1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Τι αγχώνει το κάθε ζώδιο

Κριός

Αγχώνεσαι όταν δεν είσαι μονίμως δημιουργικός. Θεωρείς ότι κάτι πρέπει να κάνεις σε μόνιμη βάση, κι ότι η ζωή δεν είναι για να χαλαρώσεις. Αυτό δυστυχώς κάποιες φορές σε κάνει να νιώθεις πίεση και στρες γι’ αυτά που δεν έχεις ακόμα ολοκληρώσει. Κάνε ένα διάλειμμα, έλεος.

Ταύρος

Αγχώνεσαι ότι θα τα κάνεις μαντάρα. Νομίζεις ότι θα χάσεις τις προθεσμίες σου ή ότι θα αργήσεις στη δουλειά σου και στα ραντεβού σου. Φοβάσαι ότι θα στεναχωρήσεις και θα νευριάσεις τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, επειδή δε θα τους κάνεις μία χάρη. Μην τα φουσκώνεις δεν είναι τόσο τραγικά.

Δίδυμοι

Αφήνεις τις μικρές καθημερινές αναποδιές που συμβαίνουν σε όλους να σε επηρεάζουν και αυτό έχεις ως αποτέλεσμα να σου δημιουργείται στρες. Αν δεν τρακάρατε, μην τρελαίνεσαι με αυτόν που πήγε να περάσει το στοπ, μην αναλώνεσαι στο να τον βρίσεις.

Καρκίνος

Αγώνεσαι όταν δε νιώθεις ασφαλής. Όποτε περπατάς μόνος τα βράδια, κάθε φορά, νιώθεις ότι κάτι θα συμβεί. Νιώθεις ότι ο κόσμος σε κοιτάει καλά-καλά και σε κρίνει συνέχεια. Προσπάθησε να πάρεις μία βαθιά ανάσα και να σκεφτείς ότι ο κόσμος άλλη δουλειά δεν είχε από το να σε κρίνει.

Λέων

Κάθε φορά που δεν έχεις τον έλεγχο της κατάστασης νιώθεις αγχωμένος. Καλό είναι να έχεις στο νου σου, ότι όλα θα λειτουργήσουν ακόμα κι αν δεν έχεις βάλει εσύ το χεράκι σου. Υπάρχουν κι άλλοι λέοντες που μπορούν να πάρουν το τιμόνι και να φέρουν κάτι εις πέρας.

Παρθένος

Εσύ Παρθένε αγχώνεσαι επειδή τα παρα-αναλύεις όλα στο μυαλό σου. Πραγματικά, είσαι ο χειρότερος εχθρός σου. Σκέφτεσαι σε ακραίο βαθμό την επόμενη απόφαση που θα πάρεις και τελικά φρικάρεις. Θυμάσαι που στο σχολείο μας έλεγαν ότι συνήθως η πρώτη απάντηση είναι και η σωστή; Αυτό ισχύει και για τις αποφάσεις.

Ζυγός

Θέλεις όλα να είναι δίκαια σε τούτο τον κόσμο. Οτιδήποτε θεωρείς ότι είναι άδικο, σε αγχώνει, νιώθεις ότι είναι δική σου δουλειά να φέρεις την ισορροπία. Αυτό είναι ένα πολύ θετικό χαρακτηριστικό σου, αλλά όταν παρασκέφτεσαι τι είναι άδικο για κάποιον εμποδίζεις τον εαυτό σου να προχωρήσει. Πάντα θα υπάρχει κάτι που είναι άδικο.

Σκορπιός

Αγχώνεσαι υπερβολικά όταν σου στερούν την ιδιωτικότητά σου. Χρειάζεσαι τον χώρο σου και τον χρόνο σου και σιχαίνεσαι τους ανθρώπους που δεν μπορούν να το σεβαστούν αυτό. Σε εξοργίζει και σε κάνει να νιώθεις εκνευρισμό. Οκέι, χαλάρωσε όμως λίγο. Κάποιες φορές ίσως να υπερβάλεις.

Τοξότης

Φοβάσαι ότι κάποια στιγμή θα υποκύψεις στο σύστημα και θα βολευτείς. Και μετά αγχώνεσαι για να μείνεις σε επαγρύπνηση. Δε θέλει να σου λένε πώς να φερθείς ή να ντυθείς. Δε σου αρέσουν οι προθεσμίες ή κίνηση στους δρόμους. Οκέι, σε κανέναν δεν αρέσει το μποτιλιάρισμα, εσένα όμως σε επηρεάζει παραπάνω από όσο πρέπει.

Αιγόκερως

Είσαι η ρίζα του στρες σου. Πιέζεις τόσο τον εαυτό σου να κάνει πράγματα, να εξελιχθεί, να απογειώσει την καριέρα του, που τελικά αντί να τον βοηθάς, τον σαμποτάρεις. Εκνευρίζεσαι πολύ όταν δεν πετυχαίνεις τον στόχο σου. Χαλάρωσε, δε θα γίνει CEO σε μία μέρα.

Υδροχόος

Αν τα πράγματα δεν γίνονται όπως τα θέλεις αγχώνεσαι. Κάθε φορά διυλίζεις τον κώνωπα και αυτό έχεις σαν αποτέλεσμα να χάνεις τελικά το νόημα και τον αρχικό σου στόχο. Μην ανησυχείς, αν κάτι δεν γίνει όπως το έχεις στο νου σου, το πιο πιθανό είναι ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα λειτουργήσει.

Ιχθείς

Αυτό που αγχώνει υπερβολικά είναι όταν νιώθεις εκτεθειμένος. Ο Λέων για παράδειγμα το απολαμβάνει. Εσύ δεν αντέχεις να ανεβαίνεις στη σκηνή και να έχεις τα βλέμματα καρφωμένα πάνω σου και να κρέμονται όλοι από τα χείλη σου. Χαλάρωσε λίγο, θα το δουλέψεις και θα σου περάσει.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα