1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τα 6 βήματα για να το κρατήσεις χαλαρό


Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που κάποιος δεν θέλει να είναι σε σχέση. Μπορεί να έχει αφοσιωθεί στην δουλειά του, μπορεί να κάνει δουλειά και με τον εαυτό του. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ένα απλό “επειδή δεν θέλει” είναι αρκετό.

Αυτό όμως σημαίνει ότι θα μονάσουμε; Όχι. Και φλερτ μπορούμε να έχουμε, και σεξ μπορούμε να κάνουμε, και εν δυνάμει κάποιου είδους φιλίες με προνόμια μπορούμε να δημιουργήσουμε. Αρκεί να είμαστε ξεκάθαροι με το τι θέλουμε, και να ακολουθούμε τις παρακάτω συμβουλές για να μην βρεθούμε ξαφνικά ερωτευμένοι.

Πρώτο βήμα: Να είσαι ξεκάθαρος
Το ότι εσύ δεν θες κάτι σοβαρό δεν είναι μέντιουμ το άλλο άτομο για να το καταλάβει. Ούτε θα πρέπει να το μαντέψει από την συμπεριφορά σου. Αυτά τα εγκεφαλικά παιχνίδια απλά θα σας κάνουν να ασχολείστε περισσότερο ο ένας με τον άλλο. Ξεκαθάρισε από την αρχή ότι θες κάτι χαλαρό. Αυτό σημαίνει να είσαι ξεκάθαρος και με τον εαυτό σου, όμως. Αν είσαι άτομο της σχέσης και δεν σου βγαίνει το χαλαρό, το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει πολύ.

Δεύτερο βήμα: Ανέβασε τα στάνταρ σου
Αν ο λόγος που αποφάσισες να μην μπλέξεις με κάποιο άτομο αυτή τη στιγμή είναι ότι οι προηγούμενές σου σχέσεις έληξαν άδοξα και αναρωτιέσαι τι πήγε στραβά, ήρθε η ώρα μαζί με την απαραίτητη αυτοκριτική που θα κάνεις, να κάνεις και μια σούμα από τα καλύτερα κομμάτια των παλιών σου σχέσεων. Τα πράγματα που δούλευαν σωστά και που θα ήθελες να έχεις και στις επόμενές σου σχέσεις. Αυτά θα πρέπει να είναι ο πήχης σου.

Τρίτο βήμα: Φλέρταρε
Από την στιγμή που είσαι ειλικρινής, που δεν δημιουργείς φρούδες ελπίδες και που πάντα χρησιμοποιείς προστασία, κανείς δεν σε σταματά από το να γνωρίζεις καινούριο κόσμο, να φλερτάρεις όσο θες και να κάνεις όσο σεξ θέλεις. Αν μη τι άλλο, αυτή η πιο χαλαρή προσέγγιση μπορεί να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις ακόμα περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σου.

Τέταρτο βήμα: Ντύσου και φύγε
Τέλειο το χαλαρό σεξ, λοιπόν, αλλά μην περνάτε και όλη μέρα μαζί. Αν πιστεύεις ότι ένα άτομο είναι καλό για σεξ αλλά με ένα-δυο ραντεβού θα βρίσκεσαι σε αληθινό κίνδυνο να ερωτευτείς, είναι καλύτερα να φύγεις προτού μπλέξεις σε μια κατάσταση που δεν μπορείς (ή, πιο απλά, δεν θέλεις) να διαχειριστείς.

Πέμπτο βήμα: Μην αποκαλύπτεις τα πάντα για τον εαυτό σου
Είναι λογικό πως όσο περισσότερο γνωρίζεις έναν άνθρωπο, τόσο περισσότερο δένεσαι μαζί σου. Και αν θες να το αποφύγεις αυτό, καλό θα ήταν τα άτομα με τα οποία βγαίνεις ή κάνεις σεξ να μην μαθαίνουν όλες τις λεπτομέρειες της ζωής σου.

Έκτο βήμα: Πες όχι στα σιρόπια
Αυτό μπορεί να είναι το δυσκολότερο κομμάτι, επειδή τα σιρόπια είναι όλη η ουσία για μερικούς ανθρώπους. Και δεν λέμε να ελέγξεις μόνο την δική σου παρόρμηση για αγκαλιές μετά το σεξ: Αν βρεθείς ξαφνικά στο κρεβάτι ενός ατόμου που θέλει να κοιμηθείτε αγκαλιά και να σου ψιθυρίσει γλυκόλογα στο αυτί, μάλλον τα θέλω σας δεν συμβαδίζουν αυτή τη στιγμή.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα