1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τι λέει το κάθε ζώδιο με τις selfies του;


Μια selfie μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα. Εντάξει, κατά βάθος, όλες οι selfies σημαίνουν “Κοιτάξτε το πρόσωπό μου και, αν γίνεται, εκτιμήστε το, σας παρακαλώ”, αλλά εμείς θα το πάρουμε από άλλη οδό σε αυτό το κείμενο.

Επειδή, ναι, προφανώς και όλοι ζητάμε επιβεβαίωση, αλλά ο καθένας θα το κάνει διαφορετικά.

Κριός
Ποτέ δεν ανεβάζει selfie απλά για να ανεβάσει selfie, πάντα πρέπει να υπάρχει κάποια κουλ δικαιολογία, όπως μια βόλτα στο βουνό ή κάποια απόπειρα να ποζάρει με προϊόντα, μπας και του στείλουν κάτι δωρεάν. Ή το ότι αγόρασε νέα γυαλιά.

Ταύρος
Ποτέ selfie εντός σπιτιού, και τις περισσότερες φορές θα ανεβάσει για να δείξει κάποιο ωραίο μέρος που πήγε. Όταν τα μπαρ ήταν ακόμα ανοιχτά, στηρίζονταν πολύ στο δωρεάν πρόμο που τους έκαναν οι απανταχού Ταύροι με το ανοιχτό location.

Δίδυμοι
Εδώ τα πράγματα δεν είναι πολύπλοκα: Η επιβεβαίωση είναι ο μόνος λόγος που χρειάζεται για να ανεβάσει μια φωτογραφία του προσώπου του.

Καρκίνος
Οι selfie του ανεβαίνουν μόνο για να αποδείξουν κάτι σε κάποιον. Συνήθως ο κάποιος είναι πρώην, και οι selfies περιλαμβάνουν είτε φίλους για το “περνάω τέλεια και χωρίς εσένα”, είτε θλιμμένο βλέμμα στο κενό, για το αναπόφευκτο “όχι, δεν περνάω και τόσο καλά τελικά…”

Λέων
Κι όμως, ενώ κάποιος θα περίμενε οι Λέοντες να ανεβάζουν φωτογραφίες τους για κανέναν απολύτως λόγο εκτός από την γλυκιά ανακούφιση των likes, βγάζουν μόνο αν έχουν κάποια αλλαγή να μοιραστούν με το “κοινό” τους, όπως νέο μαλλί.

Παρθένος
Όταν ένας Παρθένος ανεβάσει selfie, είναι στα όριά του. Είτε είναι έξαλλος με κάτι και νιώθει την ανάγκη να το εκφράσει ακόμα και με το πρόσωπό του αυτό, είτε έχει πέσει στα πολύ χαμηλά του και θα εκτιμούσε το παραμικρό κομπλιμέντο.

Ζυγός
Ο Ζυγός ανεβάζει selfie για να δείξει στον κόσμο το outfit of the day του. Ναι, ακόμα, τι εννοείς δεν έχουμε ακόμα 2014;

Σκορπιός
Το κάνει όποτε θέλει να νιώσει σέξι. Συνεπώς, έχει να κάνει με την επιβεβαίωση, αλλά περισσότερο με την επιβεβαίωση που θα προσφέρει ο ίδιος στον εαυτό του. Κι αν αυτό δεν βγάζει ακριβώς νόημα όπως το διαβάζεις, τότε απλώς δεν είσαι Σκορπιός.

Τοξότης
Δεν χάνει ποτέ ευκαιρία να ανεβάσει μια selfie από κάθε πρωτότυπο και καινούριο πράγμα που κάνει. Που σημαίνει ότι με την πανδημία έφαγε μεγάλη ήττα, και αναγκάζεται πού και πού να ανεβάζει selfies από το τρέξιμο που βγαίνει στην γειτονιά.

Αιγόκερως
Δεν ανεβάζει selfies. Μόνο αυθόρμητα κλικ που τον έχουν βγάλει οι φίλοι του κάτω από ωραίο φωτισμό. Αλλάζει φωτογραφία προφίλ κάθε τέσσερα χρόνια.

Υδροχόος
Βγάζει selfies ως πολιτική δήλωση. Σίγουρα, θα μπορούσε απλώς να κάνει μια πολιτική δήλωση, αλλά ξέρει πως ο αλγόριθμος των social media ανταποκρίνεται καλύτερα όταν υπάρχει και μια εικόνα στην εξίσωση.

Ιχθείς
Προτιμούν να φτιάχνουν meme με την φάτσα τους για να κάνουν τους φίλους τους να γελάσουν (και να νιώσουν λίγο δημιουργικοί), παρά να ανεβάσουν μια selfie έτσι, χωρίς λόγο.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα