1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τα μεγαλύτερα «DO» που πρέπει να ακολουθήσεις για μια πετυχημένη σχέση


Όλοι μας θέλουμε να έχουμε ευτυχισμένες σχέσεις και έτσι είναι σημαντικό να καταλάβουμε πως για να έχουμε τη σχέση των ονείρων μας θα πρέπει να το παλέψουμε. Ποια είναι τα «DO» που πρέπει να ακολουθήσεις στη σχέση σου ώστε να καταφέρεις να βρεις την ευτυχία;

#1. Κάνε κοπλιμέντα στον αγαπημένο σου όταν είστε μόνοι σας αλλά κυρίως όταν είστε μπροστά σε κόσμο. Όσο περισσότερο μιλάς στους γύρω σου με θετικά λόγια για τον καλό σου τόσο πιο εύκολο θα σου είναι να νιώσεις ευγνωμοσύνη για τον άνθρωπο που έχεις στη ζωή σου.

#2. Μην κάνεις αστεία που προσβάλουν τον αγαπημένο σου, μπροστά σε τρίτους. Είναι διαφορετικό να τον πειράζεις και διαφορετικό να τον κοροιδεύεις και πρέπει να καταλάβεις ποια είναι η διαφορά σε αυτές τις δύο έννοιες.

#3. Δείξε τη συμπαράστασή σου στον αγαπημένο σου σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά του.

#4. Προσπάθησε να έχεις δικά σου χόμπι και ενδιαφέροντα και μην ακολουθείς τα χόμπι του αγαπημένου σου χωρίς να σε ενδιαφέρουν πραγματικά.

#5. Στέλνε μηνύματα τακτικά στον αγαπημένο σου ότι τον σκέφτεσαι και δείξε ενδιαφέρον για το πώς περνάει τη μέρα του.

#6. Μην αφήνεσαι όσα χρόνια και αν περάσουν. Ακόμα και αν είστε μόνο οι δύο σας στο σπίτι δώσε βάση στο πώς εμφανίζεσαι μπροστά του, πρόσεξε την εμφάνισή σου, ντύσου όμορφα, βάψου και περιποιήσου τον εαυτό σου.

#7. Χαιρέτησε τον αγαπημένο σου κάθε φορά που τον βλέπεις. Είτε γυρνάει από τη δουλειά του, είτε από βόλτα, είτε από οπουδήποτε προσπάθησε πάντα να τον χαιρετάς, να τον φιλάς και να τον αγκαλιάζεις.

#8. Μάθε να λες περισσότερα «ναι» στον αγαπημένο σου και να είσαι σίγουρη πως αυτή την αλλαγή θα την εκτιμήσει πολύ.

Διαβάστε ακόμα: 5 tips για να βρεις έναν έρωτα που θα διαρκέσει πολλά πολλά χρόνια!

3 τρόποι για να καταφέρεις να συγχωρέσεις την απιστία

Αυτά είναι τα βασικά συστατικά που χρειάζεται να έχει μία σχέση για να αντέξει στο χρόνο!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα