1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Τα θαυμαστά γεγονότα της ζωής του Γέροντος Νεκταρίου Βιτάλη


Ήταν ο χαρισματικός Γέροντας του Λαυρίου. Υπήρξε πολύ ταπεινός, από νεαρή ηλικία και τις ελεύθερες ώρες του διάβαζε θρησκευτικά βιβλία, ενώ είχε άλλα 16 αδέλφια.

Το κοσμικό όνομά του ήταν Βασίλειος, ενώ υπήρξε χαρισματικός από μικρό παιδί. Πλήθος πιστών ταξίδευε από κάθε γωνιά της Ελλάδας καθημερινά για να τον συναντήσει.

Ο λόγος για τον Γέροντα Νεκτάριο Βιτάλη που κοιμήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου του 2018.

Το Πρακτορείο Ορθοδοξία, σας παρουσιάζει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα με τα θαυμαστά γεγονότα του Κτήτορος του Ιερού Προσκυνήματος Αγ. Νεκταρίου Καμάριζας.

Ο π. Βλάσιος έμεινε 27 χρόνια κοντά στον μακάριο Γέροντα μέχρι και την κοίμησή του μιλάει για την σεπτή και αγιασμένη ζωή του πατρός Νεκταρίου.

O Αρχιμανδρίτης Βλάσιος Μακρής αναφέρεται με συγκινητικά λόγια στον Μακαριστό Γέροντα Νεκτάριο Βιτάλη, για τα 27 χρόνια που έζησε ως υποτακτικός κοντά στον αγαθό λευίτη του Χριστού μας, αλλά και για τα πνευματικά βιώματα που είχε μαζί του.

ΠΗΓΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Βιτάλης (1930 – 2018)» ΔΕΙΤΕ: >> ΕΔΩ


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα