1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Τι δεν παραδέχεται ποτέ το κάθε ζώδιο

Κριός

Όσο έξω καρδιά κι αν φαίνεται ο Κριός, στα ερωτικά υστερεί λίγο. Μπορεί να φλερτάρει και να ρίξει οποιονδήποτε βάλει στο στόχαστρό του, αλλά δυσκολεύεται (ή καλύτερα αρνείται) να παραδεχτεί ότι είναι ερωτευμένος.

Ταύρος

Μπορεί να τα καταφέρει και μόνος του, γιατί πάντα τα κάνει καλύτερα όλα μόνος του. Δε χρειάζεται ποτέ βοήθεια -τα έχει όλα υπό έλεγχο. Ψέματα που θα σου πει ο Ταύρος όταν όλα τριγύρω του γκρεμίζονται. Βοήθησέ τον, δε θα παραδεχτεί ποτέ ότι το χρειάζεται.

Δίδυμοι

Αυτό το ζώδιο νομίζει ότι μπορεί και ισορροπεί τον (πολύ) κακό του εαυτό με τον καλό του εαυτό. Στην πραγματικότητα όμως μέσα του ξέρει ότι αυτό είναι μια τεράστια δικαιολογία που λέει στον εαυτό του για να μην κόψει τις κακές του συνήθειες.

Καρκίνος

Το αγαπησιάρικο αυτό ζώδιο ξεχνάει ότι έχει ζωή και πρέπει να κάνει και τον εαυτό του ευτυχισμένο, όχι μόνο τους αγαπημένους του ανθρώπους. Κι επειδή θέλει να συνεχίσει να τους φροντίζει, αρνείται να παραδεχτεί ότι έχει παραμελήσει τον εαυτό του.

Λέων

Στη ζωή του Λέοντα πρώτα υπάρχει ο Λέων και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Αν τον δεις προβληματισμένο και τον ρωτήσεις γιατί είναι προβληματισμένος, πιθανόν να σου απαντήσει κάτι που αφορά τον ίδιο. Πολλές φορές δε θέλει να παραδεχτεί ότι του λείπουν συγκεκριμένα άτομα.

Παρθένος

Το ζώδιο της οργάνωσης έχει μάθει να τα βάζει όλα σε κουτάκια. Όποτε κάνεις πλάνα μαζί του σκέφτεται κάθε πιθανή εκδοχή∙ θέλει να είναι όλα στην εντέλεια. Ξεχνάει όμως ότι δεν υπάρχει μόνο το άμεσο μέλλον και αρνείται να παραδεχτεί ότι δεν έχει ιδέα τι θα κάνει με τη ζωή του.

Ζυγός

Είναι γνωστό ότι ο Ζυγός είναι υπερβολικά κοινωνικός, το οποίο σημαίνει ότι πετάει σαν την πεταλουδίτσα από παρέα σε παρέα. Οι δύο-τρεις άνθρωποι που είναι κοντά του το ξέρουν και τον χλευάζουν γι’ αυτό, αλλά εκείνος αρνείται να το παραδεχτεί.

Σκορπιός

Αυτό το ζώδιο δεν ανοίγεται γενικά για να παραδεχτεί το οτιδήποτε. Έστω λοιπόν ότι έχει ανοιχτεί. Δεν θα παραδεχτεί ποτέ ότι δεν είναι ευτυχισμένος υπό τις συνθήκες που ζει.

Τοξότης

Ο Τοξότης εμπιστεύεται πολύ το ένστικτό του. Πιστεύει ότι, ειδικά το δικό του, είναι αλάνθαστο. Ε, και τι να κάνομε, όσα τρίτα μάτια κι αν έχει, ενίοτε πέφτει έξω. Και δε θα παραδεχτεί ποτέ ότι έπεσε έξω.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι πολύ πιστό ζώδιο. Κάνει έναν φίλο στο δημοτικό; Θα γεράσει μαζί του. Αυτό όμως δεν του βγαίνει πάντα σε καλό. Και σε συνδυασμό με το ότι είναι ξερόλας, δε θα παραδεχτεί ότι επένδυσε πολύ καιρό σε ένα άτομο που είναι τοξικό.

Υδροχόος

Με τον Υδροχόο μπορείς να μιλήσεις για χίλια δύο πράγματα. Και για προσωπικά του θέματα -δεν ντρέπεται να μιλήσει γι’ αυτά. Αρνείται όμως να παραδεχτεί ότι κάποια βιώματα τον έχουν στοιχειώσει και πρέπει να δουλέψει με αυτά.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς είναι ένα ζώδιο με ενσυναίσθηση και είναι πρακτικά αδύνατο να πληγώσει τους ανθρώπους -ειδικά αυτούς που αγαπά. Γι’ αυτό δύσκολα θα παραδεχτεί ότι όντως πλήγωσε κάποιον και πρέπει να ζητήσει συγγνώμη.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα