1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τι είναι αυτό που αφορά περισσότερο τα ζώδια;


Αν φτιάχναμε μια λίστα με τα τοπ 3 πράγματα που νοιάζουν τον καθένα μας, το πιο λογικό θα ήταν πως στην πρώτη θέση, θα βρισκόταν ο εαυτός μας. Δεν το λέμε αρνητικά αυτό, έμβια όντα είμαστε. Δεν έχουμε και άλλη επιλογή. Οι άλλες δύο θέσεις θα ήταν πιο προσωπικές… μήπως όμως τα ζώδια έχουν κάτι να πουν για όλο αυτό;

Τι είναι αυτό που μας αφορά περισσότερο από κάθε άλλο, βάσει του ζωδίου μας;

Κριός
Σε νοιάζει η δουλειά σου. Έχεις στόχους και δεν σταματάς ποτέ να σκοτώνεσαι στην δουλειά για να τους πετύχεις, κι ας μην φαίνεται πάντα λόγω του πόσο πρόσχαρος μπορείς να είσαι.

Ταύρος
Σε νοιάζει η φήμη σου. Θες να ταιριάζεις με τους γύρω σου, και δεν θα άντεχες να σε έχουν στην απ’ έξω. Nobody puts Baby in a corner.

Δίδυμοι
Σε νοιάζει να φαίνεσαι σωστός και άψογος σε όλα. Καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια για αυτό παρά για να είσαι όντως ευτυχισμένος.

Καρκίνος
Η οικογένεια. Απλά, λιτά και ξεκάθαρα. Είσαι η μαμά-λέαινα του σύμπαντος.

Λέων
Σε νοιάζει να ακούγονται οι απόψεις σου, αλλά και να γνωρίζουν όλοι ότι παλεύεις για αυτές. Εκεί βγαίνουν και όλες οι ηγετικές σου τάσεις.

Παρθένος
Ο εαυτός σου μπαίνει και δεύτερος, μπορεί και τρίτος στην λίστα. Και, ξανά, δεν το λέμε αρνητικά. Το λέμε και με λίγο θαυμασμό, μάλλον. Ο ορισμός του self-care.

Ζυγός
Σε νοιάζει να αφήσεις πίσω ένα έργο σημαντικό, κάτι πιο μεγάλο από εσένα. Έχεις πολλές ιδέες και θες να τις δεις να πραγματοποιούνται, αλλά και να αγγίζουν άλλους.

Σκορπιός
Όπως είχε πει πολύ σοφά η Τζούλια Αλεξανδράτου, στόχος είναι τα λεφτά. Και το ξέρεις αυτό καλύτερα από όλους, Σκορπιέ.

Τοξότης
Οι γονείς σου. Είναι οι άνθρωποι που έχεις την πιο αληθινή σχέση, και εκτιμάς κάθε στιγμή που μπορείς να περάσεις μαζί τους.

Αιγόκερως
Σε νοιάζει να κάνεις ευτυχισμένους τους κοντινούς σου ανθρώπους, επειδή είναι το πιο σημαντικό σου στήριγμα. Ακόμα κι όταν δεν το συνειδητοποιούν.

Υδροχόος
Σε νοιάζει να παραδώσεις έναν καλύτερο κόσμο στις επόμενες γενιές. Γι’ αυτό και παθιάζεσαι πολύ εύκολα με κοινωνικά ζητήματα.

Ιχθείς
Το σπίτι σου είναι το καταφύγιό σου, και φροντίζεις να το έχεις πάντα συμμαζεμένο. Ακόμα κι αν η φάση σου είναι “οργανωμένο χάος”, πάντα είναι πεντακάθαρο.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα