1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Τι θέλει τελικά από εσένα;

Ίσως τον τελευταίο καιρό να μπήκε ένα αρκετά ενδιαφέρον άτομο στη ζωή σου, το οποίο σε κάνει να το σκέφτεσαι συχνά πυκνά μέσα στη μέρα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχεις καταλάβει ακριβώς τι θέλει από εσένα ενώ εσύ χορεύεις ξέφρενα στην ερωτική παραμυθοχώρα. Μη σκας, μαζέψαμε μερικές ενδείξεις για να σε βοηθήσουμε.

Κάνε μία μικρή έρευνα

Δε χρειάζεται να ρωτήσεις ευθέως «Πώς το βλέπεις τώρα αυτό μεταξύ μας;», άλλωστε δε θέλεις να σε περάσει για ψυχικά ανισόρροπο-η. Μπορείς όμως να μιλήσεις για πράγματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τις σχέσεις. Για παράδειγμα, μπορείς να ρωτήσεις αν έχει συγκατοικήσει ποτέ ή πώς του-ης αρέσει να διασκεδάζει όταν είναι σε σχέση.

Πες εσύ τι θέλεις

Αν και λίγο επίφοβο, μπορείς να το πεις και να μη νιώσεις ή φανείς καθόλου απελπισμένος. Ανάλογα και με το πλαίσιο της συζήτησης, μπορείς χαλαρά (την ώρα που σηκώνεσαι για να πας τουαλέτα για παράδειγμα) να πεις ότι αυτήν την περίοδο της ζωής σου θα ήθελες κάτι πιο μόνιμο. Αν τον-η δεις να πετά χαρταετό και να προσπαθεί να αλλάξει τη συζήτηση, δε θέλει και πολύ μυαλό. 

Παρατήρησε και λίγο τι κάνει

Μπορεί να φλερτάρει μαζί σου διαρκώς και χωρίς ντροπές, αλλά αυτό που πρέπει να κοιτάξεις είναι η ουσία. Δεν είσαι ποτέ προτεραιότητα; Σε αφήνει για πολλές ώρες στο «Διαβάστηκε»; Αυτά είναι σημάδια που δείχνουν ότι δε σε βλέπει «σοβαρά».

Σταμάτα να επικοινωνείς

Αν είσαι εσύ αυτός-ή που ξεκινά συνέχεια τις συζητήσεις σας, τότε ίσως να πρέπει να αλλάξεις ρότα. Μπορεί να σε θέλει για σχέση, αλλά εσύ να μην αφήνεις το περιθώριο να πάρει εκείνος-η την πρωτοβουλία. Άσε κάτω το κινητό για μία μέρα και περίμενε να δεις αν θα σου στείλει. Πολλά θα καταλάβεις από το πώς θα αντιδράσει. Κι αν δεν αντιδράσει, θα καταλάβεις περισσότερα.

Διάβασε πίσω από τις γραμμές

Κι όταν λέμε πίσω από τις γραμμές, εννοούμε πίσω από αυτές τις αράδες που σου στέλνει. Για τι θέματα του αρέσει να μιλάει συχνά; Αν το μόνο που τον-ην ενδιαφέρει είναι να κάνετε sexting, τότε είναι ξεκάθαρο ότι αυτό ψάχνει αυτόν τον καιρό. Γενικά, υπάρχουν διάφορα μοτίβα συμπεριφορών που μπορείς να διακρίνεις στο ύφος του γραπτού του-ης λόγου. 
Παρατήρησε τι κάνει όταν είσαι πεσμένος-η

Είναι διαθέσιμος-η όταν σου έχει συμβεί κάτι δυσάρεστο και χρειάζεσαι συμπαράσταση ή ψάχνει δικαιολογίες για να αποφύγει να συναντηθείτε; Αν έχει την καλή θέληση να σου συμπαρασταθεί, «χτυπά φιλικά το χέρι του-ης στον ώμο σου» ή σε παίρνει στοργικές αγκαλιές; Αν παρατηρήσεις προσεκτικά, θα καταλάβεις αν είναι στοργικός-ή ή φέρεται φιλικά.

Ρώτα τον-η πράγματα για τη ζωή του-ης

Δε θα τον-η ρωτήσεις ποιο είναι το μεγαλύτερο του-ης παιδικό τραύμα -αυτά δεν τα λες ούτε στον ψυχοθεραπευτή σου. Κάνε ερωτήσεις για τη ζωή του-ης, για τους στόχους του-ης, για λίγο πιο προσωπικά θέματα. Θέματα που δε θα συζητούσες με κάποιον άγνωστο, αλλά ούτε με τον κολλητό σου. Έτσι για να δεις αν έχει τη διάθεση να ανοιχτεί και να γνωριστείτε καλύτερα.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα