1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Τα πιο τονωτικά σνακ για να… βγάλουμε τη μέρα


Αποξηραμένα φρούτα

Έχουν την ενέργεια που χρειαζόμαστε, την γλύκα που λαχταράμε και την ποικιλία γεύσεων για να μην τα βαριόμαστε ποτέ. Ακριβώς γι’ αυτό, μη μείνετε στα κλασικά αποξηραμένα δαμάσκηνα και βερίκοκα, αλλά δοκιμάστε και πιο εξωτικά φρούτα, από παπάγια και ανανά μέχρι φράουλες και χουρμάδες ή κράνα. Απλώς δεν πρέπει να το παρακάνουμε: Περίπου οκτώ κομμάτια αποξηραμένων φρούτων είναι ό,τι πρέπει για να «κάμψουμε» τη λιγούρα ανάμεσα στα γεύματα.

Smoothies

Απόλαυση δεν είναι μόνο κάτι που τρώγεται – μπορεί και να πίνεται: Ένα ωραιότατο smoothie μπανάνας για παράδειγμα θα σας φτιάξει τη γεύση και θα ικανοποιήσει το στομάχι σας μέχρι το επόμενο γεύμα. Δοκιμάστε να φτιάξετε υγιεινό smoothie αναμειγνύοντας στο μπλέντερ ένα ποτήρι γάλα χαμηλών λιπαρών με μια μπανάνα, ένα κουταλάκι μέλι και μια κουταλιά κακάο σε σκόνη. Το αποτέλεσμα είναι δροσιστικό, χορταστικό και light.

Σοκολάτα… χωρίς τύψεις

Η αγαπημένη λιχουδιά μικρών και μεγάλων δεν είναι απαγορευμένη: Τα προϊόντα σοκολάτας της Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ μας δίνουν πολλές επιλογές για να νικήσουμε τις υπογλυκαιμίες μέσα στη μέρα χωρίς να επιβαρυνθούμε με πολλές θερμίδες. Σοκολάτα ή μίνι σοκολατάκια bitter ή γάλακτος, με αμύγδαλα ή χωρίς, με γέμιση πορτοκάλι ή πραλίνα, με γεύση cappuccino ή φράουλα είναι οι προτάσεις της εταιρίας Γιώτης και των Sweet & Balance για σοκολατένια σνακ με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαιμικό φορτίο. Επιπλέον, δεν έχουν γλουτένη και περιέχουν stevia. Τέσσερα τετραγωνάκια από την πλάκα Σοκολάτα Βitter 100γρ. αποδίδουν μόλις 80 θερμίδες και τα μίνι σοκολατάκια ακόμη λιγότερες, χωρίς να μας στερούν τη γεύση. Όλες οι σοκολάτες Sweet & Balance έχουν διακριθεί με το βραβείο ανώτερης γεύσης από τον οργανισμό iTQi, αποδεικνύοντας ότι η απόλαυση μπορεί να είναι μέρος μίας ισορροπημένης διατροφής. 

Γιαούρτι με ξηρούς καρπούς

Ένα κυπελλάκι γιαουρτιού χαμηλών λιπαρών μας επιβαρύνει με 100 θερμίδες περίπου και προκαλεί το αίσθημα του κορεσμού για αρκετή ώρα, ενώ μια χούφτα ξηρών καρπών του χαρίζουν περισσότερη γεύση και μας δίνουν μια σειρά βιταμινών και αντιοξειδωτικών, εξαιρετικά χρήσιμων για τον οργανισμό μας.

Μπάρες δημητριακών

Εξαιρετική λύση για να έχετε μαζί σας στον δρόμο ή στη δουλειά ένα σνακ που τρώγεται εύκολα, χωρίς να απαιτεί σκεύη ή προετοιμασία, οι μπάρες δημητριακών δίνουν την απαραίτητη δόση πρωτεΐνης και φυτικών ινών και χαρίζουν ενέργεια, βοηθώντας επιπλέον το στομάχι να απαλλαγεί από περιττά υγρά. Δοκιμάστε τις μπάρες δημητριακών Sweet & Balance με Μέλι-Κανέλα, με Κράνμπερι και με Σοκολάτα, που έχουν μόνο 84 θερμίδες ανά μερίδα, ενώ είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, έχουν stevia αντί ζάχαρης και δεν περιέχουν γλουτένη. 


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα