1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Τα 3 ζώδια που κάνουν το πιο πρόστυχο σεξ

Θα συμφωνήσουμε ότι το ωραίο σεξ είναι διαφορετικό για κάθε ζώδιο και ότι κάθε ζώδιο έχει τη χάρη του και την τσαχπινιά του. Ωστόσο, υπάρχουν τρία ζώδια που με σημαία τους το πάθος, εργάζονται σκληρά και δε θα ησυχάσουν αν δεν τελειώσεις κι εσύ.

Σκορπιός

Αδύνατο να έλειπε ο Σκορπιός από αυτήν εδώ τη λίστα. Χρόνια τώρα, ο Σκορπιός έχει τη φήμη του πιο καυτού ζωδίου, όχι άδικα. Είναι διατεθειμένος να εξερευνήσει καινούριος τρόπους ώστε να απολαμβάνει το σεξ, από πειραματισμούς με θεματική τον σαδομαζοχισμό μέχρι το παιχνίδι ρόλων και τα σέξι μηνύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το συναίσθημα και το πάθος του βγαίνουν ενστικτωδώς, και το πιο σημαντικό, καταλαβαίνει τι θέλει ο σύντροφός του χωρίς να του το πει. Δε βαριέται ποτέ να κάνει σεξ, είναι διαθέσιμος 24/7 και θα βρει αντοχές για να κάνει σεξ περισσότερες από μία φορά την ημέρα. Με τον Σκορπιό παρτενέρ, θα διευρύνεις τους σεξουαλικούς σου ορίζοντες. Φρόντιζε να τρως δυναμωτικά φαγητά γιατί έχει σκο(ρ)π(ι)ό του να σε ξεζουμίσει.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που αγαπά την άνεση και τις πολυτέλειες· αυτό είναι αλήθεια. Ξέρεις όμως γιατί θέλει την βολή του; Όταν έρθει η ώρα να κάνει σεξ, θέλει να είναι γεμάτος ζωντάνια, κι από μοσχάρι να γίνει ένας πραγματικός ταύρος. Θα διακοσμήσει τον χώρο με αρωματικά αφροδισιακά κεριά που βρήκε σε sex shop και υπόσχονται αξέχαστες στιγμές, θα αγοράσει λάδι μασάζ, και στα μεγάλα κέφια θα φροντίσει να υπάρχουν σατέν σεντόνια. Έπειτα, θα φροντίσει να σου διεγείρει όλες σου τις αισθήσεις –και κυρίως την αφή- με σκοπό να σου μείνει αξέχαστος. Και ξέρεις τι; Θα σου μείνει. Το σκηνικό θα είναι βγαλμένο από αισθησιακή ταινία με καλλιτεχνικές ανησυχίες.

Ζυγός

Περίμενες ότι η Αγία Τριάδα των σεξουαλικών ζωδίων περιλαμβάνει και τον Ζυγό; Ίσως και να μην τον περίμενες. Ο Ζυγός, αν θέλεις να ξέρεις, έχει κυβερνήτη του την Αφροδίτη. Γνωρίζεις τι συμβαίνει όταν ένα ζώδιο έχει κυβερνήτη του την Αφροδίτη; Φερομόνες διαχέονται στον αέρα. Είναι ταυτόχρονα στοργικός και περιποιητικός, και θα βάλει σε προτεραιότητα την ευχαρίστηση του συντρόφου του. Του αρέσει να φλερτάρει, οπότε έχε στο νου σου ότι θα σε κάνει να γελάσεις από τα σεξουαλικά κομπλιμέντα που θα σου κάνει. Αυτό του το χαρακτηριστικό τον καθιστά κατάλληλο για παιχνίδια ρόλων, αλλά και ανοιχτό σε πειραματισμούς. Τη μία μέρα θα γυρίσεις σπίτι και θα τον αντικρύσεις με τα πιο κίνκι εσώρουχα που βρήκε online και την άλλη θα μπεις στο υπνοδωμάτιο το οποίο θα έχει μετατραπεί σε δωμάτιου του Πρίαμος Hotel.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα