Ερμή, και ανάλυση ονείρων κατά Γιούνγκ σε συνδυασμό με την Αστρολογία. Συνεργάστηκα με το αστρολογικό site Star Secrets ενώ άρθρα μου έχουν δημοσιευτεί στο περιοδικό «New Age Astrology» και στο «12- Αστρολογική Επιθεώρηση». Παράλληλα ασχολούμαι με την συγγραφή ποίησης, διηγήματος και παραμυθιού. Ποιήματά μου είχαν την χαρά να διακριθούν και να συμπεριληφθούν στο λογοτεχνικό περιοδικό «Μύρτιλο» και στην «Σύγχρονη Ανθολογία της Νέας Ελληνικής Ποίησης», ενώ διηγήματά μου έχουν παρουσιαστεί από την ομάδα Αφηγηματικού Θεάτρου του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων. Σήμερα ζω και εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στα Ιωάννινα.
Σημείο Επικοινωνίας: [email protected] yahoo.gr

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Η Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου είναι σύμβουλος Ολιστικής και Συνδυαστικής Αστρολογίας, Reiki Master Teacher. Ασχολείται με την ανάλυση και τη σύνθεση των γενέθλιων ωροσκοπίων. Σπούδασε στο «Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών», Κλασσική, Καρμική, Συμβουλευτική και Ιατρική Αστρολογία. Εκπαιδεύτηκε σε συστήματα όπως της Συναστρίας, των Διαπροσωπικών Σχέσεων, της Πρόβλεψης, της Διόρθωσης Ωροσκοπίων κ.α. Συμμετείχε σε 5ετές εργαστήρι ονείρων σε συνδυασμό με την Αστρολογία, έχοντας ως κύριο άξονα την Αναλυτική Ψυχολογία, αλλά και τις 4 βασικές ιδιότητες κατά Καρλ Γκούσταβ Γιουνγκ. Είναι αρχισυντάκτρια και αρθρογραφεί στο περιοδικό «Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Αστρολογίας» ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. Συνεργάτης του περιοδικού «New Age Astrology». Αρθρογράφησε για το περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση» των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος, που είχε την τιμή να είναι η Πρόεδρος για το έτος 2016, 2017. Επίσης αρθρογράφησε στο περιοδικό «Αστρολογική Επιθεώρηση» με την επιμέλεια των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος. Κατέχει θέση Αντιπροέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. για την τριετία 2018-2020.
Είναι η δημιουργός του Blog: http://ouranokatevatoi.blogspot.com

Εσμεράλδα Δόσι

Σπούδασα Χημεία, αλλά το 1993 ανακάλυψα και αγάπησα, την Αστρολογία. Διαπίστωσα πως είναι μια σπουδαία γνώση με την οποία μπορεί κάποιος να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του και τους γύρω του, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν τις καλύτερες επιλογές στην πορεία που θέλουν να διανύσουν στη ζωή τους. Μελετώντας την Αστρολογία τις ενέργειες των πλανητών και πώς αυτό επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την προσωπικότητά μας μπορούμε να ωφεληθούμε και να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας και να προστατευτούμε από τις δύσκολες. Αναλύοντας ένα προσωπικό χάρτη, μπορούμε να πάρουμε απαντήσεις τόσο για το χαρακτήρα όσο και για τις κατευθύνσεις στη ζωή μπορούμε να αντλήσουμε οποιαδήποτε πληροφορία που μας αφορά να κατανοήσουμε τις αντιδράσεις μας και να μπούμε στο Ψυχικό μας κόσμο. Έτσι, από το 2012 ξεκίνησα σειρά μαθημάτων που αφορούν Ανάλυση Ερμηνείας Γενέθλιου Χάρτη, Μεθόδους Ετήσιων Προβλέψεων, Καρμική, Ψυχολογική και Εσωτερική Αστρολογία, Εκλείψεις, Ενεργειακά Κέντρα, Αρχές Εσωτερικής Φιλοσοφίας, Αριθμολογία, Συναστρία, μαθήματα Ιατρικής και Δραγωνικής Αστρολογίας . Παράλληλα, παρακολούθησα εξειδικευμένα σεμινάρια από καταξιωμένους αστρολόγους τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Ωστόσο συνεχίζω να παρακολουθώ και να μαθαίνω ότι νέο υπάρχει για την αστρολογία. Συνεργάζομαι και αρθρογραφώ σε διάφορα site, εφημερίδες και περιοδικά.
Email επικοινωνίας: [email protected]

Μιχάλης Αντιώτης

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα το 1974. Από μικρή ηλικία είχα μεταφυσικές αναζητήσεις και έλξη για την τέχνη της αστρολογίας και της μαντείας. Αυτό με οδήγησε στην αναζήτηση γνώσης πάνω σ αυτά κι αφού έκανα τα πρώτα σεμινάρια με την κύρια Ρούλα Βαλιανάτου, συνέχισα επεκτείνοντας τις γνώσεις μου στο αντικείμενο διαβάζοντας και παρακολουθώντας σεμινάρια στον κύριο Βασίλη Παπαδολιά. Αυτά όμως όπως όλοι γνωρίζουμε δεν έχουν τέλος, καθώς πάντα κάτι καινούργιο μαθαίνεις. Ασχολούμαι με ανάλυση γενεθλίου και τις προβλέψεις.
Email: [email protected]

Βασίλης Παπαδολιάς

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το Myhoroscope ή το ελληνικό φόρουμ του Astrodienst αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό “Ζωή και Ζώδια”. Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το New Age Astrology Magazine και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό 12- Αστρολογική Επιθεώρηση. Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία. Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr

Πηγή: StarSecrets.gr

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα