1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τα 5 ζώδια που πάντα ξέρουν τι κάνουν


Κάποια άτομα έχουν την δύναμη να είναι πάντα προετοιμασμένοι. Να προγραμματίζουν την ζωή τους, και μετά να τηρούν αυτό το πρόγραμμα. Να καταφέρνουν ό,τι βάζουν με το μυαλό τους. Και, σίγουρα, μέσα σε αυτούς υπάρχουν και μπόλικοι που η φιλοσοφία τους είναι πως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Και, όπως είναι λογικό, το ζώδιο παίζει και εδώ τον ρόλο του. Για να δούμε, λοιπόν, ποια είναι αυτά τα ζώδια που πάντα – για καλό ή για κακό – ξέρουν τι κάνουν…

Δίδυμοι
Αυτό το ζώδιο μπορεί να φαίνεται πως είναι σούπερ αυθόρμητο και διατεθειμένο να πάει με τα νερά του καθενός. Στην πραγματικότητα, αυτό το ζώδιο έχει πάντα έναν ξεκάθαρο στόχο στο κεφάλι του, και δουλεύει για να τον πετύχει. Και, ναι, η ηθική των Διδύμων είναι ολίγον γκρίζα, άρα δεν ξέρουμε τι στόχους μπορεί να έχει ανά πάσα στιγμή. Αυτό που τον σώζει είναι ο πρόσχαρος χαρακτήρας του, που σπάνια θα κινήσει υποψίες.

Παρθένος
Φυσικά και αυτό το ζώδιο οργανώνει τα πάντα και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Αν όχι ο Παρθένος, τότε ποιος; Λατρεύει να έχει τον έλεγχο σε κάθε κατάσταση, και αντιπαθεί τους παρορμητικούς ανθρώπους. Στις παρέες του, θα τον δεις να αναλαμβάνει (όχι και τόσο ανεπίσημα, όλοι του το αναγνωρίζουν) τον ρόλο της “μαμάς”.

Σκορπιός
Τι σκοπούς έχει ένας Σκορπιός; Μάλλον σεξουαλικούς, ή αιματηρούς, αν πιστέψουμε τα κλισέ. Κι όμως, υπάρχει και μια τρίτη επιλογή, που ο κόσμος συχνά ξεχνάει για τους Σκορπιούς: Αυτό που θέλει κατά βάθος είναι μια ήρεμη ζωή. Όσους ανθρώπους κι αν χρειαστεί να βάλει κάτω λεκτικά ή συναισθηματικά, αν νιώσει πως η ηρεμία του απειλείται.

Αιγόκερως
Εδώ δεν έχουμε πολλά να πούμε. Οι Αιγόκεροι αρχίζουν να σχεδιάζουν το μέλλον τους από την στιγμή που αποκτούν συνείδηση του εαυτού τους, και δεν ξεφεύγουν ποτέ από το μονοπάτι τους. Αιγόκεροι, οι πιο σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι του πλανήτη. Αυτοί με τις πιο καλά σφιγμένες παροπίδες, επίσης.

Υδροχόος
Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει στο κεφάλι ενός Υδροχόου, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: Όλα συνδέονται. Οι Υδροχόοι είναι ζωντανές, κινούμενες θεωρίες συνωμοσίας που δεν σταματούν ποτέ να κάνουν συνδέσεις μεταξύ προσώπων, καταστάσεων, ιδεών και – κυρίως – στόχων. Οι προθέσεις τους είναι συνήθως καλές. Οι μέθοδοί τους, όμως; Τουλάχιστον ανορθόδοξες.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα