1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τα ζώδια από τον λύκο στο… αρνάκι


Σε αυτό το κείμενο δεν θα μιλήσουμε για κακία. Δεν θα μιλήσουμε για άσχημες προθέσεις και προμελετημένα φονικά. Δεν θα μιλήσουμε ούτε για κέρατο, ούτε για ναρκισσισμό. Αυτή είναι μια απλή, όσο πιο αντικειμενική γίνεται, λίστα με τα ζώδια, κατά σειρά… βαναυσότητας.

Επειδή όλοι λίγο-πολύ το έχουμε μέσα μας. Εκτός από δυο-τρεις που είναι αγγελούδια, αλλά θα πρέπει να φτάσεις στο τέλος για να τους ανακαλύψεις αυτούς.

Σκορπιός
Μπαίνει πρώτος επειδή είναι το ζώδιο που θέλει να ελέγχει τα πάντα, και το καταφέρνει. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα για τους Σκορπιούς, και ο σκοπός τους είναι πάντα κάτι που μπορούν να σου δικαιολογούν για ώρες με επιχειρήματα.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι αν έχουν κάποιον σκοπό για τον οποίο θα αγιάσουν τα μέσα είναι ένας: Να περνούν καλά. Δυστυχώς για τους υπόλοιπους ανθρώπους, οι Δίδυμοι σταματούν πολύ εύκολα να περνούν καλά, και φεύγουν αφήνοντας πίσω τους συντρίμμια.

Λέων
Έχουν έναν παρορμητισμό που τους κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς, μέχρι την στιγμή που αυτός ο παρορμητισμός τους θα μπλεχτεί με απόγνωση. Τότε δεν θες να είσαι μπροστά, επειδή θα αρχίσεις να ανησυχείς.

Υδροχόος
Είναι ήρεμο ζώδιο σε γενικές γραμμές, και θα έμπαινε χαμηλότερα στην λίστα αν δεν είχε την τάση να χρησιμοποιεί ανθρώπους για την πλάκα του. Όχι για προσωπικό όφελος, για την πλάκα του.

Ταύρος
Είναι από τα ζώδια που (στατιστικά, πάντα) θα κερατώσει πιο εύκολα. Και αυτό συμβαίνει επειδή δύσκολα λέει όχι στη λίμπιντό του. Και ένας άνθρωπος που δεν ελέγχει τα πάθη του μπορεί δυνητικά να προκαλέσει μπόλικη καταστροφή.

Ιχθείς
Αυτό το ζώδιο είναι αρκετά ναρκισσιστικό. Όχι αναγκαστικά με τον σκοτεινό, μυστηριώδη τρόπο που θέλει το κλισέ τους νάρκισσους. Περισσότερο με την κυριολεκτική έννοια – πώς ξεχάστηκε ο άλλος κοιτώντας τον εαυτό του στο νερό και πνίγηκε; Τέτοια φάση. Μετάφραση: Αναξιόπιστος.

Ζυγός
Λέει φοβερά ψέματα, και τα λέει πολύ πειστικά. Αυτό όμως τον ενοχλεί πολύ ηθικά, συνεπώς θα προπαθήσει να μην το κάνει. Θα χάσει κάθε ηθικό φραγμό, όμως, αν μυρίζει μπαρούτι και θέλει οπωσδήποτε να αποφύγει έναν μεγάλο καυγά.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι θα μπορούσαν να φτάσουν στην κορυφή της βάναυσης λίστας, αν τους δίναμε πέντε ώρες για να σκεφτούν την κατάλληλη απάντηση. Δεν τους βγαίνει άμεσα να φερθούν άσχημα. Μπορούν, αλλά θα πρέπει να τους έχεις φτάσει πέρα από τα άκρα.

Παρθένος
Ο Παρθένος είναι λιγάκι σκυλί που γαυγίζει. Σαρκαστικός φουλ, ναι, αλλά δεν πρόκειται να κάνει κάτι για να σε πληγώσει. Θα πρέπει να τον έχεις προδώσει πολύ άσχημα για να μπει στον κόπο να ξεχάσει την ανατροφή του.

Τοξότης
Η μόνη φορά που ένας Τοξότης θα φανεί σκληρός είναι όταν αποφασίσει να σε ξεκόψει από την ζωή του. Και για να φτάσατε εκεί, έχει παιχτεί άσχημη φάση. Δεν λέμε ότι ξέρουμε ποιος φταίει, μπορεί να είναι οποιοσδήποτε. Αλλά μην περιμένεις να ακούσεις νέα του για πολύ καιρό.

Κριός
Οι Κριοί, σε αντίθεση με τον Τοξότη, ζουν για τα δραματικά φινάλε. Συνεπώς ενώ κι εκείνοι ως ζώδιο είναι πολύ φιλικά άτομα, αν φτάσουν στα όριά τους με κάποιον, θα φροντίσουν να τελειώσουν αυτή τη σχέση όσο πιο εκρηκτικά μπορούν.

Καρκίνος
Συγχωρούν και ξεχνούν, αυτή είναι η φάση τους. Οι Καρκίνοι είναι η Μητέρα Τερέζα, και δεν το κάνουν με κακές προθέσεις. Ναι, μπορούν να γίνουν χειριστικοί, αλλά και ένα μωρό αν το κοιτάς κάθε φορά που κλαίει, θα καταλάβει ότι με το κλάμα τραβά την προσοχή. Δείχνουν ατέλειωτη εμπιστοσύνη, και δεν τα βάζουν εύκολα κάτω όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα να λύσουν.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα