1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Συνταγες

Τα φετινά Χριστούγεννα μαθαίνουμε τα μυστικά των εορταστικών συνταγών από τους experts, Ντίνα Νικολάου και Αλέξανδρο Συνγκιρίδη


Φέτος τις γιορτές το Public μας θυμίζει ότι το μεγαλύτερο δώρο είναι να μοιράζεσαι στιγμές και αναμνήσεις με αγαπημένα πρόσωπα! Γι’ αυτό και το κατάστημα Public Golden Hall σε συνεργασία με τη Miele μας προσκαλούν στα XMAS Cooking Sessions, μια σειρά από ξεχωριστά μαθήματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής που θα μας αποκαλύψουν όλα τα μυστικά των εορταστικών συνταγών, βοηθώντας μας να μοιραστούμε υπέροχες γεύσεις με τους δικούς μας ανθρώπους!

Από τις 20 έως και τις 30 Δεκεμβρίου, με μια σειρά από 5 διαφορετικές μαγειρικές εμπειρίες στην κουζίνα της Miele στο Public Golden Hall, θα μάθουμε από τη Chef Ambassador της Miele, Ντίνα Νικολάου, αλλά και από τον Chef της Miele, Αλέξανδρο Συνγκιρίδη, μυστικά για γλυκά και αλμυρά εορταστικά πιάτα που θα δοκιμάσουμε και θα λατρέψουμε εμείς και οι δικοί μας άνθρωποι:

Πρόγραμμα εκδηλώσεων:

%cf%84%ce%b1-%cf%86%ce%b5%cf%84%ce%b9%ce%bd%ce%ac-%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%8d%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%b1%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b10

· Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, ώρα 18.00-20.00 Xmas Cooking Sessions Christmas Treats

Ο Chef της Μiele, Αλέξανδρος Συνγκιρίδης, ετοιμάζει μελομακάρονα με mousse σοκολάτας για μικρούς και μεγάλους!

· Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, ώρα 18.00-20.00 Xmas Cooking Sessions Let’s choose to be a hero

Σε συνεργασία με την οργάνωση Choose Life, ετοιμάζουμε για καλό σκοπό gingerbread cookies μαζί με τον Chef της Miele Αλέξανδρο Συνγκιρίδη!

· Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, ώρα 18.00-20.00 Xmas Cooking Sessions A special cake for a special year

Ο Chef της Μiele Αλέξανδρος Συνγκιρίδης αποκαλύπτει τα μυστικά για την πιο απολαυστική Βασιλόπιτα Carrot Cake!

· Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, ώρα 18.00-20.00 Xmas Cooking Sessions Spread Happiness & Taste

Ο Chef της Μiele Αλέξανδρος Συνγκιρίδης προτείνει ιδέες για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι!

· Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου, ώρα 18.00-20.00 Xmas Cooking Session Let’s Dina Together

Η Chef Ambassador της Miele, Ντίνα Νικολάου ετοιμάζει εύκολα και γρήγορα finger food για aperitif

Με τίτλο “Let’s Choose to be a Hero”, η εκδήλωση της Τετάρτης 22 Δεκεμβρίου είναι αφιερωμένη στην οργάνωση Choose Life, που ιδρύθηκε από την οικογένεια του Δημήτρη Λόη, για την καταπολέμηση ασθενειών που σχετίζονται με το αίμα, αλλά και για τη θεραπεία και την ανακούφιση των δεινών των ασθενών και των οικογενειών τους.

Μαγειρεύοντας, θα μάθουμε και θα προωθήσουμε τα μηνύματα και τον στόχο της οργάνωσης, ενώ θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε πως μπορούμε να γίνουμε δότες μυελού των οστών. Όσοι το επιθυμούμε, μπορούμε να εγγραφούμε για δωρεάν παραλαβή στο σπίτι ενός ειδικού kit από το Κέντρο Ενημέρωσης και προσέλκυσης εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ-Χάρισε Ζωή).


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα