1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τα ζώδια που είναι… αθεράπευτοι ψεύτες


Ψεματάκια όλοι έχουμε πει. Μικρά ή μεγάλα, για να καλύψουμε μια κατάσταση ή για να μην πληγώσουμε. Άλλες φορές, τα λέμε επειδή έχουμε την φωλιά μας λερωμένη και πρέπει να ρίξουμε λίγη στάχτη σε κάποια μάτια.

Το ψέμα είναι ανθρώπινο, το ψέμα δεν θα σταματήσει ποτέ. Αυτό δεν σημαίνει πως το ψέμα είναι για όλους. Κάποιοι άνθρωποι δεν είναι φτιαγμένοι για να ψεύδονται – είτε το κάνουν απαίσια και τους καταλαβαίνεις, είτε οι ενοχές τούς καταστρέφουν τον ύπνο και αναγκάζονται να αποκαλυφθούν.

Εκτός από τους παρακάτω πέντε. Οι παρακάτω πέντε τύποι είναι γεννημένοι ψεύτες…

Σκορπιός
Εμ, ναι. Τι περίμενες; Περίμενες άλλο ζώδιο στην κορυφή της λίστας; Ο Σκορπιός δεν ψεύδεται καν για λόγους ανάγκης. Το κάνει για διασκέδαση. Δημιουργεί ιστορίες και βάζει σε αυτές και άλλους ανθρώπους, και έπειτα αράζει και περνάει καλά βλέποντας το κουκλοθέατρο που έστησε να εκτυλίσσεται.

Δίδυμοι
Δεν αγγίζουν τα δυσθεώρητα ύψη τρολιάς του Σκορπιού, αλλά ώρες-ώρες φτάνουν κοντά. Αυτό που τους ρίχνει είναι πως ο κόσμος γενικά έχει πάρει χαμπάρι ότι οι Δίδυμοι ψεύδονται. Αυτό που τους σώζει είναι το ταλέντο τους στο να διηγούνται ιστορίες και να τις γεμίζουν με μικρές, αναπάντεχες λεπτομέρειες που θα σε κάνουν να τους εμπιστευτείς… ξανά και ξανά.

Ιχθείς
Και φτάνουμε στις πιο δύσκολες υποθέσεις. Τα ψάρια γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο κόσμος τα θεωρεί ευαίσθητες, καλλιτεχνικές (και ενίοτε κλαψιάρικες) ψυχές. Και το εκμεταλλεύονται στο έπακρο για να καταφέρουν τους στόχους τους. Οι Ιχθείς, λοιπόν, θα πουν ψέματα για να κερδίσουν κάτι: Αναγνώριση, επιβεβαίωση, οίκτο, μια σβησμένη κλήση…

Ζυγός
Είναι γοητευτικός; Είναι. Είναι χειριστικός; Φυσικά. Σιχαίνεται την αντιπαράθεση σε τέτοιο βαθμό, που θα ήταν ικανός να σου πουλήσει το μεγαλύτερο ψέμα για να την γλυτώσει; 100% και κάτι παραπάνω. Επίσης, πολύ συνηθισμένο φαινόμενο για έναν Ζυγό: Τα ψέματα που θα τον κάνουν – σαν τον χαμαιλέοντα – να ταιριάξει σε κάθε παρέα.

Υδροχόος
Λέει ψέματα, και τα λέει συχνά. Οι προθέσεις του, όμως, δεν είναι κακές. Θέλουμε να πούμε ότι αν τον πιάσεις στα πράσα να λέει ψέματα, θα σου τα γυρίσει και θα παρουσιάσει κάποιον ευγενή λόγο για τον οποίο «αναγκάστηκε» να ξεπέσει σε αυτό το αμάρτημα. Που, ειλικρινά, πιστεύουμε ότι το κάνει χειρότερο.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα