1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τα ζώδια που δεν είναι εύκολο να τα κάνεις παρέα


Δεν ταιριάζουμε όλοι οι άνθρωποι με όλους. Δεν θα λειτουργούσε ο κόσμος αν συνέβαινε αυτό. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που μάλλον δεν τα πηγαίνουν καλά με κανέναν. Και ούτε τους νοιάζει να προσπαθήσουν, κιόλας. Βρήκαμε ποιοι είναι και μάθαμε και τα ζώδιά τους.

Ετοιμάσου για σκληροπυρηνικούς ανθρωποδιώχτες παρακάτω, για να ξέρεις τι να περιμένεις στις IRL γνωριμίες.

Υδροχόος
Είναι το πιο ανεξάρτητο ζώδιο, και στην δική του περίπτωση δεν είναι ούτε χαριτωμένο, ούτε κάτι που θα σε εμπνεύσει αναγκαστικά. Είναι απλά άνθρωποι που δεν γουστάρουν πολλές επαφές με άλλους, επειδή αυτές με την σειρά τους θα φέρουν πολλές υποχρεώσεις. Οι Υδροχόοι επίσης έχουν συνήθως πολύ σκληρές απόψεις, όχι και τόσο εύπεπτες στο πλαίσιο παρέας. Αν με κάποιο θαύμα καταφέρετε να κολλήσετε και δεις πίσω από αυτά, υπάρχει ένα ωραίο μυαλό για να ανακαλύψεις, αλλά δεν μπορούμε να σου υποσχεθούμε ότι θα είναι ευχάριστη διαδικασία.

Σκορπιός
Γνωρίζουμε ότι είναι ένα άτομο βαθιά συναισθηματικό, βαθιά σεξουαλικό και επίσης καχύποπτο ακόμα και με τη σκιά του. Όλα αυτά μπορούν να δημιουργήσουν πολύ δύσκολες συνθήκες για να γίνετε φίλοι. Οι Σκορπιοί φοβούνται πολύ να ανοιχτούν στους άλλους ανθρώπους και θα χρειαστεί απίστευτη υπομονή για να τους κάνεις να σε εμπιστευτούν. Αν το καταφέρεις (και αν αποφύγεις το σεξουαλικό ναρκοπέδιο που είναι οι πρώτοι τρεις μήνες γνωριμίας με έναν Σκορπιό), θα κερδίσεις έναν πολύ πιστό φίλο.

Αιγόκερως
Ο κόσμος τους θεωρεί απόμακρους, κρύους και σκληρούς. Και είναι όλα αυτά τα πράγματα, περήφανα κιόλας. Οι Αιγόκεροι δεν νοιάζονται τι πιστεύεις για εκείνους επειδή έχουν πάντα πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούν. Αυτό δεν σημαίνει ότι από κάτω δεν κρύβεται (όπως σε όλους μας) ένα παιδάκι που ζητά επιβεβαίωση, αλλά μέχρι να καταφέρεις αυτό το παιδάκι να εμφανιστεί, θα δεινοπαθήσεις και θα φας πολλή ψυχρολουσία. Αν την αντέξεις και μείνεις εκεί, θα σε ανταμείψει με την πιο περίεργη αίσθηση του χιούμορ που έχεις δει ποτέ σε άνθρωπο.

Κριός
Οι Κριοί δεν είναι αναγκαστικά δύσκολη παρέα, αλλά μπορούν να γίνουν ανυπόφοροι αν δεν είσαι διατεθειμένος να τους ακολουθείς στα δώδεκα διαφορετικά μονοπάτια που ανακαλύπτουν κάθε μέρα. Είναι αρκετά κουραστικό να είσαι φίλος με έναν Κριό επειδή ο παρορμητισμός τους δεν ελέγχεται εύκολα, και τις περισσότερες φορές χρειάζεται μπόλικος κόσμος για να μαζέψει τα κομμάτια. Είναι λιγάκι θέμα οπτικής γωνίας, αν κολλάνε οι τρόποι ζωής σας. Αλλά στην περίπτωση που κολλήσετε, θα είναι πάντα στο πλευρό σου.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα