1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τα ζώδια που δεν κάνουν για σχέση


Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι φτιαγμένοι για σχέσεις. Κάποιοι απλώς δεν τις γουστάρουν, ενώ κάποιοι άλλοι μπορούν να γίνουν εφιαλτικοί σύντροφοι. Και για αυτούς τους εφιαλτικούς συντρόφους θα μιλήσουμε σε αυτό το κείμενο.

Ποια ζώδια είναι εκείνα που θα σε κάνουν να σκεφτείς ότι δεν θες να ξανακάνεις σχέση, λοιπόν;

Κριός
Το πρόβλημα με τον Κριό είναι ότι ξέρει πολύ καλά τι θέλει. Και δεν πρόκειται να ρίξει τα στάνταρντς του ούτε μισό χιλιοστό. Αυτό δημιουργεί προβλήματα, επειδή λόγω του έντονου χαρακτήρα του θα ασκήσει πίεση στους συντρόφους του να αγγίξουν αυτή την ιδέα της τελειότητας που έχει στο μυαλό του. Και, όπως όλοι ξέρουμε, το τέλειο είναι ανέφικτο. Άντε να το καταλάβει κι ο Κριός, όμως.

Τοξότης
Οι Τοξότες από την μία δεν γουστάρουν τις σχέσεις επειδή είναι φουλ ανεξάρτητοι, από την άλλη δεν αντέχουν και χωρίς έναν “παρατρεχάμενο”. Επειδή έτσι θα νιώσεις πολλές φορές στην σχέση σου με αυτό το ζώδιο. Και επειδή αυτές δεν είναι καλές ισορροπίες, ο Τοξότης καταλήγει να βαριέται και ο σύντροφός του να εκνευρίζεται και να ζητάει περισσότερο σεβασμό.

Ζυγός
Κάνουν σχέσεις επειδή αυτό που θέλουν κατά βάθος είναι το σεξ. Κι επειδή το σεξ με άλλο άτομο κάθε φορά έχει 50-50 πιθανότητες να είναι καλό, πολλές φορές θα βρουν ένα άτομο, θα το καβατζώσουν, αλλά θα του δώσουν και αρκετό χώρο για να δεθεί συναισθηματικά. Πάνω στην ώρα για να βαρεθούν και να συνειδητοποιήσουν ότι θέλουν ξανά να αρχίσουν να κάνουν σεξ με άλλα άτομα.

Δίδυμοι
Είναι, με απλά λόγια, το πιο επικριτικό ζώδιο στις σχέσεις. Θα περίμενες να το ακούσεις αυτό για ένα ζώδιο όπως ο Παρθένος, αλλά ο Παρθένος έχει συνήθως πιο καλές προθέσεις πίσω από την αγένειά του. Οι Δίδυμοι απλώς γουστάρουν να κυριαρχούν πάνω στους άλλους, και σε συνδυασμό με την χαρισματική τους προσωπικότητα, θα σου πάρει λίγο καιρό να καταλάβεις ότι δεν ψιχαλίζει μόνιμα – απλά ένας Δίδυμος σε φτύνει.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί, λέει ο αστικός μύθος, είναι πολύ ρομαντικό ζώδιο. Υπάρχει, όμως, μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο να είσαι ρεαλιστικά, καθημερινά ρομαντικός και να περιμένεις η ζωή σου να θυμίζει ταινία της Μεγκ Ράιαν στα 90s. Αν το συνδυάσουμε αυτό με την τάση των Σκορπιών να μουτρώνουν πανεύκολα και να σε βάζουν σε εκείνη την θέση, την “Ξέρεις τι έκανες, οπότε εγώ δεν θα σου πω γιατί είμαι θυμωμένος”, έχουμε την απόλυτη συνταγή για θεαματική ξενέρα.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα