1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Τα ζώδια που έχουν χαμηλές προσδοκίες από τον σύντροφό τους

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι καλόβολο ζώδιο. Μπορεί να βρει κάτι θετικό στον οποιονδήποτε επειδή η καρδιά του ίδιου είναι μεγάλη και γενναιόδωρη. Ωστόσο, ενώ μπορεί να εστιάσει στα καλά στοιχεία των ανθρώπων, επιλέγει να ασχοληθεί με αυτούς που ξέρει βαθιά μέσα του ότι δε θα στεριώσει. Συχνά έλκεται από την ομορφιά και μόνο, χωρίς να εξετάζει την προσωπικότητα -ναι, δεν ακούγεται σαν κάτι που θα έκανε ένας Τοξότης, αλλά έτσι είναι.

Ο Τοξότης αντέχει περισσότερο καιρό σε μία τοξική σχέση, επειδή απλώς αυτός που έχει απέναντι του είναι όμορφος εμφανισιακά. Μην τον κρίνεις σκληρά, όμως. Το κάνει επειδή δε θέλει να πληγωθεί πραγματικά.

Αιγόκερως

Ενώ ο Αιγόκερως θα έλεγες ότι είναι ένα ζώδιο με σούπερ υψηλές προσδοκίες, όταν πρόκειται για τα γκομενικά του, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, ρίχνει τον πήχη. Ίσως αυτό να συμβαίνει επειδή κουράζεται να παίζει συνέχεια εκ του ασφαλούς, με αποτέλεσμα να βγαίνει με ανθρώπου που πιστεύει ότι θα ταράξουν λίγο τα νερά του.

Ο Αιγόκερως ενώ είναι παραδοσιακός, δεν αποκλείεται να μπει σε σχέση με κάποιον που ξέρει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να καταλήξει όλο αυτό σε γάμο. Από τη στιγμή που είναι ανεξάρτητος, πιστεύει ότι ένας άνθρωπος αυθόρμητος θα φέρει ισορροπία σε μία σχέση μαζί του.

Υδροχόος

 Το πρόβλημα με τον Υδροχόο είναι ότι έχει αλλεργία στα συναισθήματα -νιώθει άβολα με όλα τα συναισθήματα. Αντί να προσπαθεί να δεθεί συναισθηματικά με έναν άνθρωπο, προτιμά να παίζει με πολλούς διαφορετικούς, γιατί με αυτόν τον τρόπο έχει λιγότερο δράμα και πάθος να αντιμετωπίσει.

Ο Υδροχόος ξεχνά ότι αξίζει περισσότερα σε μία σχέση, με αποτέλεσμα να γυρνάει συνέχεια στον/ην πρώην. Ωστόσο, αυτό το ζώδιο ξέρει πολύ καλά πώς να φλερτάρει και όταν ερωτεύεται, ερωτεύεται πολύ.

Ιχθείς

Η αγάπη είναι το Α και το Ω για έναν Ιχθύ, και ίσως γι’ αυτό καταλήγει με ανθρώπους που δεν αξίζουν την αγάπη του. Θα συγχωρήσει τον/ην σύντροφό του, ακόμη κι όταν τα λάθη είναι ασυγχώρητα, και δεν θα παραπονεθεί όταν η συμπεριφορά του άλλου είναι ανάρμοστη.

Ο Ιχθύς είναι γνωστός για τη ευγένειά του, το γεγονός ότι είναι γλυκούλης και στοργικός, και το ταίρι του το γνωρίζει αυτό κι αν δεν είναι ο σωστός άνθρωπος, το εκμεταλλεύεται. Από τη μεριά του, το ζώδιο του νερού, θα κάνει τα πάντα για να είναι ο σύντροφός του επιτυχημένος και ικανοποιημένος, χωρίς να σκέφτεται τον εαυτό του. Κι ενώ αυτό είναι θετικό στοιχείο του Ιχθύ, το γεγονός ότι δεν παραπονιέται κάνει τον σύντροφό του να νομίζει ότι όλα πάνε καλά. Τέλος, για να χωρίσει ο Ιχθύς σημαίνει ότι η σχέση πρέπει να γίνει άκρως τοξική.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα