1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τα 5 σημάδια που αποδεικνύουν πως έχεις το σύνδρομο του ιππότη στις σχέσεις σου


Πολλές γυναίκες αναρωτιούνται τι κάνουν λάθος και δεν μπορούν να δημιουργήσουν μια όμορφη, υγιή σχέση με διάρκεια. Τον ίδιο ακριβώς προβληματισμό έχουν και πολλοί άνδρες. Μήπως έχεις το σύνδρομο του ιππότη; Δεν έχει σημασία αν είσαι άντρας ή γυναίκα. Το σύνδρομο του ιππότη αφορά όλους τους ανθρώπους που νιώθουν την ανάγκη να σώζουν τους αγαπημένους τους σε κάθε ευκαιρία που θα χρειαστούν (ή όχι) την ανάγκη τους.

Πώς θα καταλάβεις αν έχεις και εσύ αυτό το «σύνδρομο»;

#1. Έχεις την τάση να βρίσκεις συντρόφους που χρειάζονται να τους σώσεις. Για προσπάθησε να θυμηθείς όλες τις σχέσεις που έκανες τα τελευταία χρόνια. Μήπως οι σύντροφοί σου ήταν πάντα άτομα που χρειάζονταν κάποιο είδος βοήθειας; Αν ναι τότε είναι πιθανόν να προσελκύεις στη ζωή σου ανθρώπους με παραπάνω ανάγκες ώστε να νιώθεις την ικανοποίηση ότι τους έσωσες.

#2. Όταν σκέφτεσαι πώς θα ήθελες τον σύντροφό σου φαντάζεσαι έναν ιππότη πάνω σε ένα λευκό άλογο και γενικά έναν σύντροφο πολύ ρομαντικό που θα ακολουθεί όλα τα κλισέ που έχουμε δει σε πολλές αγαπημένες ελληνικές ταινίες.

#3. Νιώθεις ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς τον σύντροφό σου;  Αυτό είναι ένα δείγμα πως βασίζεσαι πολύ πάνω του και τον έχεις εξιδανικεύσει.

#4. Μήπως οι παλαιότερες σχέσεις σου σε είχαν κατηγορήσει πως ήθελες να τους ελέγχεις σε υπερβολικό βαθμό. Αν το έκανες τότε θα πρέπει πρώτα να το αναγνωρίσεις σε εσένα και στη συνέχεια να το βλετιώσεις.

#5. Μήπως στις σχέσεις σου κρύβεις τις αδυναμίες σου και προσπαθείς να μην δείχνεις τις ευαισθησίες σου στον αγαπημένο σου; Το σύνδρομο του ιππότη δημιουργεί αυτή την τάση καθώς νιώθουμε έντονα την ανάγκη να μην πέσουμε στα μάτια του συντρόφου μας.

Διαβάστε ακόμα: 4 λόγοι για τους οποίους νιώθεις δυστυχισμένη στη νέα σου σχέση

Κι όμως ΑΥΤΟ είναι το μυστικό για να δημιουργήσεις μια μακροχρόνια και υγιή σχέση

Πώς να τον αγαπάς για να μην εγκαταλείψει ποτέ τη σχέση σας;




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα