1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τα tips που θα σε βοηθήσουν να βρεις τον έρωτα μέσα στο 2021!


Είναι γεγονός πως την περίοδο των γιορτών είναι λίγο πιο δύσκολο να είσαι single και να μην έχεις κάποιον να φιλήσεις στην αλλαγή της χρονιάς. Ωστόσο με το να το σκέφτεσαι και να στεναχωριέσαι δεν βοηθάς την κατάσταση παρά μόνο την επιβαρύνεις. Ήρθε λοιπόν η ώρα να αφοσιωθείς στον στόχο σου χωρίς όμως να πιέζεσαι υπερβολικά. Παρακάτω θα δεις κάποια tips που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις έναν νέο έρωτα μέσα στο 2021.

#1. Πριν βουτήξεις με τα μούτρα στο να ψάξεις να βρεις μια νέα σχέση…θα πρέπει να σκεφτείς κάποια πράγματα για εσένα. Σε αυτές τις μέρες που έμειναν μέχρι να υποδεχτούμε το νέο έτος σκέψου ποια είσαι πραγματικά και τι θα ήθελες από μια σχέση. Το να δώσεις αξία στον εαυτό σου είναι πολύ σημαντικό για να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και να προσελκύσεις κοντά σου θετικούς ανθρώπους.

#2. Βάλε κάποια standards στον εαυτό σου και σε αυτόν που θα ήθελες να έχεις στο πλευρό σου. Μην δεχτείς τον πρώτο τυχόντα που θα εμφανιστεί μπροστά σου και συνειδητοποίησε την αξία σου ώστε να ξέρεις πως δεν θα συμβιβαστείς εύκολα. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να απορρίπτεις όλες τις περιπτώσεις που σου εμφανίζονται γιατί μερικές φορές η πρώτη εντύπωση δεν είναι η πιο αντιπροσωπευτική. Δώσε 2 και 3 ευκαιρίες στους γύρω σου να σου αποδείξουν πόσο πολύ θέλουν να είναι μαζί σου.

#3. Δημιούργησε το σωστό περιβάλλον στη ζωή σου για να υποδεχτείς μια σχέση. Το να κάθεσαι πάντα μέσα στο σπίτι (τώρα λόγω καραντίνας δεν έχεις πολλές επιλογές αλλά κάποια στιγμή η καραντίνα θα τελειώσει) και να κλαις τη μοίρα σου δεν θα σε βοηθήσει να βρεις το άλλο σου μισό. Το σύμπαν θέλει να νιώθει τη δράση σου. Κάνε χώρο στο κρεβάτι για τον μέλλοντα σύντροφό σου, άδειασε μερικά συρτάρια, και γενικά διαμόρφωσε τη ζωή σου έτσι ώστε να είσαι έτοιμη για τη νέα σου σχέση.

Διαβάστε ακόμα: 5 κινήσεις που κάνει και νομίζει ότι είναι σέξι…ενώ δεν είναι!

4 μαθήματα αγάπης που μας μαθαίνουν ζευγάρια που είναι πάνω από 30 χρόνια μαζί

Τα 10 πράγματα που σιχαίνονται σε μια σχέση οι άντρες…όσο μεγαλώνουν




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα