1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τα ζώδια που μισούν τον Άγιο Βαλεντίνο


Δεν γίνεται όλοι οι άνθρωποι να είναι ρομαντικοί. Πρέπει να υπάρχουν και οι πιο ρεαλιστές, για να διατηρείται η κοσμική ισορροπία. Και, τώρα που τα λέμε μεταξύ μας, δεν χρειάζεται και πολύς ρεαλισμός για να αντιπαθείς τον Άγιο Βαλεντίνο. Έτσι δεν είναι;

Εντάξει, μπορεί να μην είναι έτσι για εσένα που διαβάζεις τώρα αυτές τις γραμμές. Ο συντάκτης του κειμένου, δυστυχώς, ανήκει σε ένα από τα παρακάτω ζώδια. Μπορεί εσύ να είσαι ρομαντικός και να άνοιξες το κείμενο επειδή είχες απορία. Δεν θα σε καθυστερήσουμε άλλο, λοιπόν. Αυτά είναι τα ζώδια που δεν αξίζει να προσπαθήσεις και τόσο να περάσεις μια ρομαντική μέρα του Αγίου Βαλεντίνου μαζί τους.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι είναι υπεύθυνα και προσηλωμένα άτομα, δηλαδή ακριβώς το αντίθετο από ό,τι πρεσβεύει ο ερωτιάρης άγιος. Δεν εκτιμούν τα πολλά στρας και τις καρδούλες και προτιμούν να δείχνουν την αγάπη τους με πολύ πιο πρακτικούς τρόπους. Και μόνο στην πρόταση να κάνουν κάτι σπέσιαλ για αυτή την ημέρα, θα σε κρίνουν. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις τις ρομαντικές σου κινήσεις σύντομες, απλές και λίγες.

Υδροχόος
Δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο ύπαρξης του Άγιου Βαλεντίνου. Θα τον ακούσεις να λέει κλασικές ατάκες, όπως ότι είναι μια γιορτή του καπιταλισμού και ότι πρέπει να δείχνουμε την αγάπη μας κάθε μέρα. Σε αντίθεση με τους ανθρώπους που τα λένε αυτά μόνο όταν είναι single, οι Υδροχόοι τα εννοούν. Καλύτερα να κάνεις σαν να είναι μια οποιαδήποτε άλλη μέρα.

Παρθένος
Κατ’ αρχάς, τα λουλούδια μαραίνονται και θέλουν μάζεμα και οι σοκολάτες αποτελούν μόνιμο πειρασμό στο ψυγείο. Η ζωή των Παρθένων ήδη είναι δύσκολη, επειδή σε κάθε “γιορτή” είναι εκείνοι που οργανώνουν όλη την φάση, αποδεικνύοντας ότι μπορούν να έχουν τον έλεγχο. Ε τώρα τι; Τους ζητάς να το αποδείξουν αυτό και στην σχέση τους; Θα προτιμούσαν να κάνουν διάλειμμα.

Σκορπιός
Εδώ δεν παίζει τόσο μίσος, όσο συνειδητοποιημένη αποστασιοποίηση. Οι Σκορπιοί είναι ήδη ίσως το πιο συναισθηματικό ζώδιο, σε βαθμό που το δράμα αποτελεί καθημερινό στοιχείο στην ζωή τους. Μια ημέρα αφιερωμένη ολόκληρη σε αυτό το δράμα (που άλλοι αποκαλούν αγάπη) θα ήταν καταστροφική.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα