1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Τι κοκτέιλ είναι το κάθε ζώδιο;

Όλοι έχουν το αγαπημένο τους κοκτέιλ. Το κοκτέιλ που εκφράζει καλύτερα την προσωπικότητά τους. Και επειδή είναι καλοκαίρι και οι κουβέντες για ζώδια δίνουν και παίρνουν στις παρέες που ξενυχτούν σε αυλές και τραπεζάκια έξω, εμείς φτιάξαμε μια λίστα με το τι κοκτέιλ εκφράζει καλύτερα το κάθε ζώδιο.

Οι αντιρρήσεις θα γίνουν δεκτές με ανάλογη επιχειρηματολογία, καθώς – προφανέστατα – μιλάμε για σημαντικά ζητήματα εδώ.

Κριός – Μοχίτο
Το Μοχίτο είναι το πιο χαρούμενο και δημοφιλές κοκτέιλ. Και ο Κριός είναι το πιο χαρούμενο ζώδιο. Για την δημοφιλία διίστανται οι απόψεις, εντάξει, αλλά το σίγουρο είναι αυτό: Ποτέ δεν πρόκειται να κάνεις λάθος παραγγέλνοντας ένα μοχίτο, και ποτέ δεν θα κάνεις λάθος επιλέγοντας να κάνεις παρέα με έναν Κριό.

Ταύρος – Μαρτίνι
Κυριλέ, κλασάτο, με ολίγον από 007. Έτσι βλέπει ο Ταύρος τον εαυτό του στο κεφάλι του. Και δεν μας αφορά πώς τον βλέπουν οι άλλοι, το μόνο που μας νοιάζει είναι ότι οι Ταύροι θέλουν κάτι που να ταιριάζει με την δική τους ιδιοσυγκρασία.

Δίδυμοι – Κοσμοπόλιταν
Επειδή οι Δίδυμοι λειτουργούν ακόμα με κανόνες Sex and the city, και μάλλον δεν θα σταματήσουν ποτέ. Επίσης, επειδή είναι από τα πιο εύπεπτα κοκτέιλ με βότκα, και δεν τους αρέσει να ζορίζονται.

Καρκίνος – Μαργαρίτα
Είναι το πιο κεφάτο ποτό! Και ο Καρκίνος θα ήθελε να είναι το πιο κεφάτο ζώδιο! Και επίσης πιστεύει ακραία στην δύναμη της αυθυποβολής.

Λέων – Κούμπα Λίμπρε
Το Κούμπα Λίμπρε είναι ένα κοκτέιλ: Κλασικό, σταθερό, δημοφιλές. Ο Λέων είναι ένα ζώδιο που αισθάνεται έτσι. Σε πιο βαθιά ανάγνωση, το Κούμπα Λίμπρε δεν το λες ακριβώς κοκτέιλ επειδή είναι απλά ρούμι-κόλα, αλλά ευτυχώς οι βαθιές αναγνώσεις δεν χρειάζονται όταν παίζει αλκοόλ.

Παρθένος – Μπλάντι Μέρι
Επειδή του αρέσει το κόνσεπτ λαχανικά και αλκοόλ. Νιώθει ότι περνάει καλά παίρνοντας ταυτόχρονα τις βιταμίνες του, και για αυτού του είδους τα life hacks ζουν οι Παρθένοι.

Ζυγός – Πόρνσταρ
Όχι αναγκαστικά επειδή ο Ζυγός είναι πορνοστάρ, αλλά κυρίως επειδή δεν υπάρχει άλλο ζώδιο που θα παρήγγελνε αυτό το κοκτέιλ χωρίς να κοκκινίσει. Οπότε του αξίζει και μόνο για την αυτοπεποίθηση.

Σκορπιός – Ντάκιρι
Ποιος θα το περίμενε. Κι όμως, ο Σκορπιός κολλάει με το ντάκιρι, επειδή είναι και οι δύο πολύ φανταχτεροί, γλυκύτατοι με την πρώτη γουλιά, αλλά σου αφήνουν την σκληρή επίγευση του αλκοόλ.

Τοξότης – Μάι Τάι
Επειδή και μόνο που λες το όνομα αυτού του κοκτέιλ, σου έρχεται να φύγεις κάπου εξωτικά. Και οι Τοξότες είναι άτομα που πιθανότατα θα έχουν να σου διηγηθούν ιστορία που ξεκινάει με εκείνους να πίνουν Μάι Τάι σε κάποιο εξωτικό μέρος.

Υδροχόος – Λονγκ Άιλαντ
Όπως ακριβώς αυτό είναι ένα παγωμένο τσάι που ποτέ ακριβώς δεν είσαι σίγουρος τι έχει μέσα, αλλά ξέρεις ότι θα σε στείλει στον αγύριστο με τις πρώτες τρεις γουλιές, κάπως έτσι είναι και η παρέα με Υδροχόους. Μια δροσιστική ρώσικη ρουλέτα.

Ιχθείς – Γκράσχοπερ
Περισσότερο γάλα παρά αλκοόλ, αλλά αυτό είναι το νόημα: Οι Ιχθείς μερικές φορές θέλουν ντάντεμα, και δεν υπάρχει καλύτερο κοκτέιλ για ντάντεμα από αυτό το πράσινο, γλυκό, υπέροχο πράγμα (που όμως δεν πρόκειται να σε μεθύσει, οκέι).

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα