1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Τα 4 ζώδια που πολεμάνε για τη σχέση μέχρι τέλους

Καρκίνος

Σιγά που θα έλειπες εσύ από αυτήν τη λίστα. Σου αρέσει να φροντίζεις, να βοηθάς, να κλείνεις πληγές εκεί που άλλοι τις ξύνουν. Μπράβο σου. Κοίτα όως λίγο και τον εαυτό σου. Ενδιαφέρεσαι περισσότερο για την ευτυχία των άλλων, παρά για τη δική σου ψυχική κατάσταση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο μπλέκεις πάντα με τους λάθος ανθρώπους· ή έστω αυτούς που δεν είναι κατάλληλοι για εσένα. Δεν έχεις την ικανότητα να χωρίσεις κάποιον, ειδικά όταν νιώθεις ότι σε χρειάζεται. Δε θέλεις να παρατήσεις κάποιον στον οποίο μπορείς να προσφέρεις γενναιόδωρα την τρυφερή σου καρδιά.

Ανησυχείς πολύ για το τι θα κάνουν χωρίς εσένα, είτε ξέρεις ότι θα είναι καλά χωρίς τη βοήθειά σου και, αν είναι δυνατόν, δεν αναρωτιέσαι αν θα είσαι εσύ καλά. Μένεις για καιρό επειδή νομίζεις ότι αυτό είναι το σωστό· νιώθεις ότι είσαι υποχρεωμένος να βοηθάς.

Λέων

Είσαι ξεροκέφαλος. Δε θέλεις για κανέναν λόγο να παραδεχτείς ότι κάνεις λάθος. Σιχαίνεσαι την ιδέα του να αφήνεις κάτι πίσω σου από τη στιγμή που έχεις επενδύσει σε αυτό, ακόμη κι αν δεν πήγε καλά. Σιχαίνεσαι την πιθανότητα ότι έχεις σπαταλήσει τόσο χρόνο σε μία λάθος σου επιλογή.

Φυσικά δεν μπορείς να δεχτείς ότι ένας Λέοντας θα τα παρατήσει. Θεωρείς ότι είσαι μαχητής. Για αυτό θα κα΄νεις τα πάντα που περνούν από το χέρι σου για να κάνεις μία κακή αντικειμενικά σχέση να δουλέψει. Θα κάνεις θυσίες. Θα προσπαθήσεις. Θα κανεις τα πάντα για να περισώσεις ότι απέμεινε. Ωστόσο, τελικά, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις πια. Η αληθινή αγάπη απαιτεί τόσο προσπάθεια, βγαίνει φυσικά.

Ζυγός

Βλέπεις πάντα την καλή πλευρά τον ανθρώπων. Είσαι ευγενικός και συγχωρείς εύκολα τους ανθρώπους. Δίνεις και δέυτερες ευκαιρίες, όχι επειδή είσαι αδύναμος, αλλά επειδή πιστεύεις πραγματικά ότι οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν. Να μάθουν από τα λάθη τους και να γίνουν καλύτεροι.

Δυστυχώς, μερικές φορές παραείσαι καλός. Κάποιες φορές δίνεις πολλές, πάρα πολλές, ευκαιρίες. Αφήνεις τους ανθρώπους να σε εκμεταλλεύονται, επειδή πιστεύεις ότι έτσι είανι η ζωή. Πιστεύεις ότι θα υπάρξει καλό τέλος, ότι η σχέση σου θα καταλάβει τελικά το λάθος της και θα σου φερθεί όπως σου αξίζει. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι μερικές σχέσεις απλώς δεν δουλεύουν. Και δυστυχώς, η δική σου ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Σκορπιός

Δένεσαι εύκολα. Από τη στιγμή που θα ερωτευτείς κάποιον, δε θέλεις να φύγει ποτέ από τη ζωή σου. Θέλεις να μείνει για πάντα, όποιο κι αν είναι το κόστος. Παίρνεις πολύ σοβαρά τις σχέσεις, αφού δεν κάνεις και συχνά, με αποτέλεσμα να μένεις με τον λάθος άνθρωπο και να μην το καταλαβαίνεις.

Είσαι ο τύπος ανθρώπου που ερωτεύεται την ιδέα του έρωτα, γι’ αυτό δε δέχεσαι ότι μία σχέση σου δε δουλεύει. Σε σκοτώνει όταν συνειδητοποιείς ότι πρέπει να χωρίσεις. Συνεχίζεις να υποκρίνεσαι ότι θα φτιάξουν τα πράγματα, ενώ μέσα σου ξέρεις ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση αυτό να συμβεί.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα