1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τα πιο σεξουαλικά απελευθερωμένα ζώδια


Κάποιοι άνθρωποι έχουν πολύ ξεκάθαρα όρια στο κρεβάτι. Για πάρα πολλούς άντρες, αλλά και για πολλές γυναίκες, για παράδειγμα, η πίσω πόρτα μένει πάντα κλειστή στο σεξ. Για πολλούς ανθρώπους τα αυτιά, τα πόδια και ό,τι άλλο φετίχ μπορείς να φανταστείς είναι απαγορευτικά, είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να τους κάνεις να χάσουν την ερωτική τους διάθεση.

Παράλληλα, υπάρχουν και άνθρωποι που με το καλημέρα μπορούν να σου γλείψουν την μασχάλη. Αυτό είναι ένα κείμενο για τέτοιους ανθρώπους. Ή μάλλον για τέτοια ζώδια.

Σκορπιός
Τον βάζουμε πρώτο επειδή θέλουμε να τον βγάζουμε από την μέση. Προφανώς και κάθε φορά που το θέμα περιστρέφεται γύρω από ζώδια και σεξ, ο Σκορπιός μπαίνει πάντα πρώτος. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να κάνει πάνω στο σεξ, και δεν έχει ούτε ιδιαίτερα μεγάλες απαιτήσεις ως προς το με ποιον το κάνει. Όσο πιο βρώμικο και άρρωστο είναι το σεξ, τόσο πιο ικανοποιημένος είναι ο μέσος Σκορπιός. Οκέι, πάμε στα πιο αναπάντεχα τώρα.

Κριός
Ναι, ξέρουμε ότι ο Κριός είναι ζώδιο ιδιαίτερα αυθόρμητο. Που σημαίνει ότι αν βάλεις και τον θάνατο των αναστολών που σου προκαλεί ο κατάλληλος σύντροφος (ή το κατάλληλο μέρος, ή η κατάλληλη διάθεση), οι Κριοί λίγο-πολύ θα σου απαντήσουν ένα ενθουσιώδες «ναι» σε κάθε τρελή ιδέα που θα τους προτείνεις. Προσοχή, όμως: Δεν γουστάρουν την επανάληψη, βαριούνται εύκολα. Συνεπώς αν κάθε φορά που το κάνετε μοιάζει με φετιχιστικό πορνό, η ερωτική σας ζωή θα στερέψει αρκετά γρήγορα.

Καρκίνος
Ωπ. Σε πιάσαμε. Σίγουρα δεν περίμενες το πιο ζουζούνι και γλυκούλι ζώδιο να αράζει φορώντας δερμάτινο φίμωτρο ανάμεσα σε Σκορπιούς και δαίμονες. Κι όμως, όχι μόνο το φοράει, αλλά ξέρει και να το χρησιμοποιεί… με το κατάλληλο άτομο. Γενικά, μια πολύ καλή ένδειξη ότι ένας Καρκίνος ξεκίνησε να σε βάζει και στην καρδιά του (εκτός απ’ το κρεβάτι του) είναι ότι το σεξ σας έχει ανέβει δυο-τρία επίπεδα αρρώστιας. Και δεν αστειευόμασταν με το φίμωτρο: Οι αγαπησιάρικές του τάσεις, στο κρεβάτι μεταφράζονται ως υποτακτικές.

Τοξότης
Τι λέγαμε για τον Κριό; Πάνω-κάτω τα ίδια, αλλά με πολλή περισσότερη συνειδητοποίηση της φάσης τους. Επειδή ο Τοξότης δεν θα είναι απλώς χαρούμενος να δοκιμάσει κάτι καινούριο στο σεξ, αλλά θα το αναζητήσει. Και η επανάληψη δεν τον χαλάει καθόλου· πιστεύει πως αν κάτι λειτουργεί, δεν θέλει άλλο πείραγμα. Για τους Τοξότες έχει πάντα σημασία το ταξίδι, αλλά μη τολμήσεις να μην τους πας στον προορισμό.

Υδροχόος
Βλέπει το σεξ σαν μορφή επικοινωνίας. Αυτό σημαίνει δύο πράγματα: Είναι ψημένος για το οτιδήποτε, επειδή θα γνωρίσει περισσότερα για εσένα μέσα από τις προτιμήσεις σου. Αλλά επίσης δε θα μπορείς να σταματήσεις να νιώθεις ότι κάνεις σεξ με κάποιον που δεν σε αισθάνεται ακριβώς, αλλά περισσότερο σε παρατηρεί. Ίσως να κρατά και σημειώσεις στο μυαλό του.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα