1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τα 5 πράγματα που δεν πρέπει να αμελήσεις να κάνεις με το που χωρίσεις| Fay’s book


Καμία σχέση δεν είναι εύκολη και κανένας χωρισμός δεν είναι ρόδινος. Γι’αυτό και είναι σημαντικό να είσαι σίγουρος όταν χωρίζεις πως πάλεψες αρκετά για να κρατηθεί η σχέση σου υγιής. Αν όμως το γυαλί ράγισε και δεν ξανακολλάει τότε οι χωριστοί δρόμοι είναι ίσως το ιδανικό σενάριο για να μπορέσετε και οι δύο να προχωρήσετε παρακάτω στη ζωή σας.

Τι πρέπει να κάνεις όμως οπωσδήποτε με το που χωρίσεις;

#1. Επικεντρώσου στην υγεία της ψυχής και του σώματός σου- Πρωταρχική σημασία τώρα έχει το να νιώσεις καλά ψυχικά και σωματικά ώστε να μπορέσεις στο μέλλον να μπεις σε μια νέα σχέδη χωρίς να κουβαλάς προβληματισμούς του παρελθόντος. Κάνε διαλογισμό, ξεκίνα γυμναστική και πρόσεξε περισσότερο τη διατροφή σου.

#2. Ξεκίνα ψυχανάλυση- Αν ο χωρισμός ήρθε μετά από χρόνια σχέσης τότε καλό θα ήταν να κάνεις ψυχοθεραπεία για να νιώσεις καλύτερα και πιο ήρεμη μέσα σου.

#3. Εμπιστεύσου τους φίλους σου- Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να στηριχθείς στους φίλους σου σε αυτές τις δύσκολες ώρες. Είναι επίσης μια καλή περίοδος να δοκιμάσεις τους φίλους σου και να δεις ποιοι είναι πραγματικά στο πλευρό σου.

#4. Φρόντισε την εικόνα σου – Η έλλειψη προσοχής στον εαυτό μας είναι ένας από τους λόγους που οδηγούμαστε σε έναν χωρισμό. Παύουμε να σκεφτόμαστε την εξωτερική μας εμφάνιση, παίρνουμε βάρος, αμελλούμε την περιποίησή μας και σιγά σιγά χάνουμε την αυτοπεποίθησή μας. Ήρθε η ώρα να επικεντρωθείς σε εσένα και προσπάθησε να αποκτήσεις κάποιες ρουτίνες ομορφιάς που θα τις έχεις στη συνέχεια για όλη σου τη ζωή.

#5. Βρες ομάδες στήριξης – Συζήτησε το πρόβλημά σου με άτομα που ξέρεις ότι έχουν βιώσει παρόμοιες καταστάσεις. Μπορείς να βρεις online πολλές ομάδες που θα σε στηρίξουν και θα σε βοηθήσουν να σταθείς και πάλι στα πόδια σου.

Διαβάστε περισσότερα:

5+1 πράγματα που αν τα κάνεις θα σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή

Τα σημάδια που θα παρατηρήσεις στη σχέση σου μόνο αν είναι 100% υγιής!

Ραντεβού μετά τα 40; Ποιες είναι οι προειδοποιήσεις που δεν πρέπει να αγνοήσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα