1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Τι κάνει κάθε ζώδιο τον τέλειο φίλο

Κριός

Είσαι ειλικρινής. Τα λες όλα με το όνομά τους. Αν ο φίλος σου έχει μπλέξει σε μια κακή κατάσταση, του το λες άμεσα. Θέλεις να του ανοίξεις τα μάτια κι όχι να του χαϊδέψεις τα αυτιά. Κι αυτό τον βοηθά να βρει την άκρη του.

Ταύρος

Λες πολύ καλά αστεία –και κάποιες φορές (ρε φίλε) αυτό ακριβώς είναι που χρειάζονται οι φίλοι σου. Ξέρεις πώς να τους ηρεμήσεις όταν είναι σε σύγχυση. Το καλύτερο είναι ότι από τη μία ξέρεις πώς να τους ανεβάσεις το κέφι, κι από την άλλη πότε είναι ακατάλληλη στιγμή να κάνεις πλακίτσα.

Δίδυμοι

Είσαι καλός ακροατής. Για όποιον λόγο και να θέλει ο φίλος σου να γκρινιάξει, είσαι παρών. Μπορεί να κλάψει αν θέλει δεν κρίνεις εσύ. Είσαι από τους λίγους ανθρώπους που μπορεί ένας άνθρωπος να έρθει να σου μιλήσει χωρίς να νιώθει εκτεθειμένος.

Καρκίνος

Είσαι αυτός ο φίλος-μαμά που του αρέσει να φροντίζει. Ξέρεις πώς να κάνεις τον άλλο να χαλαρώσει και πότε να τον προτρέψεις να μαζέψει τα σπασμένα. Έχεις πάντα την καλύτερη συμβουλή να δώσεις και είσαι αυτός που ξέρει τι να κάνει.

Λέων

Ξέρεις πώς να γειώνεις τους ανθρώπους. Όταν συμπεριφέρονται άσχημα, ξέρεις τι να τους πεις και πώς να τους γειώσεις. Επιπλέον, είσαι ο ιδανικός άνθρωπος για να πάρει μαζί του ο χωρισμένος φίλος σου για ποτό. Δε θα τον αφήσεις να κάνει κάτι για το οποίο θα μετανιώνει.

Παρθένος

Ξέρεις ακριβώς πώς να κάνεις έναν φίλο σου να νιώσει όμορφος και να του ανεβάσεις το ηθικό. Ξέρεις να κάνεις τα καλύτερα κομπλιμέντα και τα πιο ειλικρινή. Μαζί σου νιώθουν σέξι.

Ζυγός

Ξέρεις να συγχωρείς. Αν ο φίλος σου είναι εκνευρισμένος και ξεσπάσει σε εσένα, έχεις μάθει να μην είσαι μικροπρεπής και να τον πάρεις στα σοβαρά. Δεν παίρνεις προσωπικά πράγματα μικρής σημασίας, όπως το να μη σου απαντά προσωρινά στο τηλέφωνο.

Σκορπιός

Είσαι πιστός. Είσαι και προστατευτικός. Είσαι πάντα στο πλευρό του φίλου σου. Αν κάποιος πει κάτι πίσω από την πλάτη του ή τον προσβάλλει, τότε θα υπερασπιστείς τον φίλο σου. Κανένας δεν τολμά να πει κάτι για έναν φίλο σου, μπροστά σου.

Τοξότης

Δεν κρίνεις ποτέ. Οι φίλοι σου μπορούν να σου εκμυστηρευτούν τα πιο απόκρυφα και σκοτεινά μυστικά τους, επειδή ξέρουν ότι δε θα μπεις στη διαδικασία να τους κουνήσεις το δάχτυλο. Και το κυριότερο είναι ότι δε θα το κάνεις για χάρη τους, αλλά επειδή όντως δεν τους κρίνεις.

Αιγόκερως

Είσαι υποστηρικτικός όσο δεν πάει. Ακόμα κι αν δεν το πιστεύεις, θα τους ανεβάσεις το ηθικό και θα τους παροτρύνεις να φλερτάρουν ή να ζητήσουν εκείνη την προαγωγή που θέλουν τόσο καιρό να ζητήσουν. Οι φίλοι σου νιώθουν ότι πιστεύεις σε αυτούς.

Υδροχόος

Είσαι εξωφρενικά ειλικρινής. Αν ένας φίλος σου κυνηγά το λάθος άτομο, θα τον επαναφέρεις στην πραγματικότητα. Είναι από τις λίγες φορές στη ζωή σου που επιστρατεύεις τη λογική σου για να τον πείσεις. Είναι που δε θέλεις να πληγωθεί.

Ιχθείς

Είσαι πιεστικός –με την καλή έννοια. Αν έχει ανακοινωθεί κάποια συναυλία ή έχει ανοίξει ένα καινούριο εστιατόριο που θέλεις να δεις είτε εσύ, είτε οι φίλοι σου, τότε θα αναλάβεις την οργάνωση. Τους πιέζεις να σηκωθούν από τον καναπέ και να αποκομίσουν εμπειρίες.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα