1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τα 6 πιο συναισθηματικά ζώδια


Άλλοι άνθρωποι λειτουργούξν με την λογική, και άλλοι με το συναίσθημα. Άλλοι θα σου παρουσιάσουν ψύχραιμα τα επιχειρήματά τους – λες και τα έχουν κάνει πρόβα – ενώ κάποιοι άλλοι θα εκραγούν μόλις νιώσουν ότι πιέζονται λίγο παραπάνω. Οι ιδιαίτερα συναισθηματικοί άνθρωποι βρίσκονται παντού γύρω μας, και – ναι – έχουν και τα άστρα μπόλικα πράγματα να πουν για αυτό…

Ιχθείς
Μακράν το πιο συναισθηματικό από όλα τα ζώδια. Οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτόν τον αστερισμό έχουν την τάση να ξεφεύγουν σε έναν δικό τους, φανταστικό κόσμο για να μην αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα. Δεν αντιδρούν καθόλου καλά στο σκάσιμο της φούσκας τους, αλλά αν σε εμπιστευτούν θα σου ανοίξουν κι εσένα την πόρτα.

Καρκίνος
Φουλ συναισθηματικό ζώδιο, και όχι μόνο επειδή εκφράζεται χωρίς ντροπή και αναγνωρίζει τα συναισθήματά του. Ο Καρκίνος είναι φουλ συναισθηματικό ζώδιο επειδή προσπαθεί συνεχώς να εμπνεύσει και τους κοντινούς του ανθρώπους να μιλήσουν για όλα αυτά που νιωθουν. Γνωρίζει πως είναι ευαίσθητος, και το χρησιμοποιεί για να κάνει καλό.

Ταύρος
Μπορεί να φαίνεται αγύριστο κεφάλι, αλλά κατά βάθος είναι ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό άτομο. Δίνει τεράστια σημασία στις αναμνήσεις του, και ψάχνει για ανθρώπους με τους οποίους θα δημιουργήσει ακόμα περισσότερες. Όταν γίνεται αποδέκτης ρομαντικών κινήσεων, όλο του το μέσα λιώνει.

Ζυγός
Οι Ζυγοί δεν ντρέπονται καθόλου να παραδεχτούν πόσο συναισθηματικοί και ρομαντικοί μπορούν να γίνουν. Σε συνδυασμό με την προσωπικότητά τους, έχουν την τάση να γίνονται αρκετά γκράντε όταν θέλουν να κερδίσουν κάποιον, και περιμένουν ανάλογη αντιμετώπιση. Θέλουν να τους κάνεις να χάσουν την γη κάτω απ’ τα πόδια τους.

Σκορπιός
Όπως και ο Ταύρος, φαίνεται σκληρό καρύδι με την πρώτη ματιά. Σε αντίθεση με τον Ταύρο, κάποιος θα καταλάβει ότι είναι ευαίσθητη ψυχή πολύ πιο γρήγορα. Αναγνωρίζει τις μικρές κινήσεις στιγμιαία, και τις εκτιμά πολύ. Αυτό που θέλει είναι ένας άνθρωπος να του προσφέρει ασφάλεια τις στιγμές που νιώθει ευάλωτος.

Λέων
Είναι αθεράπευτα ρομαντικός, κι ας μην το παραδέχεται πάντα. Του αρέσουν οι μεγάλες, ρομαντικές χειρονομίες και είναι ικανός να κάνει πολλά για τους ανθρώπους που αγαπάει. Θυμήσου, “μεγάλες χειρονομίες”. Το κλισέ στις ταινίες με τον τύπο που τρέχει να προλάβει το αεροπλάνο για να πει “Σ’ αγαπώ” μόνο ένας Λέοντας θα μπορούσε να το πετύχει στην κανονική ζωή.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα