1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τι θα συμβεί στα ζώδια αυτό το καλοκαίρι;


Το καλοκαίρι είναι σχεδόν για όλους η πιο χαλαρή, η πιο ερωτική εποχή. Κατάλληλη για νέες γνωριμίες, φορτισμένη φέτος συναισθηματικά από τόσους μήνες καραντίνας, ίσως να είναι η στιγμή που θα γνωρίσεις τον έρωτα. Τι λένε τα άστρα, λοιπόν, για το φετινό καλοκαίρι;

Κριός
Αρκετά πιπεράτες οι γνωριμίες που θα κάνεις φέτος, είτε αυτό σημαίνει πως θα διασκεδάσεις απλώς, είτε ότι θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα θέλεις να βάλεις στη ζωή σου για αρκετό καιρό. Η διάθεση για παιχνίδι βρίσκεται στα πάνω της, και πρέπει να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο.

Ταύρος
Οι πιθανότητες λένε ότι οι Ταύροι μπήκαν στο καλοκαίρι χωρίς πολλή όρεξη. Κούραση, στρες, απογοήτευση κατάφεραν να χαλάσουν την διάθεση τον πρώτο καιρό, μα τώρα ήρθε η στιγμή που μπορείς να χαλαρώσεις επιτέλους. Και να φλερτάρεις λιγάκι, υπάρχουν μερικές μικρές εκπλήξεις στον ορίζοντα.

Δίδυμοι
Εδώ έχουμε μπόλικη χαλάρωση και σημαντική μείωση του δράματος από κάθε άποψη. Τα ερωτικά σου είναι στην πιο χαλαρή τους φάση που έχουν υπάρξει, και είσαι 100% εντάξει με αυτό. Δεν αγχώνεσαι για τίποτα, εσύ κοιτάς να κάνεις τις βουτιές σου κι ας κοπανιέται όλος ο κόσμος.

Καρκίνος
Δεν είναι και το πιο ερωτικό σου καλοκαίρι, είναι όμως από τα πιο χαλαρωτικά. Δεν λείπουν οι συναντήσεις που ίσως και να κρύβουν λίγο αίσθημα από πίσω, αλλά η προσοχή σου θα είναι κατά βάση στραμμένη στην δική σου ηρεμία και ικανοποίηση.

Λέων
Το καλοκαίρι σου θα είναι ιδιαίτερα έντονο και παθιασμένο, με νέες γνωριμίες. Μάλλον θα ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στα ερωτικά σου, και το φλερτ που θα σου τυχαίνει συνεχώς θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη.

Παρθένος
Δεν θα πούμε ψέματα, μπήκες στο καλοκαίρι με νεύρα, και μάλλον με νεύρα θα το αποχαιρετήσεις. Τώρα, αυτά τα δύο νεύρα δεν ξέρουμε αν θα συνδέονται, αλλά στο ενδιάμεσο θα υπάρξουν μικρές ευκαιρίες για χαλάρωση, και πρέπει να τις εκμεταλλευτείς.

Ζυγός
Αυτό είναι το καλοκαίρι που αφήνεις πίσω σου κάθε τι που σε πλήγωσε τον τελευταίο καιρό, και κοιτάς να χτίσεις γερές βάσεις για την συναισθηματική σου υγεία. Είναι, λοιπόν, ένα καλοκαίρι ενδοσκόπησης, οπότε θα σου πούμε να ρίξεις και καμιά βουτιά για να μην καείς.

Σκορπιός
Το καλοκαίρι θα είναι παθιασμένο, αλλά δραματικό. Θα προκύψουν γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν, αλλά δεν θα είναι δυνατό να συνεχίσουν. Αυτό θα σε κάνει να κλείσεις το καλοκαίρι νιώθοντας ότι δεν έχεις ικανοποιηθεί, αλλά εμείς θα σου θυμίσουμε ότι αξίζει πάντα να ψάχνεις την θετική πλευρά.

Τοξότης
Το καλοκαίρι σου θα είναι σούπερ χαλαρό επειδή νιώθεις πως έχεις βάλει τα πάντα σε τάξη. Αξιοποίησες τους μήνες της καραντίνας για να οργανώσεις ό,τι είχες αφήσει στην άκρη, και τώρα ήρθε η πολυπόθητη στιγμή να ηρεμήσεις. Αυτό, εκτός από βουτιές και ηλιοθεραπεία, σημαίνει και μπόλικο φλερτ.

Αιγόκερως
Εσύ, σε αντίθεση με τον Σκορπιό, έχεις αποδεχτεί στο φουλ την εφήμερη φύση ενός καλοκαιρινού έρωτα, και θα τον απολαύσεις πλήρως. Πόσο μάλλον, θα είναι ένας τέλειος τρόπος να φορτίσεις τις μπαταρίες σου για την επόμενη, κουραστική χρονιά.

Υδροχόος
Θα είναι ένα καλοκαίρι που η συντροφιά θα αρχίσει να σού λείπει και να την αναζητάς. Παρ’ όλα αυτά, η χαλαρή διάθεση του καλοκαιριού θα σε προστατεύσει από τα δράματα, και θα έχεις άφθονο χρόνο να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Ιχθείς
Το καλοκαίρι ξεκίνησε με σχετικά αρνητική διάθεση, η οποία πάντα απειλεί να επιστρέψει. Χρειάζεται ρεαλισμό για να την αντιμετωπίσετε, και να στηρίζεστε στα κοντινά σας άτομα για να περνάτε καλά. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για χαλάρωση.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα