1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Τι ζηλεύουμε στο κάθε ζώδιο

Κριός

Ζηλεύουμε την αυτοπεποίθησή σου. Ζηλεύουμε το πώς βάζεις στόχους και τους πετυχαίνεις, άσχετα με το πόσο δύσκολοι είναι και πόσες πιθανότητες έχεις να τους πετύχεις. Πιστεύεις τον εαυτό σου και προχωράς μπροστά χωρίς δισταγμό.

Ταύρος

Είσαι γνωστός για την ακεραιότητά σου και το ζηλεύουμε αυτό σε εσένα. Είσαι αυτό που λέμε άνθρωπος – σπαθί. Έχεις την ικανότητα να ξεχωρίζεις από την πρώτη στιγμή το λάθος από το σωστό και ταυτόχρονα να έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση για την άποψή σου. Γι’ αυτό οι φίλοι σου μένουν για πάντα στο πλάι σου.

Δίδυμοι

Ζηλεύουμε το γεγονός ότι τίποτα δεν σου ρίχνει τη διάθεση. Εσύ και η απαισιοδοξία είστε δύο έννοιες αντίθετες. Εκεί που εμείς βλέπουμε το μέλλον να διαγράφεται αποτυχημένο, εσύ βλέπεις μια ευκαιρία για να επιτύχεις. Το ζηλεύουμε τόσο αυτό.

Καρκίνος

Στην ερώτηση «Τι υπερδύναμη θα ήθελες να έχεις» πολλοί απαντούν «Θα ήθελα να διαβάζω τις σκέψεις τον ανθρώπων». Εσύ δε θα έδινες τέτοια απάντηση, γιατί έχεις ήδη αυτήν την υπερδύναμη. Σε ζηλεύουμε γιατί το ένστικτό σου σε προστατεύει.

Λέων

Σε ζηλεύουμε ρε Λέοντα ξέρεις γιατί; Γιατί έχει απόλυτη πίστη στις ικανότητές σου. Ενώ εμείς οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί όσο μεγαλώνουμε ψάχνουμε σε τι είμαστε καλοί, εσύ έχεις βρει ήδη την άκρη σου.

Παρθένος

Τίποτα ποτέ δεν είναι καλό για εσένα. Κι ενώ αυτό σε κάποιων τα αυτιά μπορεί να ακουστεί σαν μειονέκτημα, στους φιλόδοξους ανθρώπους ακούγεται σαν τεράστιο πλεονέκτημα. Δεν αποδέχεσαι ποτέ ούτε καν το καλό. Πιστεύεις ότι πάντα υπάρχει χώρος για εξέλιξη.

Ζυγός

Ζηλεύουμε το γεγονός ότι μπορείς να δεις το καλό σους ανθρώπους, ακόμη κι αν δε συμφωνείς μαζί τους. Μπορείς να κάνεις τον οποιονδήποτε να νιώσει οικεία μαζί σου και να σου εμπιστευτεί τα πιο απόκρυφα μυστικά του.

Σκορπιός

Δεν σε ενδιαφέρει τι πιστεύει ο κόσμος για εσένα κι αυτό είναι πραγματικά αξιοζήλευτο και ζεις τη ζωή σου όπως γουστάρεις. Δε φοβάσαι τίποτα, εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου και πας πάντα κόντρα στο ρεύμα. Είσαι πραγματικά κύριος του εαυτού σου.

Τοξότης

Έχεις του στόχους σου για το μέλλον και δεν αφήνεις κανέναν να σου αλλάξει γνώμη ό,τι επιχειρήματα κι αν σου παραθέσει. Αυτό είναι αξιοζήλευτο για τον εξής λόγο: αυτή η στάση σου δεν αφήνει κανέναν να σου ρίξει την αυτοπεποίθηση. Ό,τι και να λένε εσύ ξέρεις ότι μπορείς να επιτύχεις όταν έχεις θέληση.

Αιγόκερως

Σε ζηλεύουμε γιατί δεν υπάρχει κάτι που να θέλεις να κάνεις και να μην το κάνεις. Όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα και οι άλλοι χάνουν τα κίνητρά τους, εσύ παίρνεις τα πάνω σου.  Είσαι άνθρωπος που δεν καταλαβαίνει από δυσκολίες, και πραγματικά, μακάρι να το είχαμε κι εμείς.

Υδροχόος

Υδροχόε σε ζηλεύουμε γιατί μπορείς ταυτόχρονα να είσαι μυστήριος αλλά και αληθινός. Η προσωπικότητά σου δεν έχει κάποιο μοτίβο, είσαι πραγματικά απρόβλεπτος. Και δεν ζητάς και την επιβεβαίωση.

Ιχθείς

Νιώθεις τα vibes του κόσμου περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, και ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται σαν κατάρα, για εσένα είναι θείο δώρο. Σε ζηλεύουμε. Σε ζηλεύουμε επειδή μπορείς να συνδυάσεις τις εμπειρίες που μαζεύεις και τα συναισθήματα που παρατηρείς στους υπόλοιπους ανθρώπους και να βγάλεις κάτι όμορφο από αυτό.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα