1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

«Τα μήντια προωθούν την γυναίκα που γέννησε σα να το έβγαλε από το στόμα»


Με αφορμή ανάρτηση της Λάουρα Νάργες στην οποία έδειξε με περίσσιο ρεαλισμό και χωρίς κόμπλεξ πώς είναι το σώμα της μετά τη γέννα, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στον αέρα του «MEGA Καλημέρα» με αλήθειες για το πώς προβάλουν τα μήντια τη γυναίκα μετά την εγκυμοσύνη.

«Έβλεπα φωτογραφίες άλλων γυναικών και έκλαιγα. Έβλεπα μια λεχώνα που ήταν την ίδια περίοδο με εμένα και έλεγα εγώ γιατί όχι. Τα μήντια δεν προωθούν την εικόνα της Λάουρα, προωθούν το μοτίβο της τέλειας γυναίκας, που ήταν μοντέλο και πριν και είναι σαν να το έχει βγάλει από το στόμα. Εγώ στο μαιευτήριο ένιωθα ότι οι γυναίκες ήμασταν έτσι», είπε χαρακτηριστικά.

«Μια μαμά όταν γεννάει, που είναι και σε μια ευάλωτη κατάσταση ξέρετε πόσα μηνύματα δέχεται; Από το περιοδικό που θα της πει “χάστε μέσα σε δύο μήνες τα κιλά της γέννας”, μα δεν γίνεται μέσα σε τόσο λίγο να χάσεις τα κιλά της γέννας. Δέχεται βομβαρδισμό και αυτό που έκανε η Λάουρα ήταν ανακούφιση. Ένα δημόσιο πρόσωπο έχει το θάρρος της γνώμης να βγάλει αυτή τη φωτογραφία και να πει “έχουμε δουλειά μπροστά μας” είναι μια τονωτική ένεση», πρόσθεσε και δε θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.

Δείτε την ανάρτηση της Λάουρα Νάργες:

 


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα