1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τα ζώδια που θα ερωτευτούν την ιδέα σου, όχι εσένα


Δυστυχώς, οι άνθρωποι έχουμε πλούσια φαντασία. Και στην φαντασία μας χτίζουμε σενάρια που μπορεί να μην συμβούν ποτέ. Φτιάχνουμε εικόνες για τους ανθρώπους που γνωρίζουμε που δεν ανταποκρίνονται απόλυτα στην πραγματικότητα. Κάποιοι, όμως, το φτάνουν ένα βήμα πιο μακριά: ερωτεύονται αυτές τις εικόνες.

Άουτς.

Ας δούμε ποιοι είναι, σε κάθε περίπτωση.

Ιχθείς
Δεν θα το παραδεχτείς ποτέ, αλλά βλέπεις τον κόσμο με εντελώς δικό σου τρόπο. Κάνεις πολύπλοκα σενάρια στο κεφάλι σου για το πώς θα εξελιχθούν στα πράγματα, και από ένα σημείο και μετά σου αρέσουν τόσο πολύ, που αρχίζεις να τα ζεις. Αν αποφασίσεις πως ένας άνθρωπος είναι αυτό που ζητάς, τότε είσαι διατεθειμένος να του συγχωρήσεις τα πάντα.

Ζυγός
Ξέρεις πολύ καλά τι άνθρωπο θες να έχεις δίπλα σου. Μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια το ξέρεις, βασικά, επειδή έχεις περάσει υπερβολικά πολύ χρόνο να σκέφτεσαι εσένα και αυτόν τον ιδανικό σύντροφο σε κάθε πιθανό σκηνικό. Το πρόβλημα είναι πως όταν γνωρίσεις κάποιον που σε εξιτάρει, είναι πανεύκολο να αρχίσεις να κάνεις προβολή πάνω του όλα αυτά που θες, βλέποντας πράγματα που δεν υπάρχουν.

Καρκίνος
Όλοι ξέρουν πως οι Καρκίνοι κάνουν σχέσεις επειδή θέλουν κάτι “για πάντα”. Και, δυστυχώς, σε αυτή τους την αναζήτηση, πολλές φορές θα νομίζουν πως βρήκαν το “για πάντα” τους σε λάθος άτομα. Μπορεί να μην γνωρίζουν πολλά για κάποιον, αλλά η φαντασία τους θα γεμίσει τα κενά και σύντομα θα υπάρξει έρωτας.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι τρελαίνονται να κάνουν νέες γνωριμίες, και φροντίζουν να παίρνουν κάτι καλό από κάθε άνθρωπο που βάζουν στην ζωή τους. Ή, τουλάχιστον, θέλουν να το κάνουν αυτό, επειδή μερικές φορές βάζουν ανθρώπους στην ζωή τους που απλώς δεν έχουν κάτι καλό να προσφέρουν. Κι αυτό συμβαίνει επειδή ο ενθουσιασμός μιας γνωριμίας μπορεί να τους παρασύρει τόσο πολύ, που να χάσουν την κρίση τους.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι, από την άλλη, δεν ερωτεύονται συχνά. Τις περισσότερες φορές που θα συμβεί, όμως, ερωτεύονται πρώτοι και ερωτεύονται νωρίς. Τόσο νωρίς, που οι περισσότεροι άνθρωποι θα μάζευαν ακόμα στοιχεία για το αν αυτός ο άνθρωπος που έχουν απέναντί τους αξίζει δεύτερο ραντεβού. Τι περιμένεις όμως από το ζώδιο που κοιτάει πάντα μπροστά; Να μην προτρέχει στα συναισθηματικά του;




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα