1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Τα ζώδια που θέλουν μόνο σεξ το καλοκαίρι

Δεν έχουν όλα τα ζώδια την ίδια λίμπιντο. Μερικά από αυτά είναι πιο δραστήρια. Και κάποια άλλα περιμένουν την κατάλληλη εποχή για να ξεσαλώσουν. Το καλοκαίρι είναι, κατά γενική ομολογία, η πιο ερωτική εποχή – αυτά τα πέντε όμως ζώδια δεν έχουν άλλο πράγμα στο μυαλό τους από Μάιο ως Οκτώβριο (που είναι η αληθινή διάρκεια του καλοκαιριού).

Ποια είναι αυτά τα ζώδια;

Ταύρος
Οι Ταύροι είναι ούτως ή άλλως άνθρωποι φιλήδονοι. Δύσκολα θα πουν όχι στο σεξ (αρκεί να έχουν εγκρίνει ήδη το άλλο άτομο, τα στάνταρ τους δεν πέφτουν ποτέ), αλλά το καλοκαίρι γίνονται πραγματικά κυνηγοί. Η επιμονή τους γίνεται πιο σέξι κάτω απ’ το φως των αστεριών, το βλέμμα τους σε καρφώνει και μπορείς να θεωρείς πως ήδη σε έχουν ρίξει.

Λέων
Το κλισέ θέλει τον Λέοντα να βρίσκει τον αληθινό του εαυτό το καλοκαίρι, να βγαίνει στην παραλία και να θέλει να τραβά όλα τα βλέμματα. Το κλισέ είναι αλήθεια. Μόνο που δεν πρόκειται να αρκεστεί στα βλέμματα. Τα λιοντάρια κυνηγούν γιατί διψάνε για αίμα. Ή έστω για ιδρώτα, πάνω σε κορμιά.

Παρθένος
Του το ‘χες; Φυσικά και του το ‘χες. Συγγνώμη, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να ξεδώσει ο Παρθένος. Και μιας και είναι από τα λίγα ζώδια που κάνουν την βαριά δουλειά του να οργανώνουν το υπόλοιπο νηπιαγωγείο όλη την χρονιά, το καλοκαίρι ο Παρθένος μπορεί να πάρει την άδειά του – σαν δάσκαλος, ένα πράγμα – και να απολαύσει τον ελεύθερο χρόνο του.

Σκορπιός
Είναι μόνιμο mood, δεν έχει να κάνει με το καλοκαίρι, αλλά θα ήταν αμαρτία να μην το αναφέραμε.

Υδροχόος
Ούτως ή άλλως αυτό το ζώδιο δεν το ‘χει πολύ με το μπλα-μπλα και με τα συναισθηματικά. Με το σώμα του, τουλάχιστον, μπορεί να βρει κοινούς παρονομαστές με τους άλλους. Και το καλοκαίρι, τα σώματα είναι πιο εκτεθειμένα, που στο συλλογικό υποσυνείδητο σημαίνει σεξ. Αυτό δεν ήταν αλγόριθμος, το μυαλό του μέσου Υδροχόου ήταν.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα