1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τα 4 μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες που βρίσκονται σε μια μακροχρόνια σχέση


Όπως έχουμε πει ξανά και ξανά σε παλαιότερα άρθρα, καμία σχέση δεν είναι εύκολη. Για να υπάρχει ισορροπία και υγεία σε μια σχέση θα πρέπει να τα δύο μέλη της σχέσης να προσπαθούν το ίδιο. Ωστόσο ο μεγαλύτερος φόρτος συνήθως πέφτει στη γυναίκα που προσπαθεί πολύ περισσότερο να διατηρήσει μια σχέση σε υγιή επίπεδα.

Γυναίκες που βρίσκονται σε μακροχρόνιες σχέσεις τείνουν να κάνουν και αυτές με την πάροδο των χρόνων κάποιους λάθος χειρισμούς στη σχέση τους. Ποια είναι αυτά τα tips που πρέπει να ξέρεις, να αναγνωρίσεις και να βελτιώσεις στη σχέση σου;

#1. Σταματάς να βρίσκεις χρόνο για εκείνον- Τα πρώτα χρόνια της σχέσης σας πάντα αφιέρωνες χρόνο σε εκείνον και περνούσατε χρόνο οι δυο σας. Πλέον νιώθεις την ανάγκη να μένεις μόνη σου, να παρακολουθείς τις αγαπημένες σου σειρές μόνη σου και να μην δίνεις στη σχέση του τον χρόνο που της χρειάζεται για να παραμείνει υγιής.

#2. Σταματάς να νιάζεσαι για την εμφάνισή σου μέσα στο σπίτι- Πλέον κυκλοφορείς με ρόλει στα μαλλιά, με κρέμα αποτρίχωσης στο μουστάκι και με τις πιο «άσχημες» πυτζάμες σου. Πίστεψέ με αν αρχίσεις να προσέχεις λίγο παραπάνω την εμφάνισή σου μέσα στο σπίτι πολλά πράγματα θα αλλάξουν στη σχέση σου.

#3. Του μιλάς πάντα με νεύρα και ένταση- Νιώθεις μονίμως εκνευρισμένη μαζί του. Δυστυχώς αυτό για να αλλάξει θα πρέπει να περάσει καιρός, να επικοινωνήσετε όλα σας τα προβλήματα και να σταματήσεις να νιώθεις θυμωμένη μαζί του.

#4. Τον προσβάλλεις μπροστά στην οικογένειά του και στους φίλους του- Παρόλο που ατα φύλα εξισώνονται όσο περνάνε τα χρόνια, οι άντρες συνεχίζουν να θέλουν να νιώθουν ως τα αρσενικά Α της οικογένειας. Το να τονώνεις που και που την αυτοπεποίθησή του μόνο σε καλό μπορεί να σου βγει.

Διαβάστε ακόμα: 5 σημάδια που δείχνουν πως εσύ κάνεις κουμάντο στη σχέση σας (και πώς να επαναφέρεις την ισορροπία)

6 ιδέες για ραντεβού στο σπίτι με τον αγαπημένο σου!

5 πρωινές συνήθειες που πρέπει να αποκτήσεις για μια πιο υγιή και δυνατή σχέση




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα