1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τα ζώδια που δεν αντέχουν την δηθενιά


Όπως κάποιοι άνθρωποι είναι γεννημένοι ψεύτες, έτσι κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να υποκριθούν και να τους πληρώνεις. Δεν είναι στη φύση τους. Τα παρακάτω ζώδια είναι περιπτώσεις τέτοιων ανθρώπων: Πάντα αληθινοί, σιχαίνονται οτιδήποτε δήθεν. Δεν λέμε ότι θα είναι εύκολη η παρέα μαζί τους, αλλά σε βεβαιώνουμε ότι έχεις πολλά να κερδίσεις από αυτούς.

Παρθένος
Οι Παρθένοι δεν είναι ψεύτικοι για τον πολύ απλό λόγο ότι αυτό θα σπαταλούσε ενέργεια. Και η σπατάλη δεν είναι ποτέ στο πρόγραμμα ενός Παρθένου. Βέβαια, βοηθάει και το γεγονός ότι το “γίνομαι αληθινός” για τον Παρθένο συνήθως σημαίνει “κάποιον κατσαδιάζω”, που είναι ακόμα μεγαλύτερο φετίχ του από την εξοικονόμηση ενέργειας.

Κριός
Οι Κριοί μπορούν να γίνουν δήθεν κατά λάθος. Όταν, ας πούμε, ενθουσιαστούν υπερβολικά με κάτι. Από την άλλη, τα πράγματα που θα κάνουν έναν Κριό να ενθουσιαστεί σπανίως είναι δήθεν. Δεν τους λες και ανθρώπους που την βρίσκουν με ρώσικο κινηματογράφο και γκαλερί – ακόμα κι αν είναι 100% πρόθυμοι να σε συνοδεύσουν. Σε γενικές γραμμές είναι άνθρωποι απλοί, που τιμούν τον λόγο τους. Γιατί να προσπαθήσουν παραπάνω;

Λέων
Ο Λέων μπορεί να πιστέψεις ότι είναι ψεύτικος, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν γίνεται κάποιος να είναι τόσο ψυχάρα, χαμογελάρα, θετική ενεργειάρα όλη την ώρα. Ε, οι Λέοντες είναι. Το έχουν εξασκήσει με τα χρόνια, προφανώς, αλλά είναι και από την φύση τους τέτοιοι άνθρωποι. Και αν το χάσουν αυτό, δε θες να δεις σε τι τάρταρα πέφτουν, οπότε ασ’ τους να χαμογελάνε μόνοι τους. Μεταδοτικό είναι, σου λέει, κάποιος θα τσιμπήσει.

Υδροχόος
Εδώ τα πράγματα γίνονται περίεργα. Οι Υδροχόοι είναι – στην θεωρία – από τα πιο δήθεν ζώδια. Δηλαδή εδώ ο ρώσικος κινηματογράφος και οι γκαλερί αποτελούν σημείο εκκίνησης. Το θέμα είναι ότι η ενασχόλησή τους με τέτοια συνήθως είναι ειλικρινής. Γουστάρουν πολύ την τέχνη και την φιλοσοφία και την μελετούν, πολλές φορές σε βάρος της ανθρώπινης επικοινωνίας. Οπότε, όχι, δεν είναι σνομπ, απλά έχουν κουλό γούστο. Αν δείξεις ότι διασκεδάζεις, θα τους δεις να κάνουν σαν παιδάκια.

Σκορπιός
Και η πιο περίεργη φάση από όλες: Είναι ο Σκορπιός δήθεν; Όχι. Είναι 100% αληθινός. Σημαίνει αυτό ότι δεν είναι το πιο θεότρελο ζώδιο; Προφανώς και όχι. Απλά όλη αυτή η παράνοια που μπορεί να βαρέσει (μόνος, στο κεφάλι του) είναι αληθινή. Δεν το κάνει για προσοχή, δεν το κάνει για να καλύψει τρύπες στη ψυχή του: Είναι απλά ο τρόπος του να βλέπει τον κόσμο. Και, αν μη τι άλλο, αυτό είναι κάτι που δεν μπορούν να πουν πολλοί ότι το έχουν ανακαλύψει.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα