1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τα 4 πράγματα για τα οποία δεν πρέπει να συμβιβαστείς στη σχέση σου


Όλες οι σχέσεις έχουν τις δυσκολίες τους και όλες οι σχέσεις περνάνε από 40 κύματα (εκτός λίγων εξαιρέσεων). Αυτό που βοηθάει ώστε να μπορείς να είσαι ήρεμη στη ζωή σου και να έχεις μια υγιή σχέση είναι να ξέρεις πότε να λες ναι στον αγαπημένο σου και πότε να μην ρίχνεις νερό στο κρασί σου.

Ποια είναι λοιπόν τα 4 πράγματα για τα οποία δεν θα πρέπει να συμβιβάζεσαι;

#1. Τα όνειρά σου και τους στόχους σου
Αν κάποιος σου πει πως αυτό που σκέφτεσαι να πετύχεις δεν σου ταιριάζει, μην το δεχτείς και μην το ασπαστείς κι εσύ. Μπορείς να πετύχεις σπουδαία πράγματα και να μην δέχεσαι κανέναν να σου λέει πως τα όνειρά σου είναι πολύ μεγάλα.

#2. Tις αξίες σου
Οι αξίες σου πρέπει να μένουν πάντα σταθερές όποιον άντρα και αν έχεις δίπλα σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να παραμείνεις ευτυχισμένη σε μια σχέση.

#3. Το όραμά σου για το μέλλον
Αν θέλεις οπωσδήποτε να κάνεις δύο παιδιά και να ζήσεις στην επαρχία και ο αγαπημένος σου θέλει να ζει στην πόλη χωρίς παιδιά, τότε εκεί θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως δεν ταιριάζετε. Δεν έχει νόημα να είναι ο ένας από τους δύο δυστυχισμένος προκειμένου να είστε μαζί. Προσπαθήστε να βρείτε μια λύση που να ικανοποιεί και τους δύο σχετικά με το πού θα μείνετε αλλά στο θέμα των παιδιών καλό θα είναι να είσαι ανένδοτη σχετικά με τα θέλω σου.

#4. Την οικογένειά σου και τους φίλους σου
Η οικογένεια και οι φίλοι μας είναι το στήριγμά μας σε κάθε δύσκολη στιγμή της ζωής μας. Είναι σημαντικό λοιπόν να μην τους χάσεις επειδή ο σύντροφός σου δεν τους συμπαθεί. Πάτα πόδι και αν το δεχτεί καλώς. Αν όχι…ίσως ήρθε η ώρα να τραβήξετε χωριστούς δρόμους.

Διαβάστε ακόμα: Νιώθεις ότι η σχέση σου σοβαρεύει; Δες ποια θέματα πρέπει να συζητήσεις με τον καλό σου!

Τα 10 πράγματα που δεν ξεχνάνε ποτέ να κάνουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια

Οι πιο ωραίες συμβουλές για να δώσεις σε ένα ζευγάρι που ετοιμάζεται να παντρευτεί




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα