1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Τα ΝΕΑ του αγρότη 7/7/2021 : ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ – ΕΣΠΑ προγράμματα

τα-νεα-του-αγρότη-7-7-2021-οπεκεπε-πληρωμεσ

Τα ΝΕΑ του αγρότη 7/7/2021 : ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ – ΕΣΠΑ προγράμματα  – Ποσά και δικαιούχοι.

Αγροτικές ειδήσεις: Το ποσό των 10.758.621,78 ευρώ σε 3.926 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους πλήρωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr) από τις 10 έως τις 17 Ιουνίου 2021.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafima.gr

Οι πληρωμές αφορούν την καταβολή της συνδεδεμένης ενίσχυσης στους αιγοπροβατοτρόφους και βοοτρόφους, καθώς και μέτρα και δράσεις του ΠΑΑ όπως επενδυτικά προγράμματα, κομφούζιο, προγράμματα ελαιουργικών φορέων, δασώσεις, μέτρο «Συνεργασία, αυτόχθονες φυλές κ.ά.

Δείτε αναλυτικά το αρχείο των πληρωμών εδώ.

Τα ΝΕΑ του αγρότη 7/7/2021 : ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ – ΕΣΠΑ προγράμματα – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Εκδόθηκε η 7Κ/2021 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν σαράντα τεσσάρων (144) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα ΚΕΠ των ΟΤΑ Α΄ Βαθμού.

Τα Φ.Ε.Κ. της προκήρυξης διατίθενται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 5 Ιουλίου 2021 ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 20 Ιουλίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.ΑΣΕΠ

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της προκήρυξης).

Κοινωνικός Τουρισμός: Συνεχίζονται οι αιτήσεις – ΑΣΕΠ προκηρύξεις

Στεγαστικό επίδομα φοιτητών – ΟΑΕΔ θέσεις εργασίας

Μάθε αν δικαιούσαι το επίδομα παιδιού Α21 ΟΠΕΚΑ – ΕΦΚΑ εισφορές : Όλα τα ΝΕΑ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα